Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

αν σου επιτρεπεται καλυτερα να κανεις νεα συνδρομη στο ονομα της γυναικας σου
σαφως και ο νεος δεκτης ειναι καλυτερος οπως εχει αναφερθει(υπαρχει σχετικο ποστ)
καλυτερα να σου τοποθετηθει και νεο πιατο 80αρι αντι του παλιου σου (μαλλον 60αριου?)
η τιμη ειναι η καλυτερη τους τελευταιους 20 μηνες

Σε πιάτο έχω το Τ90 με 4πλο lnb,πιάνω και οτε tv και nova ταυτόχρονα και σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα.
Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου!
Για το κομμάτι των ταινιών,δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα blockbusters,τα κατεβάζουμε αυτά!
Σε παλιότερες ταινίες και ευρωπαϊκό σινεμά πως πάει η nova?

O νέος Nova box είναι σαφώς καλύτερος από τον παλιό. Ότι και να γίνει είναι νέα σύνδεση και έτσι πρέπει να κινηθείς. Μην αναφέρεις καθόλου για τον παλιό εξοπλισμό. Είσαι πλέον πάλι ένας νέος συνδρομητής. Απλά αν θες πες πιάτο έχω δικό μου αλλά δεν έχω δέκτη.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

O νέος Nova box είναι σαφώς καλύτερος από τον παλιό. Ότι και να γίνει είναι νέα σύνδεση και έτσι πρέπει να κινηθείς. Μην αναφέρεις καθόλου για τον παλιό εξοπλισμό. Είσαι πλέον πάλι ένας νέος συνδρομητής.

Ευχαριστώ πολύ!
Αύριο τους παίρνω τηλέφωνο για να κλείσω το deal.
Στο όνομα της γυναίκας μου καλού κακού!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Για το κομμάτι των ταινιών,δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα blockbusters,τα κατεβάζουμε αυτά!
Σε παλιότερες ταινίες και ευρωπαϊκό σινεμά πως πάει η nova?

ειναι σαφως καλυτερη απο τον οτε
δεν εχεις παρα να δεις στο novaguide.gr το προγραμμα να παρεις μια γευση
μην ξεχνας το μεγαλο πλεονεκτημα της νοβα με το nova go που θα βλεπεις
σε ταμπλετ η λαπτοπ τα περισσοτερα καναλια της(ιδιως ευχρηστη υπηρεσια
αν εισαι εκτος σπιτιου για θεαση των αγωνων της σουπερλιγκας)
και επισης αν σε ενδιαφερει η υπηρεσια νοβα εξοχικο οπου μπορεις να δηλωσεις
αν εχεις εξοχικο να γινει εκει η δωρεαν εγκατασταση στο ονομα της γυναικας σου
και να δηλωσεις σαν δευτερο δεκτη αυτον που εχεις τωρα

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Εχω πάρει μια προσφορά για Nova full pack αυτόνομο μαζί με HD κανάλια στα 30 ευρώ με δέσμευση 18 μήνες.Είμαι ήδη συνδρομητής στο Ote tv full pack,αλλά καίγομαι να δω την Πανιωνάρα στα play offs.Δεν φτάνει μόνο αυτό βέβαια.Σχετικά με το κινηματογραφικά της nova εξακολουθεί να υπερτερεί έναντι του Οτε?Το novacinema 4 συνεχίζει να προβάλλει παλαιότερες αξιόλογες ταινίες?Από ευρωπαϊκό σινεμά πως πάει?
Ημουν πολλά χρόνια συνδρομητής στην nova,αλλά διέκοψα πριν 2-3 χρόνια.

Την προσφορά αυτή ποιος σας την έκανε; Τα κεντρικά της NOVA ή κάποιος εξωτερικός συνεργάτης; Θα με ενδιέφερε κι εμένα.

Όσοι πήραν προσφορά για πάντα μια χαρά θα είναι....
Δύσκολα βλέπω να υπάρχουν οι προηγούμενες προσφορές με το χαράτσι που έρχεται στην συνδρομητική τηλεόραση.......

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

και οι για παντα τιμες θα διορθωθουν! και αυτες δυστυχως
μακαρι να διαψευστω

Ετσι πιστευω και εγω. Δεν σημαινει οτι η εταιρεια κανει αυξησεις.

Το κρατος επιβαλει προσθετο τελος.....

Δύσκολο είναι να κάνει αυξήσεις .... διότι οι τιμές ειναι φιξαρισμένες κίνδυνος να χαθούν πολλοί πελάτες διότι αλλάζουν οι όροι των συμβολαίων ....
Απλώς μην περιμένετε καλύτερες προσφορές από αυτές που έχετε .... μην ξεχνάμε τα διαφορετικά τιμολόγια για το ίδιο πακέτο ....

Φίλος που πήρε πρόσφατα το πακέτο τον 25 ευρω για τα σπορ, τον ενημέρωσαν ότι η τιμή θα αναμορφωθεί με την επιβολή του τέλους συνδρομητικής τν στα 25 + το αναλογούν τελος

ειμαι στα 40ε για 3play+sports all+12ωρες κινητα. Με το που τελειωσουν τα playoff ριχνω φορητοτητα σε ΟΤΕ και οταν με παρει η Nova για αντιπροσφορα θελω τα :
3play VDSL +fullpack +multiview δηλαδη τα παντα εκτος κινητων/εξωτερικο ή εστω και χωρις το multiview.
Με βαση τις καλυτερες προσφορες που εχουν παιξει σε τι τιμη πρεπει να δεχτω τα παραπανω?

Ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε φόρος 15% στο 3play (5% στο internet και 10% στη δορυφορική), δεν ξέρω αν μπορεί να σου πει κανείς σε τι τιμή μπορείς να τα πάρεις. Ούτε ο ΟΤΕ ξέρω τι προσφορά θα σου κάνει τώρα πια. Θα δείξει ανάλογα αν υπάρξει απορρόφηση από τους παρόχους ή ανάλογες αυξήσεις στα ίδια πακέτα. Πιστεύω ότι μάλλον οι προσφορές από δω και πέρα θα είναι "σφιχτές".

υγ. σκέψου επίσης ότι από 1/6 ο ΦΠΑ από 23% πάει 24%, επιπλέον "φασούλι".

Last edited:
πηρα τη προσφορα 3play και cinema στα 34,90 που βγηκε αυτη τη βδομαδα.τωρα με τον νεο φορο στη συνδρομιτικη υα αλλαξει η τιμη ;

Αν ισχύει αυτό που έγραψε συμφορουμίτης παραπάνω (#5893) μάλλον θα αυξηθεί, ελπίζω να το απορροφήσει η ΝΟΒΑ. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω αν μπορέσω να συνεχίσω, άνεργος γαρ, μόλις τελειώσει το συμβόλαιο διακόπτω εκτός αν δεν γίνει αύξηση. Ήταν μια απόλαυση που την κρατούσα με νύχια και δόντια :nounder: