Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Την είχες περισυ; Αν ναι πάρε τηλέφωνο και θα στην δώσουν. Επίσημα δεν ισχύει. Ίσως όμως να μπορείς να πετύχεις και κάτι καλύτερο ανάλογα τι συνδρομητής είσαι, τι πακέτο έχεις κλπ
Τα τελευταια χρονια μονο τηλεοραση

@loufjohn Αν είσαι ΑΕΚτσης ή έχεις φίλο ΑΕΚτση με διαρκείας και δεν ενδιαφέρεται για ΝΟΒΑ μπορεί να πάρει στο όνομα του (και να πληρώνεις εσύ) το παρακάτω:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/150706-Προσφορά-Νόβα-για-κατόχους-διαρκείας-ΑΕΚ

Ευχαριστω ολους για της απαντησεις. Τους πηρα τηλ και το ανανεωσαν για ενα χρονο με την προσαυξηση ομως του Φ.Π.Α και του φορου δηλαδη επιπλεον 32 Ευρω για ολο τον χρονο

Μου την εδωσαν αυτη την προσφορα που ζητας (3play+full pack nova χωρις κινητα στα 42,73 τελικη τιμη) πριν μια βδομαδα μετα απο αιτηση αποχωρησης στον Οτε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδή λήγει το συμβολαιό μου τέλη Σεπτεμβρίου και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σκοπεύω να ζητήσω το full pack στην τιμή που πληρώνω αυτή τη στιγμή (43 με το τέλος συνδρομητικής το οποίο με το τέλος σταθερής θα πάει γύρω στα 45 ).

Αυτή τη στιγμή έχω το Sports pack + απεριόριστα σταθερά με 12 ώρες προς κινητά (αδιάφορο) και την υπηρεσία Nova εξοχικό στην παραπάνω τιμή.

Μάλιστα είμαι σε θέση να θυσιάσω τα κινητά για το Full pack. Πιστεύετε ότι είναι εφικτή αυτή η τιμή?

Μου την εδωσαν αυτη την προσφορα που ζητας (3play+full pack nova χωρις κινητα στα 42,73 τελικη τιμη) πριν μια βδομαδα μετα απο αιτηση αποχωρησης στον Οτε

Θα επιδιώξω να την πάρω χωρίς αίτηση φορητότητας. Αν δεν (που είμαι σίγουρος ότι δεν) θα προχωρήσω σε αίτηση φορητότητας προς ΟΤΕ. Έχουν γνώση οι φύλακες πλέον.

Και γω θελω να σουταρω διεθνη και κινητα για vdsl. Αλλαμου ειπαν δεν εχει καλυψη.... Ενω στο search με διευθυνση μου βγαζει

Και γω θελω να σουταρω διεθνη και κινητα για vdsl. Αλλαμου ειπαν δεν εχει καλυψη.... Ενω στο search με διευθυνση μου βγαζει

Δυστυχώς στην Αργυρούπολη που μένω μόνο ο ΟΤΕ δίνει adsl και πληρώνω και 73 για 50αρα με OTE tv full pack. Επένδυση, όχι αστεία.

Η Forthnet αφορά το πατρικό μου, απλά εγώ έχω την Nova και την εναλάσσω με το Nova εξοχικό.

Εγώ χτες πλήρωσα τον καινούριο λογαριασμό με τα κερατιάτικα 10% φόρο συνδρομητικής και 24% ΦΠΑ. Έχω nova full pack και από 92.88 το τρίμηνο πήγε στα 102 δλδ 10 αύξηση και στον λογαριασμό είχαν αναλυτικά πόσα πληρώνω για nova και πόσα στο μπ@#ρδελο το κρατος για φόρους 😡

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απευθύνσου στα παιδιά στο support εδώ.πέρα και ζήτησε να σε καλέσει συνεργάτης τους για προσφορά. Συνήθως από εδώ υπάρχουν καλύτερες προσφορές από κατάστημα ήκαιΝΟΒΑ άμεσα.

Γεια χαρα!
Έχω σταθερό, απεριοριστές κινητά, adsl, cinema pack και το σπορτ 1 στα 43.73 ευρώ.

Τώρα που λήγει, θέλω να ρωτήσω σε τι τιμή δίνει αυτό τον καιρό το ίδιο με full pack (δηλαδή και τα υπόλοιπα sport για να βλέπουμε κανένα μπάσκετ)?

Αν κάποιος έχει υπόψη του, θα μου ήταν χρήσιμο τώρα που θα επικοινωνήσω.

Έγω έχω σταθερό, απεριόριστά κινητά (720), adsl και όλα τα αθλητικά στα 43.73 ευρώ.

Τούς πήρα τηλέφωνο και αυτό που παίζει είναι σταθερό + απεριόριστά κινητά + adsl και cinema pack το έδιναν 36 και κάτι ψιλά.

Το full pack το έδιναν παραπάνω και μου είπε η κοπέλα να περιμένω λίγο που θα βγάλουν περισσότερες προσφορές από τον Σεπτέμβριο.

Καλησπερα,στις 19 αυγουστου τελειωσε το 18μηνο συμβολαιο που ειχα με τη νοβα full pack στα 68.66 .πηρα σημερα για μια προσφορα στο ιδιο πακετο και η κοπελα μου ειπε 24 μηνες δεσμευση και για παντα στα 38,82 και μαλιστα υπαρχει και στο site αυτη η προσφορα για το ιδιο πακετο χωρις τηλεφωνια και ιντερνετ μονο full pack,ανανεωσα αλλα φοβαμαι μην εχει γινει καποιο λαθος ειτε απο μενα ειτε απο τη κοπελα την οποια ρωτησα ισα με 10 φορες αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα full pack nova 24 μηνες 38,82 αα ισχυει αν υπαρχει στο site ας με ενημερωση καποιος,ευχαριστω

Αφου ειχες φουλπακ η προσφορα σου εγινε για το ιδιο πακετο
Πολλοι που γραφουν στο σαιτ την εχουν παρει
Αλλωστε μην ανησυχεις για οτιδηποτε αφου εχει γινει εγγραφη της συνομιλιας-μπορεις παλι να
επικοινωνησεις προσωπικα με την νοβα να στο επιβεβαιωσουν και να εγγραφεις στο myaccount
αν δεν τοχεις κανει για να βλεπεις οτι θελησεις

Λογικό είναι να μην το πιστεύεις αφού πλήρωνες την (εξωφρενική) τιμή καταλόγου. Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνουν ακόμη καλύτερη προσφορά.

Υπαρχει καποια προσφορα με vdsl εκτος της γνωστης με +10 ευρω αν εχεις tripleplay ?

Κανεις δεν ενδιαφερεται για vdsl πακετο ρε σεις ? :D

Επεσα σε εποχη που δεν εχει ζητηση να υποθεσω ε?

Ναθ με 10 ευρώ στο πακέτο του επί πλέων έχουν γίνει αναφορές για Vdsl από χρήστες.
Τσέκαρε πρώτα αν έχεις στην περιοχή σου και μετά βλέπεις.

Εχω εχω.

Την ξερω αυτην την προσφορα με 10 ευρω επιπλεον αν εχεις triple play. Ελεγα μπας και παιζει τιποτα αλλο.

Ειχαν δωσει πχ 2play με vdsl και απεριοριστα συν κινητα με 25 πριν λιγο καιρο για νεους συνδρομητες ομως.

Καποια στιγμη θα ξανασκασει κατι....και με Nova.