pkontos1970
New member
- 2 February 2012
- 52
Γιά μένα καλά κάνει κ ζητάει εξοπλισμό απο τη στιγμή που θα υπογράψει συμβόλαιο.αν δε θέλουν να δώσουν ας αφαιρέσουν την αξία του από το συμβόλαιο.
Εγώ λέω απλά ότι αν ο φίλος χρειάζεται εξοπλισμό ας τον διεκδικήσει αλλά δε χρειάζεται κριτική σχετικά με το αν σκούριασε το πιάτο.ηδη πουλαει κατω του κοστους πολλες φορες και ηδη κανει δωρο τον εξοπλισμο και την εγκατασταση. ελεος πια. απο τη μιγα ξινγκι θελετε να βγαλετε. μου θυμηζει καυγα σε πολθκατοικια α εγω δεν περνω ασανσερ αλλα τις σκαλες και δε θελω να πληρωνω το ρευμα και την συντηρηση του. α εγω δεν λερωνω με τα παπουτσια και δεν πληρωνω καθαρισμο.
Καμια σχεση μαυτα που γραφεις, δεν ειναι το ιδιο αν ζηταει καποιος νεο πιατο ή νεο ρουτερ απο την στιγμη που υπογραφει νεο συμβολαιο.φιλε εσυ ζητα και οταν δεν γεμιζεις τους 160 χαρακτηρες του sms να στο χρεωνουν πιο λιγο.
Καλησπέρα και παλι.Μετα από συνομιλια με το τμημα προσφορων μου δωσανε 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερα 720 λεπτα σε κινητα multi view και διεθνη στα 49,90 τον 13 μηνα δωρεαν και τον 865 στα 49 ευρω..με χρεωνει τα τελη συνδεσης 34 και κατι ευρω τι λετε αξιζει??????
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πληρωμη με πιστωτικη καρτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.