Προσφορά NOVA

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο, αλλά εγώ πάντως παιδιά κόβω τη full συνδρομή στα 49,90 , γιατί πλέον είναι αρκετά τα λεφτά. Μάλιστα θα έχω και ποινή 72 καθώς το συμβόλαιο σταματά το Οκτώβριο, αλλά η εξοικονόμηση που θα κάνω για μεταφορά σε άλλη εταιρεία με doubleplay μόνο πλέον, είναι αρκετά μεγαλύτερη...Μετά από τόσο χρόνια, τέλος η Νοva αν και ποτέ δεν το πίστευα...

δεν καταλαβαινω γιατι φευγεις και δεν βαζεις και σταρτπακ με 29.90(ισως σου δωσουν και λιγο καλυτερη τιμη)
δεν νομιζω να γλυτωνεις και τοσα λεφτα την στιγμη κιολας που δινεις πεναλτυ+ενεργοποιηση γραμμης
εκτος αν δεν εχεις -καλο-ιντερνετ ηπροβληματα στην τηλεφωνια
ξανασκεψου το
μην σε χασουμε και απτην παρεα

γιατί, πάντa χωρίς tv να μην παρεξηγηθώ, εξαιτίας και της εκπτωσης του κινητού θα πληρώνω για doubleplay 16 . Άρα 50-16=34 κέρδος το μήνα, επί 4 μήνες που θα έπρεπε να μείνω, με υπερ καλύπτει η ποινή και κερδίζω και από πάνω. όλη βεβαια η παραπάνω υπόθεση είναι καθαρά θέμα οικονομικό...για το θέμα των ταινιών τώρα βλέπουμε στη συνέχεια με netflix klp τι μπρώ να κάνω...αν και στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που είναι σε άμεση ανάγκη

κλήση απο Nova (μάλλον) για να αναβαθμίσω το sportpack σε full pack με 35.50 το μήνα . ενώ ήδη είμαι στο 18μηνο συμβόλαιο (μου μενουν 5 μήνες ακόμα) το οποίο είναι sportpack +hd και δίνω 27 (με το τέλος συνδρομής) .

10 του μηνα που εκανα διακοπη της συνδρομης και μιλησα με τη nova στην ουσια
δεν μου εκαναν καποια προσφορα λεγοντας μου οτι η προσφορα που ειχα ηταν πολυ καλη
30,96 το φουλ πακ και με τον φορο θα πηγαινε 34.
ειχα καταληξει στη διακοπη απλα μου φανηκε παραξενο οτι δε με πιεσαν ιδιαιτερα.

Πάντως ο μήνας έχει 17 και λογαριασμός δεν εκδόθηκε ακόμη ..... πριν τις αυξήσεις στις 10 ο λογαριασμός είχε εκδοθεί .....

Στην ιστοσελίδα της Nova το 3play έχει 29,90 +1,49 =31,39 το 31,64 από που προκύπτει; Δεν είναι το θέμα η διαφορά των 0,26 αλλά από που προκύπτει η διαφορά.......

Έκανα αλλαγή όπως έγραψα και πιο πάνω σε 3play αλλά δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός και να δω την ανάλυση. Εκτός αν έχουν κάνει λάθος στην σελίδα της Nova.

Πάντως εμένα παιδιά ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε προχθες στο 49.90 , όπως πάντα

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα τελευταία μηνύματα που αφορούσαν την αύξηση του φόρου συνδρομητικής τηλεόρασης μεταφέρθηκαν ΕΔΩ. Θα παρακαλέσω πολύ το νήμα να τηρηθεί αυστηρά στο θέμα του που είναι η προσφορές για συνδρομές Nova, ότι έχει σχέση με τον νέο φόρο στο ειδικό νήμα.

Σε εμένα ενώ έγινε ανανέωση τον Μάιο στα 30,96 εκδόθηκε ο λογαριασμός και ανέβηκε στα 45 ευρώ περιμένω εξηγήσεις από την nova αλλιώς πάω για διακοπή .

Sent from my iPhone using Tapatalk