Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Προς το παρών δεν ανανέωνω ακόμα, παρότι με ενδιαφέρει να μείνω στην nova και όχι να παω στον OTE TV
Περιμενω για καλύτερο deal
Εγω παντως οταν τους πηρα τηλ 2 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο σε κακο μου βγηκε. Μου το παιζανε κυριες και μου δινανε τιμες καταλαγου. Τωρα παρακαλανε για +10ευρω τα cinema. Αρα αστους να σε περιμενουν.

Ανανεωσα και πηρα σταθερά, 12 ώρες κινητά, 24αρι Internet και Σίνεμα 1 και HD με 34,90 για παντα με συμβολαιο για 18 μήνες. Με 24 μηνες και 40 ευρω μετρητα στην ιδια ομως τιμη το μηνα ,επερνα ολα τα σινεμα αλλα δεν τα ηθελα!!!

Ανανεωσα και πηρα σταθερά, 12 ώρες κινητά, 24αρι Internet και Σίνεμα 1 και HD με 34,90 για παντα με συμβολαιο για 18 μήνες. Με 24 μηνες και 40 ευρω μετρητα στην ιδια ομως τιμη το μηνα ,επερνα ολα τα σινεμα αλλα δεν τα ηθελα!!!

Εγώ αυτά τα έχω στα 29,90 που ανανέωσα πέρσι τον Ιούλιο για 12 μήνες. Έπρεπε να ζητήσεις στα 34,90 όλα τα novacinema τώρα που το δίνουνε αυτές τις μέρες.

Επικοινώνησα με τη Nova μέσω Facebook για να ρωτήσω εάν αφορά και υφιστάμενους συνδρομητές (εγώ έχω τώρα το 3play στα 29,90) και μου απάντησαν ναι και ότι για την ενεργοποίηση της προσφοράς υπάρχει εφάπαξ κόστος 40 ευρώ. Εξοπλισμό έχω, ενεργοποιημένη γραμμή έχω, τότε για ποιο λόγο να πληρώσω 40 ευρώ; Για να ανέβω και πάγιο ζητάνε να πληρώσουμε κιόλας; :AFADF0: :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
Επικοινώνησα με τη Nova μέσω Facebook για να ρωτήσω εάν αφορά και υφιστάμενους συνδρομητές (εγώ έχω τώρα το 3play στα 29,90) και μου απάντησαν ναι και ότι για την ενεργοποίηση της προσφοράς υπάρχει εφάπαξ κόστος 40 ευρώ. Εξοπλισμό έχω, ενεργοποιημένη γραμμή έχω, τότε για ποιο λόγο να πληρώσω 40 ευρώ; Για να ανέβω και πάγιο ζητάνε να πληρώσουμε κιόλας; :AFADF0: :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ποτέ κινηματογραφικό πακέτο δεν ειχε κάτω απο 39.90. Τωρα το δινουν 37 (μαζι με τα 40, αν ισχυει όντως). Μην κανεις συμβολαιο αν δεν σε ικανοποιει.

Εξοπλισμό έχω, ενεργοποιημένη γραμμή έχω, τότε για ποιο λόγο να πληρώσω 40 ευρώ; Για να ανέβω και πάγιο ζητάνε να πληρώσουμε κιόλας; :AFADF0: :violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Και γω αυτο δεν το καταλαβαινω

Καλησπέρα κι από μένα. Ο πατέρας μου έχει μόνο Nova full στα 59,9 ( παλαιος συνδρομητης γαρ - από εποχής που το filmnet το σαββατοκυριακο γινόταν supersport)και λόγω του ότι θέλει να μειώσει κάποια από τα έξοδα του σπιτιού απόρροια από τις ανελέητες μειώσεις στη σύνταξη και είναι το μοναδικό που θα μπορούσε να κόψει τον έβαλα να πάρει τηλέφωνο στο 2106602000 για να ζητήσει διακοπή. Τον ρώτησαν τον λόγο για τον οποίο το ζητάει και τους είπε ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει στο 60αρι ανα μήνα. Τον έβαλαν αναμονή και του έκαναν πρόταση για μείωση 50% για πάντα και δωρεάν τα HD και εννοείται πως δέχτηκε την πρόταση για 30 ευρώ το μήνα.

