Προσφορά NOVA

για να σε δελεασει???
Χαχαχαχα.... Καλό και αυτό, εδώ σηκώθηκα και έφυγα, και θα ξανά γυρίσω.....Έχει και πλούσιο πρόγραμμα... Ναι εντάξει δεν λέω όλα για την ομάδα σου, αλλα προσωπικά εγώ θέλω να βλέπω μπάλαααααααα...

Καλημέρα.. Δεν ξέρω αν κάνω κάλα που το γράφω σε αυτό το νήμα..Έχω διακόψει την συνδρομή του nova και χρησιμοποιώ το κουπόνι απο το θέμα.. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα οτι μου κάνει δώρο για 10 μέρες όλο το novasport pack... Έχει κανένας κάτι παρόμοιο, η αν γνωρίζει γιατί το κάνει αυτό
Εμένα πάλι μου ήρθε σήμερα μνμ ότι ο δέκτης μου αναβαθμίζεται ενώ κι εγώ έχω διακόψει πριν 6 μήνες.

Καλημέρα.. Δεν ξέρω αν κάνω κάλα που το γράφω σε αυτό το νήμα..Έχω διακόψει την συνδρομή του nova και χρησιμοποιώ το κουπόνι απο το θέμα.. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα οτι μου κάνει δώρο για 10 μέρες όλο το novasport pack... Έχει κανένας κάτι παρόμοιο, η αν γνωρίζει γιατί το κάνει αυτό

Εντάξει, το μήνυμα σου ήρθε, τα sports κανάλια άνοιξαν?
Ρωτάω γιατί πιθανόν σε κάποιους συνδρομητές που έχουν start ή cinema να κάνουν τέτοιο δωράκι και εσένα να σου ήρθε απο λάθος

Εντάξει, το μήνυμα σου ήρθε, τα sports κανάλια άνοιξαν?
Ρωτάω γιατί πιθανόν σε κάποιους συνδρομητές που έχουν start ή cinema να κάνουν τέτοιο δωράκι και εσένα να σου ήρθε απο λάθος

Mου Άνοιξε ολο το sport pack για 10 μέρες, αυτο έλεγε το μήνυμα... ενώ έχω κάνει διακοπή τον αύγουστο και χρησιμοποιώ το κουπόνι απο το πρώτο θέμα που ανοίγει το novasport1 για μια εβδομάδα

+1
Από σήμερα και για 10 μέρες μπορείς να απολαμβάνεις δωρεάν θέαμα από μπλα μπλα.. Μου ήρθε στις 11 το πρωί με μήνυμα.
Το έχω κόψει προ 3 εβδομάδων περίπου.

Με πηραν χθες απο "επισημο συνεργατη" forthnet/nova. Μου εδωσαν προσφορα μονο για νοβα δορυφορικη. Cinema pack ή sports pack μου το εδιναν με 25 και full pack με 35 . Δεν θυμαμαι αν μου εδιναν και τα hd σε αυτη την τιμη. Multiview δεν εδιναν σιγουρα.

23/09 κάλεσα στο 211 101 8880 (το βρήκα σε παλαιότερες αναρτήσεις του forum), και ζήτησα προσφορά για Nova Full Pack (σκέτο - χωρίς συνδυασμό με τηλέφωνο και internet). Αφού με ρώτησε που βρήκα το τηλέφωνο, μου είπε ότι θα με καλέσει σε λίγα λεπτά (στην ερώτησή της για το τηλέφωνο απάντησα ότι το βρήκα στο internet).

Μετά από λίγο με κάλεσε ο εκπρόσωπος και μου πρότεινε το Nova Full Pack στα 34,90 για πάντα, που θα περιλαμβάνει επιπλέον: τα HD κανάλια (για πάντα), το Multiview (για πάντα), το novago (για πάντα) καθώς επίσης δωρεάν τον εξοπλισμό με την εγκατάσταση. Για τον 2ο αποκωδικοποιητή θα επιβαρυνθώ με 49 .

