Προσφορά NOVA

Εχω το sports pack και κινητα στα 42
Σε γνωστο μου εδωσαν στην ιδια τιμη το full pack και σε αλλον χτες το cinema και κινητα και vdsl στα 44
Εμεις που ειμαστε 10 χρονια πελατες τιποτα δηλαδη ?

Γιά σκέτη δορυφορική Nova για όσους είναι εκτός δικτύου υπάρχει καμία προσφορά;

Δυστυχως 10 χρονια πελάτης δε σημαινει επιβραβευση, μιας και θεωρειται "σιγουρος". Σε τετοιες περιπτωσεις μονο με αιτηση φορητοτητας.

Γιά σκέτη δορυφορική Nova για όσους είναι εκτός δικτύου υπάρχει καμία προσφορά;

Για σπορτπακ στα27,80περ.
Για φουλ στα 38
Αυτες ειναι οι τιμες που μπορεις να διαπραγματευτεις καλυτερα μεσω του support

Για φουλ στα 38

KAI AYTES POY ANAFEREI STO SITE TI EINAI (SPORTPACK 52,62 TO MHNA;)

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δυστυχως 10 χρονια πελάτης δε σημαινει επιβραβευση, μιας και θεωρειται "σιγουρος". Σε τετοιες περιπτωσεις μονο με αιτηση φορητοτητας.

Ετσι ειναι
Αυτα τα πραγματα ειναι απαραδεκτα
Να γινονται παζαρια με απειλες λες και ειμαστε γυφτοι στη λαικη και ο καθενας να εχει αλλο τιμοκαταλογο

Μη νομίζουμε πάντως ότι είναι ελληνικό φαινόμενο. Ακριβώς το ίδιο γίνεται με το Dish και το DirecTV στην Αμερική.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εχω το sports pack και κινητα στα 42
Σε γνωστο μου εδωσαν στην ιδια τιμη το full pack και σε αλλον χτες το cinema και κινητα και vdsl στα 44
Εμεις που ειμαστε 10 χρονια πελατες τιποτα δηλαδη ?

χωρις τους φορους τοσο βγαινουν τα cinema και κινητα και vdsl.

29,9 ειναι το triple play συν τα κινητα , συν 5 ευρω τα σινεμα συν 10 το vdsl.

45 ολα μαζι. Δεν πηρε τιποτα ξεχωριστο. Αυτα τα παιρνεις και εσυ.

To full pack στα 42 ή 45 ευρω δε δινεται σε υπαρχοντες συνδρομητες χωρις φορητοτητα. Πριν την επιβολη του φορου, δινόταν στα 49.90. Συμφωνω ομως πως δεν ειναι πρωτοτυπια. Ετσι διαπραγματευομαι τιμες καλωδιακης και ιντερνετ εδω.

KAI AYTES POY ANAFEREI STO SITE TI EINAI (SPORTPACK 52,62 TO MHNA;)

Ειναι τιμες π.κ.(προ κρισεως)
Αν ψαξεις καλα στο σαιτ θα δεις και τις τιμες μ.κ.(μες την καρακριση)
ΥΓ-δεν πιστευω να σπαταλησεις τον χρονο σου ψαχνοντας:HTEHEH56:

Ειναι τιμες π.κ.(προ κρισεως)
Αν ψαξεις καλα στο σαιτ θα δεις και τις τιμες μ.κ.(μες την καρακριση)
ΥΓ-δεν πιστευω να σπαταλησεις τον χρονο σου ψαχνοντας:HTEHEH56:

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΣΑΪΤ

Για φουλ στα 38

Σωστά. Έχω πάρει την πρώτη τιμή και δεν είμαι εκτός δικτύου. Απλά διαπραγματεύτηκα με το support και το κλείσαμε.

Σωστά. Έχω πάρει την πρώτη τιμή και δεν είμαι εκτός δικτύου. Απλά διαπραγματεύτηκα με το support και το κλείσαμε.
για το full πακετο δινουν σιγουρα παρακατω απο 38 οπως εκαναν και σε μενα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για το full πακετο δινουν σιγουρα παρακατω απο 38 οπως εκαναν και σε μενα!

για σκετη τηλεοραση μιλαμε παντα!και δεν εχει σημασια στην τιμη αν εισαι εντος η εκτος δικτυου forthnet αν αυτο εννοεις!

ξερετε αν δινουν το triple paly ποιο φθηνο με φοροτοτητα απο wind απο τα 24,90 που πεζει τωρα? εννοω απο τηλεφωνο αν σε παρουν και οχι σε καταστημα

που εχει 12 ωρες κινητα 24mbs αστικα+υπεραστικα

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Υπαρχει περιπτωση να παρει κανεις μονο τα παιχνιδια της ομαδας του και κανενα αλλο καναλι NOBA σε καλυτερη τιμη μαζι με vdsl ?

Δέχθηκα κλήση σήμερα απο Nova (όχι εξωτερικό συνεργάτη) που δίνει προσφορά σε νέους συνδρομητές, sports pack στα 27.7 και 3play full pack και δώρο τα 720 προς κινητά στα 47,7

Οι τιμές είχαν και 2ο δεκαδικό αλλά οδηγούσα (γρήγορα:tongue:) και δεν μπορούσα να πιασω κουβέντα με την πωλήτρια ούτε να σημειώσω τα νούμερα. Δίνει πάντως και cinema pack σκέτο και άλλα.

Ειμαι πελάτης του ΟΤΕ με 250' σταθερά, 30' κινητά, 24 Internet και full tv με 43,74 . Επειδή λήγει το συμβόλαιο προς τα τέλη του μηνα επικοινώνησα με το support για να με πάρουν τηλέφωνο απο το τμημα προσφορών οπως και έγινε αμεσα! (εξαιρετικά τα παιδιά απο το support) Η προσφορα που μου έκαναν απο τα κεντρικά της nova για φορητότητα ήταν 3play full pack+720 λεπτά προς κινητά στα 58,40!!! Ενημερώνω πως δεν με ενδιαφέρουν τα κινητά αλλα η απάντηση ήταν πως δεν μπορει να το βγάλει απο την προσφορα. Πάνω που σκεφτόμουν να πάω nova μάλλον με βλέπω να μένω στον ΟΤΕ!

Μετα απο επικοινωνια με το support ειχα προσφορα την οποια αποδεχτηκα ...-αστικες, υπεραστικες, κινητα (720'), sports pack για ενα χρονο συμβολαιο και αοριστου μετα τον χρονο, με 42.73 - 4% τον μηνα με παγια εντολη.

Last edited: