Προσφορά NOVA

καλησπερα.17 του μηνα τελειωνει το συμβολαιο μου με wind και ενδιαφερομαι να βαλω 3play με nova full η cinema.υπαρχει περιπτωση να παρω καποια προσφορα για μεταφορα της γραμμης μου στη forthnet η μονο στους παλιους συνδρομητες κανουν;ζητησα απο τα παιδια εδω στο support για καμια προσφορα αλλα ουτε που μου απαντησαν.

Εννοείτε ότι υπάρχουν προσφορές για συνδρομητές που απο άλλους παρόχους θέλουν να έρθουν στην Forthnet. Το θεμα ειναι τι προσφορά ειναι στα μέτρα τα δικά σου η καλύτερη για αυτο το λόγο κάλεσε στο 2106602000 αφού ενδιαφέρεσαι για triple play υπηρεσία και ζήτα να σου κάνουν μια προσφορά.

Ρε παιδιά εχει πάρει κανείς 3 play με αστικά,υπεραστικά,κινητά,διεθνή,Ίντερνετ,full pack με HD στα 39,90 γιατί κάπου αναφέρθηκε ότι κάποιοι το πήραν ισχύει η λάθος εγω κατάλαβα, γιατί μίλησα με forthnet και με διαβεβαίωνε ότι αστικά,υπεραστικά,Ίντερνετ,full pack στα 39.90 εχει δοθεί μονο τι ισχύει τελικά?

Εννοείτε ότι υπάρχουν προσφορές για συνδρομητές που απο άλλους παρόχους θέλουν να έρθουν στην Forthnet. Το θεμα ειναι τι προσφορά ειναι στα μέτρα τα δικά σου η καλύτερη για αυτο το λόγο κάλεσε στο 2106602000 αφού ενδιαφέρεσαι για triple play υπηρεσία και ζήτα να σου κάνουν μια προσφορά.
σευχαριστω πολυ φιλε μου.

Σωστά σε ενημέρωσαν και αυτο μόνο σε αίτημα φορητότητας να φύγεις απο Fortnet σε άλλο πάροχο το δίνουν μαζί με multiview δωρεάν για ενα χρόνο. Με κινητά και διεθνή η φτηνότερη προσφορά ειναι τα 49.90

το εχουμε αναφερει συνδρομητες πολλων ταχυτητων στην φορθνετ , και οτι εχω πει ειναι εξακριβωμενο.Οτι αλλο λενε στα τηλεφωνα παλι ειναι αερολογιες αλλα μολις κανεις την κινηση και να φυγεις σε παιρνουν τηλεφωνο απο το τμημα φορητοτητας και στα δινουν ολα.

τηλέφωνο στη nova (2106602000) πριν λίγα λεπτά

ζήτησα προσφορά για triple play για μεταφορά από άλλο πάροχο

-εθνικές+βασικό πακέτο τηλεόρασης +24αρι ιντερνετ στα 29,90ευρώ
-τα αθλητικά επιπλέον 19,90ευρώ στο παραπάνω, άρα 49,80ευρώ (18μηνη παραμονή)
-το super pack στα 59,90ευρώ (24μηνη παραμονή)
τέλος ενεργοποίησης 34,90ευρώ

το μόνο που έδωσαν είναι τιμές καταλόγου σε όλα & προφανώς προσπέρασα ευγενικά

στα θετικά, η κοπέλα της εξυπηρέτησης ευγενέστατη και ενημερωμένη

Πριν λίγο τηλέφωνο από το 2130393180 . Στα 39.90 το cinema 1, novasports 1 και HD για πάντα πάνω στο triple play start pack που έχω. Να σημειώσω ότι είμαι νέος συνδρομητής με μόλις 2.5 μήνες. Δεν το δέχτηκα γιατί δεν με ενδιαφέρει. Θα προτιμούσα όλα τα novacinema σε αυτή την τιμή.

και μενα για μεταφορα απο αλλη εταιρια τιμες καταλογου μου εδωσαν.

To 213 τηλεφωνο δειχνει μαλλον εξωτερικό συνεργάτη. Αν δε κανω λάθος, ειναι 211 οταν καλούν οι ιδιοι. Στα 39.90 ειναι πολυ ρεαλιστική προσφορά για το κινηματογραφικό ή το αθλητικό πακετο (αν δεν υπαρχει τρεχουσα δεσμευση). Καντε μια ερωτηση στο τμημα προσφορων αν σας ενδιαφερει και δε σας απασχολει μια ετησια δεσμευση.

Πριν λίγο τηλέφωνο από το 2130393180 . Στα 39.90 το cinema 1, novasports 1 και HD για πάντα πάνω στο triple play start pack που έχω. Να σημειώσω ότι είμαι νέος συνδρομητής με μόλις 2.5 μήνες. Δεν το δέχτηκα γιατί δεν με ενδιαφέρει. Θα προτιμούσα όλα τα novacinema σε αυτή την τιμή.

Ακριβως τα ιδια δινουν χωρις ιδιατερη δυσκολια στα 29,90 οποτε δεν ειναι καποια ιδιαιτερη προσφορα...

Καλησπέρα. Εχω το Sports Pack στα 25 ευρώ. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά από τα 35 ευρώ για να προσθέσω και τα Cinema; Εχει τύχει σε κανέναν πρόσφατα;

Τον τελευταίο καιρό η τιμές που αναφέρεις για σκέτη Nova είναι η καλύτερες , 25 ευρώ sport pack και 35 ευρώ για full pack. Δεν έχει ακουστεί κάτι καλύτερο από αυτές.

Δεν είναι πρόσφατη η προσφορά των 30,96 ευρώ, αφορά σκέτη Nova όμως (την έχω εδώ και 2 χρόνια και την κάνουν ακόμη), με δώρο τον 13ο μήνα αν πληρώνεις μέσω κάρτας.

Τον τελευταίο καιρό η τιμές που αναφέρεις για σκέτη Nova είναι η καλύτερες , 25 ευρώ sport pack και 35 ευρώ για full pack. Δεν έχει ακουστεί κάτι καλύτερο από αυτές.

25 Euro full pack.

Αυτήν εχω και εγώ πριν ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι σε περιοχή που έχει ιδιόκτητο. Και με εγγραφή στο my acount αν θυμάμαι καλά πήρα και δώρα τα hd για πάντα

Φιλέ fakiris πριν ενάμιση χρόνο ναι το ξέρω και εγώ ότι αυτή η προσφορά υπήρχε, αλλά το θέμα είναι ότι πιο πάνω ο φίλος kwsf ρώτησε αν έχει ακουστεί πρόσφατα καμία καλύτερη προσφορά για full πακέτο από τα 35 ευρώ που δίνετε αυτό το διάστημα, όχι τι έδιναν πριν ενάμιση χρόνο.