Προσφορά NOVA

Παιδια φιλος θελει να βαλει 3play σα νεος πελατης...ποια ειναι η τιμη που παιζει αυτη τη περιοδο;

Έχω δικαίωμα μέχρι αύριο να υπαναχωρήσω από τον ΟΤΕ και έχω ήδη κάνει αίτηση φορητότητας στη Forthnet.
Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους, με ενημέρωσαν ότι η αίτηση φορητότητας είναι ήδη σε αρχικό στάδιο και θα πάρει αρκετό καιρό. Να υποθέσω ότι αν υπαναχωρήσω από τον ΟΤΕ για όλο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί, μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα, θα μείνω χωρίς Internet?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αντίστοιχη προσφορά με ποια?Αναφέρεσαι σε προσφορά 3play σίγουρα.

Συγνώμη για την πολυήμερη απουσία! Δεν είχα χρόνο για να συνδεθώ στο φορουμ.

Ναι αναφέρομαι σε 3play, η NOVA μου πρότεινε όλο το full pack με 19,9 ευρώ που μου βγαίνει πιο φθηνό από τον ΟΤΕtv και δωρεάν τέλη μεταφοράς, πιάτο υπάρχει απο παλιότερα οπότε είναι ακόμα πιο εύκολη η αλλαγή.

Προφανώς σου πρότειναν 3play με Nova Start Pack στα 29,9 και με άλλα 19,9 το full pack, σύνολο 49,8/μήνα. Είναι η κλασική προσφορά που κάνουν τον τελευταίο καιρό.
Μερικές φορές οι πωλητές που μιλάς είναι άσχετοι και τα διαβάζουν απ το χαρτί, οπότε τα μπουρδουκλώνουν και μπερδεύουν και εσένα.

My story:

Ημουν συνδρομητης πριν 4-5 χρονια. Κανω αιτηση την προηγουμενη βδομαδα για sports pack (μονο νοβα τηλεοραση) 25 τελικη δωρο εξοπλισμο,εγκατασταση,τελη κτλ..... Μαζι μου κανουν μεταγενεστερα και αλλοι 3 φιλοι μου. Αυτοι συνδεονται κανονικα πριν απο εμενα, παιρνω την στα κεντρικα, η αιτηση μου αγνωστο αλλα ειναι σε αναμονη. Οκ τους λεω αγνωστο,αγνωστο. Σημερα το πρωι με παιρνουν τηλ απο τα κεντρικα και μου λενε οτι αφου εχω εξοπλισμο ηδη , δεν θα μου στειλουν καινουριο και αν επιθυμω να γινει αμεσα η συνδεση. Τους λεω οτι ειναι παλιος ο εξοπλισμος,το πιατο εχει σκουριασει ,εχουν περασει τοσα χρονια κτλ κτλ , μου απανταει οτι επειδη ειμουν ηδη συνδρομητης εχει αυτη την εντολη. Μα μετα απο 4-5 χρονια της λεω δεν λεγεσαι ηδη συνδρομητης. Μου απανταει αυτη ειναι η προσφορα μας. Οκ της λεω , τωρα που μιλαμε στο τηλ. Μολις παρατηρησα οτι ο αποκωδικοποιητης λειπει, καποιος μπηκε σπιτι και μου τον εκλεψε... Μπλοκαρει η κοπελα (δεν φταιει αυτη φυσικα αλλα εφτασα στο αμην) και μου λεει θα σας καλεσω σε λιγο. Με ξανακαλει οντως,και μου λεει αυτη την εντολη εχω και δεν μπορω να σας δωσω νεο εξοπλισμο. τοτε και εγω πεισματικα και μονο της ειπα να κανει διακοπη της αιτησης αφου υπαρχει ανταγωνιστης που προσφερει τα ιδια και ποιοτικοτερα.
Ηδη τους εστειλα μηνυμα και αναμενω την προσφορα τους. Τραγικη συμπεριφορα, δεν με πειραξε που με κοροιδευουν , νομιζουν οτι εξαρτωμαστε απο αυτουςμ ευτυχως υπαρχουν επιλογες λοιπον και να τους ακυρωνεις ετσι παιρνεις μια μικρη ευχαριστηση.
Τουλαχιστον κερδισα αρκετες συζητησεις γελιου με τις παρεες μου. Θα εχουμε να λεμε

Καλό είναι να στείλεις pm στο support εδώ, τέτοια προβλήματα τα λύνουν αμέσως.
Μην καλείς τα κεντρικά, 3 τηλέφωνα να τους πάρεις 3 διαφορετικά πράγματα μπορεί να ακούσεις..

Τελικα σε ενδιαφερει το σπορτπακ της νοβα η το σπορτπακ του οτε
Αφου εχεις δεκτη και πιατο ετοιμο τι μας λες για σκουριες και αλλα τινα
Βαλε οτι θες αλλα ημαρτον πια

Ducksong ευχαριστω μολις το εκανα
Kataras βρες ζωη γιατι σε εχει φαει το πληκτρολογιο. Ημαρτον πια (συ ειπας)

μα αφου εχεις πιατο τι το θες το δευτερο?

αν ειχεσ panasat και οχι pace δεκτη θα σου δωσουν pace

Το πιατο εχει σκουριασει. Μετα απο κατι μηνες μπορει να μην παιζει, γιατι να μην εχω ενα δευτερο να το αλλαξω επι τοπου; την διαφορα με τους δεκτες δεν την καταλαβαινω. Ειναι καποιος καλυτερος απο τον αλλον; δεν μου δινουν καθολου εξοπλισμο.τιποτα

καταρχας αν δεν ξερεις να κανεισ εγκατασταση πιατου δεν μπορεις να το αντικαταστισεις μονος ετσι απλα. και στην τελικη αμα δεις οτι εχεις προβλημα στη ληψη τοτς τους το λες. αν σου ειναι ευκολο στειλε μας μια φοτο του πιατου σου.

δεν εχει να κανει με ποιος ειναι πιο καλος. ΠΡΕΠΕΙ να εχεις pace δεκτη. αυτοι μπορουν να δουν τι εξοπλισμο εχεις. λογικα για να σου λενε δεν δικαιουσαι εχεις ηδη τον pace

Ducksong ευχαριστω μολις το εκανα
Είπες κι αυτό στο support;

Οκ της λεω , τωρα που μιλαμε στο τηλ. Μολις παρατηρησα οτι ο αποκωδικοποιητης λειπει, καποιος μπηκε σπιτι και μου τον εκλεψε...

Τραγικό το μήνυμά σου...

Sakels ξερω να τον φτιαξω, εγω τον εκανα εγκατασταση τον πρωτο δεκτη. Εχουν περασει τοσα χρονια τοσο παραλογη ειναι η απαιτηση μου;
Serafeim δεν ειναι τραγικο αυτο που ειπα.μονο στην εκπροσωπο που ξεκαθαρισα οτι δεν φταει. Η λογικη του εισαι υφισταμενος συνδρομιτης προ 4-5 χρονια δεν παιρνεις εξοπλιασμο, ΑΛΛΑ θα εχεις ιδιο προστιμο σε υπαναχωριση σαν να εχεις παρει δεν ειναι πιο τραγικο;

Υ.γ. λυθηκε το προβλημα με το support απο τον αλεξη....