Εχεις ενθουσιαστει απο τον νεο δεκτη και δε διαβαζεις προσεκτικα!![]()
Νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες. Αν διακόψεις στο πρώτο εξάμηνο το πέναλτυ είναι 179 ευρώ. Μετά το 6μηνο πέφτει κλιμακωτά. Στο χρόνο είναι περίπου 67 ευρώ.
Πήρε, τελευταία, κανένας φίλος με ανανέωση δώρο το novacinema1 σε 3play startpack; Συγγενής μου έχει το 3 play startpack + 720' κινητά με 29,90, έχει λήξει η δέσμευση και πληρώνει με πιστωτική. Θα μπορέσει να το κυνηγήσει, έστω και με 18μηνη ανανέωση; και αν ναι, έχετε να προτείνετε κάνα τηλέφωνο που την δίνουν;
Δεχτηκα προσφορα απο nova-ενω ειμαι ηδη συνδρομητης στα 30,96 full pack- στα 25 ευρω.
δεν προλαβα να τη ρωτησω αν ειναι στα HD δωρεαν κ μου τονισε οτι η συγκεκριμενη προσφορα
αφορα την περιοχη που κατοικω διοτι δεν εχει δικτυο η forthnet.
Aν θελετε γραφω και το τηλεφωνο.
τα ιδια και εγω παιδια εστυλα μνμ στο συπορτ μυπως τα βρουμε 49,90 μου εδωσαν προσφορα τους ειπα για την 39,90 που εχουν παρει μελη και με τον
865 ,μου ειπαν δεν υσχυει αυτη η προσφορα χθες συγκεκριμενα μιλισαν μαζι μου .ειπε η κοπελα θα μεταφερει την δισαρεσκεια μου
σημερα φορητοτητα στον οτε με 43 ,80 γα 2 χρονια φουλ οτε τν 24ρι ιντερνετ και 30 λεπτα σε κινητα.......θα δουμε...............
Τα ιδια και σε μενα. Ηδη προχωραει η φορητοτητα σε ΟΤΕ, ισως τελειωνει και σημερα.
Εως τωρα ειχα 24αρα με απεριοριστα και κινητα με αστικη, και nova full pack + HD στα 39,90 (κι ειχα παρει δυο μηνες δωρο).
Οποτε τωρα μου εδιναν επιπλεον τα δωρεαν κινητα, συν τον PVR δωρεαν (δεν ηθελα multiview) συν ενα μηνα παγιο δωρο συν τα HD για παντα, στην τιμη που ειμαι των 39,90.
Ετσι για να ξερετε τι μπορειτε να ζητησετε και τι μπορουν να δωσουν κι αυτοι...
Μπορεί να μην τον ενδιαφέρει πια το περιεχόμενο (το αθλητικό φαντάζομαι) της Νόβα.
Νικο μονο με φορητοτητα θα παρεις κατι καλο.Εμενα πριν 2 βδομαδες με λεγαν απο το τμημα προσφορων που τους ειχα παρει εγω τηλ για να ανανεωσω "αααα εχετε φοβερο πακετο σε καταπληκτικη τιμη ηδη" (τιμες καταλογου 50 full pack που το δινουν και τωρα απο το site,κοροιδια δηλαδη).Ε μολις εκανα φορητοτητα προς ΟΤΕ μετα απο λιγες μερες "Εχουμε μια καταπληκτικη προσφορα για εσας".Κατεβηκα στα 39,90 χωρις κινητα αλλα με 865 PVR και Multiview δωρεαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.