Προσφορά NOVA

εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να παρεις δευτερο εξοπλισμο αφου εχεις ηδη.

Pkontos Μενω διπλα στην θαλασσα. Και το μηχανακι μου σκουριασε στον μισο χρονο πανω

Γιά μένα καλά κάνει κ ζητάει εξοπλισμό απο τη στιγμή που θα υπογράψει συμβόλαιο.αν δε θέλουν να δώσουν ας αφαιρέσουν την αξία του από το συμβόλαιο.

Pkontos1970, τα πρώτα που έδινε η nova ήταν πολύ καλά κάτοπτρα. Είσαι από τους τυχερούς.

Γενικά πάντως ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του.

Γιά μένα καλά κάνει κ ζητάει εξοπλισμό απο τη στιγμή που θα υπογράψει συμβόλαιο.αν δε θέλουν να δώσουν ας αφαιρέσουν την αξία του από το συμβόλαιο.

ηδη πουλαει κατω του κοστους πολλες φορες και ηδη κανει δωρο τον εξοπλισμο και την εγκατασταση. ελεος πια. απο τη μιγα ξινγκι θελετε να βγαλετε. μου θυμιζει καυγα σε πολθκατοικια α εγω δεν περνω ασανσερ αλλα τις σκαλες και δε θελω να πληρωνω το ρευμα και την συντηρηση του. α εγω δεν λερωνω με τα παπουτσια και δεν πληρωνω καθαρισμο.

φιλε εσυ ζητα και οταν δεν γεμιζεις τους 160 χαρακτηρες του sms να στο χρεωνουν πιο λιγο.

ηδη πουλαει κατω του κοστους πολλες φορες και ηδη κανει δωρο τον εξοπλισμο και την εγκατασταση. ελεος πια. απο τη μιγα ξινγκι θελετε να βγαλετε. μου θυμηζει καυγα σε πολθκατοικια α εγω δεν περνω ασανσερ αλλα τις σκαλες και δε θελω να πληρωνω το ρευμα και την συντηρηση του. α εγω δεν λερωνω με τα παπουτσια και δεν πληρωνω καθαρισμο.
Εγώ λέω απλά ότι αν ο φίλος χρειάζεται εξοπλισμό ας τον διεκδικήσει αλλά δε χρειάζεται κριτική σχετικά με το αν σκούριασε το πιάτο.

Αντε να φύγουν οι ζέστες γιατί έχουν καεί κάποια μυαλά..
Ο ανθρωπος λέει στο αρχικό του post ότι την ίδια προσφορά πήραν και κάποιοι φίλοι του.
Οι άλλοι πήραν τον εξοπλισμό αυτός να μην τον πάρει,,,
Γιατί λέει είχε..
Και δουλέυει...
Ασε και κάτι στη φτωχή τη Νόβα...
Ζέστη...

Ενταξει το θεμα της συζητησης ξεφυγε τελειως αλλα 3-4 χρονια που το εχει κοψει "παιζει" να μην εχει παντρεμενο δεκτη με καινουργια καρτα οποτε υποχρεωτικα πρεπει να λαβει δεκτη ή καρτα ή και τα 2. Για το πιατο η NOVA δινει αβερτα (για εξοχικο, για αναβαθμιση κλπ κλπ). ειμαι σιγουρος οτι καποιοι απο εμας εδω που διαβαζουμε θα εχουν καβατζα ενα τουλαχιστον πιατο Nova και lnb να εξυπηρετησουμε τους σκουριασμενους

Καταρχσς συγνωμη αν σας εβαλα σε διαδικασια αντιπαραθεσης για τον δικο μου λογο.
Κατα δευτερον αφου ειναι στην προσφορα, γιατι να μην τα παρεις, η γιατι να μην σου δινει δικαιωμα υπαναχωρησης με ελαχιστο πεναλτι; οποτε αφου δεν στο δινει αυτο, παρτα και πετα τα στην θαλασσα που λεει ο λογος (ελληνας γαρ)
Ειρηνη και ελπθζω να κλεισει το οφτοπικ λυθηκε με την βοηθεια του αλεξη

