Χαχαχαχα.... Καλό και αυτό, εδώ σηκώθηκα και έφυγα, και θα ξανά γυρίσω.....Έχει και πλούσιο πρόγραμμα... Ναι εντάξει δεν λέω όλα για την ομάδα σου, αλλα προσωπικά εγώ θέλω να βλέπω μπάλαααααααα...για να σε δελεασει???
ε βαλε οτε
Εμένα πάλι μου ήρθε σήμερα μνμ ότι ο δέκτης μου αναβαθμίζεται ενώ κι εγώ έχω διακόψει πριν 6 μήνες.Καλημέρα.. Δεν ξέρω αν κάνω κάλα που το γράφω σε αυτό το νήμα..Έχω διακόψει την συνδρομή του nova και χρησιμοποιώ το κουπόνι απο το θέμα.. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα οτι μου κάνει δώρο για 10 μέρες όλο το novasport pack... Έχει κανένας κάτι παρόμοιο, η αν γνωρίζει γιατί το κάνει αυτό
Εμένα πάλι μου ήρθε σήμερα μνμ ότι ο δέκτης μου αναβαθμίζεται ενώ κι εγώ έχω διακόψει πριν 6 μήνες.
Καλημέρα.. Δεν ξέρω αν κάνω κάλα που το γράφω σε αυτό το νήμα..Έχω διακόψει την συνδρομή του nova και χρησιμοποιώ το κουπόνι απο το θέμα.. Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα οτι μου κάνει δώρο για 10 μέρες όλο το novasport pack... Έχει κανένας κάτι παρόμοιο, η αν γνωρίζει γιατί το κάνει αυτό
Εντάξει, το μήνυμα σου ήρθε, τα sports κανάλια άνοιξαν?
Ρωτάω γιατί πιθανόν σε κάποιους συνδρομητές που έχουν start ή cinema να κάνουν τέτοιο δωράκι και εσένα να σου ήρθε απο λάθος
Αυτή την προσφορά πήρα κι εγώ! Και μάλιστα με δωρεαν εγκατασταση PVR+multiview! εννοειται με full pack...
Απλά το multiview ειναι δωρεαν για 12 μηνες...ενω η δεσμευση για 18. Μου είπαν στους 12 να κάνω ανανεωση για 1 χρονο και να το ξαναπαρω δωρο το multiview.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.