26/09 με κάλεσαν από το 210 99 11 216 και μου πρότειναν το ίδιο ακριβώς πακέτο με αυτό που είχα συμφωνήσει 3 ημέρες νωρίτερα.

ξεχνάτε να βάλετε και τον παράγοντα ταινίες. ο οτε δεν έχει πρόσφατες ταινίες εκτός και αν τις πληρώσεις έξτρα στο ote on demand...
για κάποιους είναι πολύ σημαντικό αυτό. δεν πάνε όλοι για τα αθλητικά πακέτα.
επίσης ο δέκτης με σκληρό δίσκο στον οτε είναι 3 ως 4 ευρώ τον μήνα, ενώ στην forthnet τον αγοράζεις μια φορά και σε καλή τιμή αν πληρώνεις με πιστωτική...
οπότε για μένα ο οτε βγαίνει πολύ πιο ακριβός.

Εχει ζητήσει κάποιος προσφορά απο το νήμα της NOVA στο φορουμ και να του δώσουν ;

Να μην μπλέκουμε με φορητότητες ;

ζητησα εγω προσφορα πριν κανα 25μερο για ολα μου εχουν πει 49.90 .......μαλον για φορητοτητα με βλεπω ........κατι καλητερο δεν μου εχουν πει
μεχρι σημερα ....τους ειπα ο οτε προσφερει το φουλ με 44.90 .....απαντηση καμια .....σε 5 μερες το βλεπω που λιγη το συμβολαιο
εδω εχω δει και 39.90 σουπερ φουλ αν τοδωσουν θα μεινω .....αλλιος για αλλες πολιτιες .......

Μόλις με πήραν από Nova για full pack ΜΟΝΟ δορυφορικό (ασχέτως παρόχου τηλεφωνίας+ιντερνετ) 35 με όλα μέσα (hd, multiview, novago, εξοπλισμό κτλ)
Τί προτείνετε;

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αυτή την προσφορά πήρα κι εγώ! Και μάλιστα με δωρεαν εγκατασταση PVR+multiview! εννοειται με full pack...
Απλά το multiview ειναι δωρεαν για 12 μηνες...ενω η δεσμευση για 18. Μου είπαν στους 12 να κάνω ανανεωση για 1 χρονο και να το ξαναπαρω δωρο το multiview.

Επισης ιδια ακριβως προσφορα (24αρι ίντερνετ + δωρεάν σταθερά + κινητά με αστική χρέωση + HD + multiview + o 865 + καινούργιο router + 1 μήνας δωρεάν στα 39.90 για 18 μήνες)και σε μενα μετα απο αιτημα φορητοτητας προς ΟΤΕ.Ο πρωτος μηνας δωρεαν με επιδειξη ακυρωτικου ΣΜΣ του ΟΤΕ σε καταστημα Forthnet.Επισης εχω και ενα μηνα δωρεαν λογω πληρωμης με πιστωτικη καρτα.Απλα θελω να ρωτησω...Εστειλα email ακυρωσης φορητοτητας στον ΟΤΕ.Να στειλω και αντιστοιχα FAX για να ειμαι 100& καλυμμενος?Ειμαι στην 6η μερα απο την ημερομηνια αιτησης φορητοτητας.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

το καλύτερο που μπορεις να κανεις είναι να πας αμεσα σε κατάστημα οτέ και να ακυρώσεις την αίτηση... τα email και τα fax "αργουν" να τα επεξεργαστουν και μπορεί να σου γυρίσουν τη γραμμη σε ΟΤΕ και καλά γιατί δεν προλαβαν να δουν την ακύρωση... σε μια τέτοια περίπτωση μπλέκεις λίγο γιατί πρέπει μετά να ξανακάνεις αίτηση φορητότητας σε forthnet και αναγκαστικά μένεις κανα 15νθήμερο στον ΟΤΕ (τηλεφωνο και ιντερνετ) Παντως δεν πληρώνεις τέλη επανασύνδεσης...