Προσφορά NOVA

Φορητότητα προς αλλη εταιρία και αυτό δε σου εγγυάται πως θα την παρεις.

Εχεις ενθουσιαστει απο τον νεο δεκτη και δε διαβαζεις προσεκτικα! ;)

Νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες. Αν διακόψεις στο πρώτο εξάμηνο το πέναλτυ είναι 179 ευρώ. Μετά το 6μηνο πέφτει κλιμακωτά. Στο χρόνο είναι περίπου 67 ευρώ.

μεταφέρω τα λεγόμενα της κοπελιάς απο το call center.. Αν ισχύουν ή οχι δεν το γνωρίζω.

Μου είπε οτι μόνο για το δορυφορικό μπορω να το διακόψω ανα πάσα στιγμή χωρίς πέναλτι με 45 ευρώ . Μου εξήγησε οτι αυτο ειναι το κόστος του αποκωδικοποιητή τον οποία δεν τον παίρνουν πίσω και μου μένει.

Αν ισχύει ή οχι ας μας το διασαφηνίσει κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα να ξέρουμε τι συμβαίνει.

Last edited:
Πήρε, τελευταία, κανένας φίλος με ανανέωση δώρο το novacinema1 σε 3play startpack; Συγγενής μου έχει το 3 play startpack + 720' κινητά με 29,90, έχει λήξει η δέσμευση και πληρώνει με πιστωτική. Θα μπορέσει να το κυνηγήσει, έστω και με 18μηνη ανανέωση; και αν ναι, έχετε να προτείνετε κάνα τηλέφωνο που την δίνουν;

Πήρε, τελευταία, κανένας φίλος με ανανέωση δώρο το novacinema1 σε 3play startpack; Συγγενής μου έχει το 3 play startpack + 720' κινητά με 29,90, έχει λήξει η δέσμευση και πληρώνει με πιστωτική. Θα μπορέσει να το κυνηγήσει, έστω και με 18μηνη ανανέωση; και αν ναι, έχετε να προτείνετε κάνα τηλέφωνο που την δίνουν;

εγώ είχα το nova 3play στα 29,90 (start pack+24αρι ιντ+απεριόριστα σταθερά) και έληξε το συμβόλαιο μου μέσα στο καλοκαίρι και τους έστειλα μήνυμα στο facebook να με καλέσουν (δεν υπήρχε περίπτωση να καλέσω εγώ και να χρεωθώ) για να ανανεώσουμε και μετά από μια μέρα περίπου με καλέσανε και συμφωνήσαμε για 12 μήνες στην ίδια τιμή μαζί με το novacinema 1 + nova hd + nova go + 720' κινητά!

Δεχτηκα προσφορα απο nova-ενω ειμαι ηδη συνδρομητης στα 30,96 full pack- στα 25 ευρω.
δεν προλαβα να τη ρωτησω αν ειναι στα HD δωρεαν κ μου τονισε οτι η συγκεκριμενη προσφορα
αφορα την περιοχη που κατοικω διοτι δεν εχει δικτυο η forthnet.
Aν θελετε γραφω και το τηλεφωνο.

φιλε αν μπορεις γραψε τηλεφωνο και περιοχη

Last edited by a moderator:
Double play + Start pack + sport pack στα 39,90 τελειώνει τέλος του μήνα,δέχθηκα προσφορά τους είπα να μου βγάλουν τα ''720 κινητά'' και να πάμε σε full pack στα ίδια χρήματα...Άρνηση.
Έστω να μου δώσουν novacinema 1...Άρνηση.
Με βλέπω να μετακομίζω...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Νικο μονο με φορητοτητα θα παρεις κατι καλο.Εμενα πριν 2 βδομαδες με λεγαν απο το τμημα προσφορων που τους ειχα παρει εγω τηλ για να ανανεωσω "αααα εχετε φοβερο πακετο σε καταπληκτικη τιμη ηδη" (τιμες καταλογου 50 full pack που το δινουν και τωρα απο το site,κοροιδια δηλαδη).Ε μολις εκανα φορητοτητα προς ΟΤΕ μετα απο λιγες μερες "Εχουμε μια καταπληκτικη προσφορα για εσας".Κατεβηκα στα 39,90 χωρις κινητα αλλα με 865 PVR και Multiview δωρεαν.

