Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Νομίζω πως πήρες μια πολύ καλή προσφορά.

Σε ευχαριστω Σεραφιμ δεν ειναι αυτο που ηθελα αλλα ηταν τιμια προσφορα τους στο λαθος της υπαλλήλου απο οτι καταλαβα!!!Και φυσικα δεν ηθελα να εκμεταλευτω!!!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

πήρα το ίδιο αλλά με τα 40 !

Τα 40 δεν τα γλιτώνεις με τιποτα. Εμενα ηταν λαθος της υπαλλήλου το οποιο πήγαν να το σκεπάσουν αλλα οταν ειδαν οτι αφηνιασα μου το εδωσαν και εγω σαν καλη θέληση έκανα νεο 24 μηνώ συμβόλαιο!!!:a0210:

Έχω Ίντερνετ τηλεφωνία και κινητά με 24,90 .Για να βάλω το sports pack γνωρίζει κανείς σε τι τιμή θα παίζει?

Λοιπόν παιδιά εδώ και έξι μήνες έχει λήξει η δέσμευση μου με τη nova.

Δεν πήρα την προσφορά που ήθελα και πλέον μου χρεώνουν και τα hd συν τους νέους φόρους έχω φθάσει στα 60 (!!!) το full pack χωρίς κινητά και διεθνή που δεν με ενδιαφέρουν.

Για να ανανεώσω θέλω μια τιμή γύρω στα 45 ή στο πιο πάνω πακέτο ή με τα sports και το nova cinema 1.

Τι προσφορές παίζουν τώρα; Να περιμένω τον Αύγουστο καλύτερα, θα γίνουν καλύτερες προσφορές;

Πάντως από Σεπτέμβρη αν δεν πάρω την τιμή που θέλω χαιρετάω.

Ευχαριστώ πολύ.

Όπως λέει ο φίλος παραπάνω κάνε μια αίτηση φορητότητας και τότε μόνο θα πάρεις "αξιοπρεπή" προσφορά. Πες μας και εμάς τι σου δίνουν γιατί θα είναι μια πρώτη σφυγμομέτρηση για μετά την αύξηση των τελών. Να υπολογίζεις και από 1/1/17 και ένα 5% επιπλέον τέλος για σταθερή τηλεφωνία.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Λοιπόν παιδιά εδώ και έξι μήνες έχει λήξει η δέσμευση μου με τη nova.

Δεν πήρα την προσφορά που ήθελα και πλέον μου χρεώνουν και τα hd συν τους νέους φόρους έχω φθάσει στα 60 (!!!) το full pack χωρίς κινητά και διεθνή που δεν με ενδιαφέρουν.

Για να ανανεώσω θέλω μια τιμή γύρω στα 45 ή στο πιο πάνω πακέτο ή με τα sports και το nova cinema 1.

Τι προσφορές παίζουν τώρα; Να περιμένω τον Αύγουστο καλύτερα, θα γίνουν καλύτερες προσφορές;

Πάντως από Σεπτέμβρη αν δεν πάρω την τιμή που θέλω χαιρετάω.

Ευχαριστώ πολύ

Kαι τον Αύγουστο τι περιμένεις να γίνει? να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο και να σου πούνε κύριε πληρώνεις 60 ευρώ σου κάνουμε προσφορα με 40? καταλαβαίνεις νομίζω ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει
Σε φίλο μου πάντως που ήταν αρκετά χρονια συνδρομητής με τιμή καταλόγου, τους πήρε τηλέφωνο και με την απειλή ότι θα φύγει του ρίξαν την τιμή σχεδόν στο μισό
Πάρτους και πέστους δεν μπορώ να πληρώνω πλέον αυτή την τιμή, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Μια κινεζικη παροιμία λέει, "αν δεν κλάψει το μωρό δεν το ταΐζει η μάνα"

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Kαι τον Αύγουστο τι περιμένεις να γίνει? να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο και να σου πούνε κύριε πληρώνεις 60 ευρώ σου κάνουμε προσφορα με 40? καταλαβαίνεις νομίζω ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει
Σε φίλο μου πάντως που ήταν αρκετά χρονια συνδρομητής με τιμή καταλόγου, τους πήρε τηλέφωνο και με την απειλή ότι θα φύγει του ρίξαν την τιμή σχεδόν στο μισό
Πάρτους και πέστους δεν μπορώ να πληρώνω πλέον αυτή την τιμή, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Μια κινεζικη παροιμία λέει, "αν δεν κλάψει το μωρό δεν το ταΐζει η μάνα"

Οχι δεν περιμενω ποτέ να με πάρουν μόνοι τους.