Όσοι ζητούν νέο κάτοπτρο,lnb,καλώδια,δέκτη κλπ δωρεάν,θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουν τα εξής:
Τα ανωτέρω προσφέρονται,αν και εφόσον είναι σε προσφορά και προσφέρονται από αυτή δωρεάν,μόνο σε αρχική ενεργοποίηση.Κάθε προσφορά που προσφέρεται από την εταιρεία για αρχική ενεργοποίηση κάποιου πακέτου NOVA,μπορεί και να περιλαμβάνει τον εξοπλισμό δωρεάν,αλλά μπορεί και όχι.Το σίγουρο είναι όμως,ότι μετά από διακοπή της συνδρομής από κάποιον συνδρομητή,σε πιθανή επανενεργοποίηση από τον συνδρομητή δεν δίνεται αυτομάτως το δικαίωμα σε αυτόν να απαιτήσει νέο εξοπλισμό.Ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κάτοπτρο,το lnb και τα καλώδια.Μόνο σε περίπτωση ύπαρξης παλαιού μη συμβατού αποκωδικοποιητή,αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα δοθεί δωρεάν.Μόνο αν την τρέχουσα περίοδο διατίθεται σε προσφορά δωρεάν.Υπάρχουν τρόποι (και φυσικά όχι αυτός που αναφέρθηκε) να ζητήσει κάποιος ανανέωση του εξοπλισμού του σε πιθανή επανενεργοποίηση πακέτου,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει η εταιρεία να τον παρέχει υποχρεωτικά δωρεάν.Ακόμα και να κλαπεί ένας δέκτης από το σπίτι,δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε ότι η εταιρεία πρέπει υποχρεωτικά να δώσει δωρεάν δέκτη.
Άρα λοιπόν,θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας τι Προσφορά NOVA μας δίνεται,τι περιλαμβάνει δωρεάν και όχι τι κρίνουμε εμείς ότι πρέπει να μας δοθεί δωρεάν.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ουφ!
Προς στιγμη νομιζα οτι καηκε το μυαλο μου απτη ζεστη
Νασαι καλα χαρη με γλυτωσες απο τυχον προβληματισμο

Καλησπέρα και παλι.Μετα από συνομιλια με το τμημα προσφορων μου δωσανε 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερα 720 λεπτα σε κινητα multi view και διεθνη στα 49,90 τον 13 μηνα δωρεαν και τον 865 στα 49 ευρω..με χρεωνει τα τελη συνδεσης 34 και κατι ευρω τι λετε αξιζει??????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πληρωμη με πιστωτικη καρτα

Και εγω αυτό πιστευω και θα την χτυπησω την δευτερα που θα με παρει ξανα τηλ. μια και όπως μου ειπε είναι για παντα!!!!! και μου ειπε ότι μ 5 ευρω αν θελω μπορω να βαλω και VDSL για ένα χρονο συνολο στα 54,9

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

φιλε εσυ ζητα και οταν δεν γεμιζεις τους 160 χαρακτηρες του sms να στο χρεωνουν πιο λιγο.
Καμια σχεση μαυτα που γραφεις, δεν ειναι το ιδιο αν ζηταει καποιος νεο πιατο ή νεο ρουτερ απο την στιγμη που υπογραφει νεο συμβολαιο.
Ολα αυτα να τα εγραφες αν ζητουσε να του κοψουν κανα 5ευρω επειδη δεν βλεπει τα καναλια των ντοκιμαντερ και τα παιδικα.

Καλησπέρα και παλι.Μετα από συνομιλια με το τμημα προσφορων μου δωσανε 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερα 720 λεπτα σε κινητα multi view και διεθνη στα 49,90 τον 13 μηνα δωρεαν και τον 865 στα 49 ευρω..με χρεωνει τα τελη συνδεσης 34 και κατι ευρω τι λετε αξιζει??????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πληρωμη με πιστωτικη καρτα

Εξαρτάται τι θελεις να βλεπεις.

Απο εκεί και πέρα,εχω την αίσθηση ( και οχι μονο αίσθηση) οτι λογω της μεγαλης αποχωρηςης συνδρομητών απο την νόβα, μεχρι τα Χριςτουγεννα θα δουμε πολλές προσφορες είτε σε triple play, είτε μονο νόβα. Κατι που επρεπε να γίνει απο τοτε που έγινε γνωστό οτι το champions league και το Europa league τα πήρε ο ΟΤΕ.

γεια,
χτες το απογευμα με πηρε τηλεφωνο μια πολυ ευγενικη κυρια απο τα κεντρικα , εχουμε παρει αιτηση μεταφορας στον ΟΤΕ μου λεει και εδω βλεπω οτι εισαστε χρονια πελατης μας μπορω να σας εξυπηρετησω με καποια νεα προσφορα ? της ειπα οτι απο τα 30 (start pack) μου προτειναν 55 ευρω το πληρες πακετο και μου εκανε προταση ολα στα 39.90 (multiview, κινητα κτλ) αλλα το εχω παρει αποφαση και παω ΟΤΕ με 40,80.
Οποτε δωσαμε τα φιλια μας και ανανεωσαμε το ραντεβου σε καποια αλλη χρονικη στιγμη ... πολυ ευγενικη πολυ ευγενικη ..εαν δεν το ειχα παρει αποφαση θα εμενα αλλα το εχω παρει αποφαση ... οποτε απο εβδομαδα με βλεπω να ειμαι ενεργος στον ΟΤΕ ... για αν δουμε τι θα δουμε :) καλη μας χρονια στην νεα τηλεοπτικη σεασον.