τα ιδια και εγω παιδια εστυλα μνμ στο συπορτ μυπως τα βρουμε 49,90 μου εδωσαν προσφορα τους ειπα για την 39,90 που εχουν παρει μελη και με τον
865 ,μου ειπαν δεν υσχυει αυτη η προσφορα χθες συγκεκριμενα μιλισαν μαζι μου .ειπε η κοπελα θα μεταφερει την δισαρεσκεια μου

σημερα φορητοτητα στον οτε με 43 ,80 γα 2 χρονια φουλ οτε τν 24ρι ιντερνετ και 30 λεπτα σε κινητα.......θα δουμε...............

τα ιδια και εγω παιδια εστυλα μνμ στο συπορτ μυπως τα βρουμε 49,90 μου εδωσαν προσφορα τους ειπα για την 39,90 που εχουν παρει μελη και με τον
865 ,μου ειπαν δεν υσχυει αυτη η προσφορα χθες συγκεκριμενα μιλισαν μαζι μου .ειπε η κοπελα θα μεταφερει την δισαρεσκεια μου

σημερα φορητοτητα στον οτε με 43 ,80 γα 2 χρονια φουλ οτε τν 24ρι ιντερνετ και 30 λεπτα σε κινητα.......θα δουμε...............

Τα ιδια και σε μενα. Ηδη προχωραει η φορητοτητα σε ΟΤΕ, ισως τελειωνει και σημερα.
Εως τωρα ειχα 24αρα με απεριοριστα και κινητα με αστικη, και nova full pack + HD στα 39,90 (κι ειχα παρει δυο μηνες δωρο).
Οποτε τωρα μου εδιναν επιπλεον τα δωρεαν κινητα, συν τον PVR δωρεαν (δεν ηθελα multiview) συν ενα μηνα παγιο δωρο συν τα HD για παντα, στην τιμη που ειμαι των 39,90.
Ετσι για να ξερετε τι μπορειτε να ζητησετε και τι μπορουν να δωσουν κι αυτοι...

Τα ιδια και σε μενα. Ηδη προχωραει η φορητοτητα σε ΟΤΕ, ισως τελειωνει και σημερα.
Εως τωρα ειχα 24αρα με απεριοριστα και κινητα με αστικη, και nova full pack + HD στα 39,90 (κι ειχα παρει δυο μηνες δωρο).
Οποτε τωρα μου εδιναν επιπλεον τα δωρεαν κινητα, συν τον PVR δωρεαν (δεν ηθελα multiview) συν ενα μηνα παγιο δωρο συν τα HD για παντα, στην τιμη που ειμαι των 39,90.
Ετσι για να ξερετε τι μπορειτε να ζητησετε και τι μπορουν να δωσουν κι αυτοι...

Συγνωμη για να καταλαβω...Ειχες 3play στα 39,90 και σου δινουν επιπλεον PVR +720' προς κινητα + ΗD για παντα στα 39,90 και εκανες φορητοτητα προς ΟΤΕ?Τι δε σου αρεσε δηλαδη?

Μπορεί να μην τον ενδιαφέρει πια το περιεχόμενο (το αθλητικό φαντάζομαι) της Νόβα.

Ακριβως αυτο. Δεν ειπα οτι δεν μου εκαναν καλη προσφορα. Απλα θελω το περιεχομενο του ΟΤΕ.

εγω αν ειχα τα παραπανω με 39.90 +τον 865 δεν θα εφευγα .....τωρα ειναι αργα πλεον .......εγυνε φορητοτητα ......
και της ειπα οταν κανω φορητοτητα δεν ξαναργιναω καραγκιοζιλικια εγω δεν κανω ,αποψη μου βεβαια
αυτη την πολιτικη εχουν αυτη κανουν ....

Νικο μονο με φορητοτητα θα παρεις κατι καλο.Εμενα πριν 2 βδομαδες με λεγαν απο το τμημα προσφορων που τους ειχα παρει εγω τηλ για να ανανεωσω "αααα εχετε φοβερο πακετο σε καταπληκτικη τιμη ηδη" (τιμες καταλογου 50 full pack που το δινουν και τωρα απο το site,κοροιδια δηλαδη).Ε μολις εκανα φορητοτητα προς ΟΤΕ μετα απο λιγες μερες "Εχουμε μια καταπληκτικη προσφορα για εσας".Κατεβηκα στα 39,90 χωρις κινητα αλλα με 865 PVR και Multiview δωρεαν.

Μετά από πόσο καιρό σε πήραν τελ; Σήμερα έκανα την αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.. Μήπως να τους πάρω εγώ τελ;