Απλά αναρωτιέμαι αν τον Αύγουστο υπάρχουν καλύτερες διαθέσιμες προσφορές

Οπως νομίζεις εσύ.
Εγώ στη θέση σου θα τους έκανα ένα τηλέφωνο πάντως, δεν έχεις να χάσεις κάτι, πιστεύω κάποια καλύτερη τιμή θα σου δωσουν

Ίσως να βγει κάτι λόγω πχ έναρξης της superleague αλλά μην περιμένεις φίλε μου ουσιαστική διαφορά. Αυτή θα δεις μόνο αν ρίξεις το χαρτί της φορητότητας δυστυχώς

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω NOVA full pack με 27,73 στο όνομα της συζύγου και στο δικό μου όνομα έχω την CYTA.
Προφανώς θα πρέπει να μεταφερθώ στην forthnet για να πάρω ένα καλό πακετάκι και αν ναι για τι τιμή μιλάμε στο περίπου?
Ρωτάω μήπως έχει κανεις ιδέα , αν είναι να μπω στον κόπο και να τους πάρω ένα τηλ

Καλησπέρα.

Εδώ και 18 μήνες είχα το triple play start pack στα 29,90. Με είχαν πάρει από τον ΟΤΕ τηλέφωνο κάνοντάς μου μία προσφορά [απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-30 λεπτά σε κινητά-internet έως 24-1000 λεπτά στο κινητό Cosmote (24 μήνες) / ote tv full pack (12 μήνες) στα 40,50 (χωρίς τέλος συνδρομητικής μέσα...), την οποία δέχτηκα και ξεκίνησα τις διαδικασίες φορητότητας. Η αντιπροσφορά της Forthnet ήταν στα 47,78 για πάντα (18μηνη δέσμευση) (3play all sports + all cinema + 720' σε κινητά + hd δωρεάν), την οποία και αποδέχτηκα.

Νομίζω ότι είναι καλή τιμή, δεδομένου και του ότι το 29,90 θα πήγαινε στα 31,65 έτσι κι αλλιώς.

Οπότε, καλύτερη τιμή (αν είστε ήδη συνδρομητές), όπως ανέφεραν και παραπάνω, παίρνετε (πιθανότατα) με αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο.

Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου πει μια τιμή σε προσφορά, αν υπάρχει αυτό τον καιρό, για σκέτο nova sports πακέτο;
Στο site τους είδα τιμή στα 35 που νομίζω είναι πολλά, εκτός και αν είδα λάθος πακέτο.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καλησπερα παιδες.
Εχω μια απορια που κατα πασα πιθανοτητα ειναι χαζη. Μεχρι την αλλαγη του νομου εδινα 29,99 για το full pack και μετα την αλλαγη που προστεθηκε το τελος συνδρομητικης πηγε στα 33+ ! Σημερα μπαινω να δω τι ποσο ειναι για να κανω την πληρωμη και βλεπω 27,73 και ειδα και παραπανω και τον φιλο συνωνοματο που ανεφερε το ιδιο ακριβως ποσο και απλα αναρωτιομουν αν ξερει κανεις τι και πως. Δεν ειχα καμια ενημερωση απο πουθενα και κανεναν για μειωση τιμης οποτε μου κανει εντυπωση για να ειμαι ειλικρινης αν και δεν ελπιζω να μονιμοποιηθει τετοια τιμη οσο και να το ηθελα!

Προκειται περι κλασικης περιπτωσης λαθους του συστηματος
Τσαμπα η χαρα...

Προκειται περι κλασικης περιπτωσης λαθους του συστηματος
Τσαμπα η χαρα...

Lol. Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα ειπα μηπως και τρεχει κατι που δεν εχω παρει χαμπαρι. Αλλα θα μου πεις, ολοι μονο τις αυξησεις τις περνανε χωρις να τις ζητησεις. Τις μειωσεις ποτε :-p