Προσφορά NOVA

Με πήραν απο νόβα πριν λίγο ...έχω στα 24.90 αστικές υπεραστικές κινητά και μου δίνουν νόβα χωρίς sports pack με 5 ευρώ (29.90 ) επιπλέον ...

Σήμερα με πήραν και εμένα τηλ είχα το start pack 29,90 απεριόριστα αστικά ίντερνετ έως 24 και τα κλασικά ντοκιμαντέρ του βασικού πακέτου.
Μόλις τους είπα ότι θα πάω οτε μου έδωσαν έξτρα nova cinema 1 για πάντα, hd και nova go για 12 μήνες και ανανέωσα για 1 χρόνο.

Δεν ειχα τπτ ξανα
μου προσφεραν κ το πηρα τελικα
25 για παντα 18μηνο sports pack novago και το hd μεσα
καλη σας φαινεται; Εχω 19 σε τηλ κ ιντερνετ αλλης εταιριας μακαρι να τα ειχα ολα μαζι να ηταν πιο φθηνα αλλα...
με προβληματιζει που στο χαρτι που υπεγραψα λεει οτι το hd ειναι για δυο μηνες για συνδρομητες sports pack
Ενω η κυρια στο τηλ μου ειπε χαρακτηριστικα "το hd εννοειται ειναι μεσα κυριε" εμφατικα.
πειτε μου τη γνωμη σας !! Αν ειναι διμηνο εχω δικαιωμα υπαναχωρησης; Χωρις hd εγω ΔΕΝ προχωραω

Edit εχει τικ στα κουτακια sports pack και hd

Last edited:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Συγγενής μου μου ανέφερε ότι δέχθηκε σήμερα κλήση με προσφορά " όλα τα κανάλια Νόβα με 25/μ και δωρεάν πιάτο και εγκατάσταση" το μεταφέρω με επιφύλαξη γιατί δεν είναι σχετικός, αλλά μιας και έχει υπάρξει αυτή η προσφορά στο παρελθόν, όποιος θέλει, δεν χάνει τίποτα να βρεί τα τηλέφωνα απο τα τότε posts ( καλοκαίρι 2014) και να δοκιμάσει την τύχη του.

Κι εμένα με πήραν τηλ. για την ίδια προσφορά ( sport pack + hd) στα 25 ευρώ και δωρεάν εγκατάσταση, δίχως να ρωτησω κάτι άλλο μιας και την απέρριψα κατευθείαν.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ειναι το ίδιο τηλέφωνο εξωτερικού συνεργάτη όπως πρόπερσι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Start pack + cinema pack + HD

Αυτό είναι πολύ καλό.
Προχθές ο κουμπάρος μου ( πριν με ρωτήσει) πήρε και παζάρεψε το ίδιο απο τα 44.9 στα 39,9 για ανανέωση 12 μηνών

Εντάξει, πόσο να το δώσουνε.. Είναι και σκέτο, έχει και την αποκλειστικότητα της ΣΛ, χωρίς τα αθλητικά πάντως που το πήρε ο φίλος στα 29,9 είναι τιμή χώμα

Δεν το πήρα...τους είπα αν θέλουν να αλλάξουν το cinema pack με το sports pack στην ίδια τιμή να με ενημερώσουν ...

Δεν το πήρα...τους είπα αν θέλουν να αλλάξουν το cinema pack με το sports pack στην ίδια τιμή να με ενημερώσουν ...

To δίνουνε στα 29,90 απλώς πρέπει να διαλέξεις η το sports pack η το cinema, μπορούσα φυσικά να πάω στα 39,90 και να τα πάρω όλα full pack, multiview κτλ.

βρε παιδια για ψαχτειτε λιγο!δινουν full pack με hd καναλια στα 31,96 για υπαρχοντες συνδρομητες!για το multiview δεν γνωριζω να σας πω.

Εννοείς δεσμευμένους με συμβόλαιο ή αορίστου? Γιατί αν είναι για αορίστου δε συμφέρει.
Παίρνεις την προσφορά των 25 σε κάποιο άλλο όνομα και κόβεις το παλιό. Ετσι θα τσιμπίσεις και τον καινούργιο δέκτη :idea:

Καλημέρα,

βρε παιδια για ψαχτειτε λιγο!δινουν full pack με hd καναλια στα 31,96 για υπαρχοντες συνδρομητες!για το multiview δεν γνωριζω να σας πω.

Η εν λόγω προσφορά (30,96) είναι μόνο Nova, χωρίς τηλεφωνία/internet (την έχω εγώ).

Σήμερα το πρωί με κάλεσαν απο το 2311256462 για προσφορά.Τους είπα οτι ανανέωσα πριν 1 εβδομάδα και μου είπαν να τους προτείνω ένα φίλο μου να τον καλέσουν.Μέ ρώτησαν αν ο φίλος έχει ΟΤΕ.
Μετά απο 30 λεπτά τον κάλεσαν και μόλις τους είπε οτι είναι συνδρομητής 3Play τον ευχαρίστησαν και το έκλεισαν.Θέλουν συνδρομητές εκτός Forthnet.Όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σήμερα το πρωί με κάλεσαν απο το 2311256462 για προσφορά.Τους είπα οτι ανανέωσα πριν 1 εβδομάδα και μου είπαν να τους προτείνω ένα φίλο μου να τον καλέσουν.Μέ ρώτησαν αν ο φίλος έχει ΟΤΕ.
Μετά απο 30 λεπτά τον κάλεσαν και μόλις τους είπε οτι είναι συνδρομητής 3Play τον ευχαρίστησαν και το έκλεισαν.Θέλουν συνδρομητές εκτός Forthnet.Όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει.

231 κωδικός; από την Λιβερία παίρνουν;

Μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο μου δόθηκε για ανανέωση 3play με απεριόριστα κινητά , novacinema1 , hd με 29.90. Μάλλον αν κατάλαβα σωστά θα παίξει σαν πακέτο προσφοράς για ανανεώσεις

Μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο μου δόθηκε για ανανέωση 3play με απεριόριστα κινητά , novacinema1 , hd με 29.90. Μάλλον αν κατάλαβα σωστά θα παίξει σαν πακέτο προσφοράς για ανανεώσεις

πολύ καλή προσφορά.σου είπαν αν μπορείς να αλλάξεις το cinema 1 με το sport 1;

Δεν νομιζω να μπορεις.

και πάλι είναι super προσφορά αφου στην τιμή του απλού 3play έχεις και κινητά και κανάλι με ταινίες.φαντάζομαι τα κινητά είναι 720 λεπτά