αργησε...(αλλα και συ πουσαι μελος δεν τον ενημερωσες εδω και μηνες που γραφουμε για τις προσφορες?)

δεν ήθελε να ασχοληθεί. εγώ να φανταστείς έχω το full me HD για πάντα με 25 ευρώ που γίνεται 23,88 με την πάγια στην τράπεζα.

Εγώ αυτά τα έχω στα 29,90 που ανανέωσα πέρσι τον Ιούλιο για 12 μήνες. Έπρεπε να ζητήσεις στα 34,90 όλα τα novacinema τώρα που το δίνουνε αυτές τις μέρες.
Μου τα εδειναν αλλα ηθελαν και 40 ευρο εξτρα στο πρωτο λογαριασμο και επειδη δεν με ενδιαφερουν δεν το δεχτικα. Απλα καμια ταινια την βδομαδα και αν δω οποτε δεν τα χρειαζομουν , αλλα τα 40 ευρο τα πειρα παγωτα στα παιδια μου. Ειμαι ευχαριστημενος με την υπηρεσια ειχα τα παντα στα 50 ευρω αλλα το κατεβασα γιατι απλα δεν τα χρειαζομουν...

Με παίρνουν δυο μέρες τωρα απο ένα νούμερο απο 213.... Κάλεσα πίσω και έλεγε συνεργάτης forth net nova.... Τι να παίζει ;

Εξωτερικος συνεργατης, μαλλον για να βαλεις νοβα με 25ευρω κλασσικα.

τώρα που θα μπουν έξτρα φόροι σε συνδρομητική αυτή η τιμή θα παραμείνει κλειδωμένη ή θα αυξηθεί;

το ρωτάω γιατί μου λήγει το προηγούμενο συμβόλαιο πως θα μπορέσω να πάρω άραγε νέα προσφορά;

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Οχι, σκετη νοβα στα 25 με αθλητικα 'η cinema.

Καλησπερα γινεται μερικες αρκει να εισαι πελατης και στην forthnet τηλεφωνια ολα μαζι πακετο εαν αιτηση φορητοτητας αλλου τοτε σου κανουν καλυτερο πακετο και στην νοβα .

Εχω πάρει μια προσφορά για Nova full pack αυτόνομο μαζί με HD κανάλια στα 30 ευρώ με δέσμευση 18 μήνες.Είμαι ήδη συνδρομητής στο Ote tv full pack,αλλά καίγομαι να δω την Πανιωνάρα στα play offs.Δεν φτάνει μόνο αυτό βέβαια.Σχετικά με το κινηματογραφικά της nova εξακολουθεί να υπερτερεί έναντι του Οτε?Το novacinema 4 συνεχίζει να προβάλλει παλαιότερες αξιόλογες ταινίες?Από ευρωπαϊκό σινεμά πως πάει?
Ημουν πολλά χρόνια συνδρομητής στην nova,αλλά διέκοψα πριν 2-3 χρόνια.
Για δώστε καμιά γνώμη οι συνδρομητές βρε παιδιά!:chinscratch:

Είναι πολύ καλή όντως γι'αυτό και το σκέφτομαι σοβαρά.Μέχρι Τετάρτη πρέπει να απαντήσω.Είναι από εξωτερικό συνεργάτη.
Μιας και ήμουν παλιός συνδρομητής,εγκατάσταση υπάρχει έχω και τον 831 αν κάνω τη σύνδεση στο όνομα μου θα μου δώσουν τον νέο Nova Box ή θα μείνω με τον 831?
Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εντελώς καινούρια σύνδεση στο όνομα της συζύγου μου.
Ποιός από τους 2 δέκτες είναι καλύτερος?

Η προσφορά αναφέρει δωρεάν πιάτο,εγκατάσταση,δέκτη κλπ αλλά για νέους συνδρομητές.
Εγώ μετά από περίπου 3 χρόνια διακοπής θεωρούμαι νέος συνδρομητής?

Last edited: