Προσφορά NOVA

Full pack nova, multi view, vdsl. Δεν είχα μόνο τα κινητά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τρομερη η προσφορα που ειχες.
Κοιταξε, στον ΟΤΕ αν πας για τα ιδια πακετα θα στο αφησει κοντα στα 58 ευρω + 6,6 το multiview (μονο μεσω internet ) μονο με 30' προς κινητα = 65 ευρω,
ενω αντιθετα στα 63,80, η νοβα σου δινει κινητα.
Το νοβα on demand το εχεις.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι με φορητοτητα να πετυχεις καποια καλυτερη τιμη, το θεμα ειναι οτι ισως μπλεχτεις.

Γιατι να μην ζητησει απλα διακοπη χωρις φορητοτητά;
Και δεν θα μπλεχτει και θεωρω ότι θα του γινει του φιλου καποια καλυτερη προσφορα

Σκέφτομαι για αρχή να κάνω αίτημα ακύρωσης αλλά φοβάμαι μη γίνει και τελικά χάσω και αυτά που έχω χαχα

Πριν 4 χρονια που εφυγα από την ΝΟΒΑ ,όταν τους ειπα για διακοπη μου κανανε κατευθείαν καλυτερη προσφορα,ασχετα αν δεν την δεχτηκα
Κατά την αποψη μου παρε ένα τηλεφωνο,ζητα διακοπη και αν αυτό που θα σου πουν δεν σε καλυπτει λες ότι θα το σκεφτεις και μενεις σε αυτό που εχεις.Θεωρω απιθανο να προχωρησουν σε διακοπη χωρις να σου κανουν μια αντιπροταση εκεινη τη στιγμη

Εμένα προχώρησαν πριν 2 μηνες σε διακοπή χωρίς αντί προσφορά στη nova, αλλά μονο στο doubleplay...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το σκέφτομαι ρε γμτ... 11 ευρώ το μήνα για το multiview είναι παρα πολλά

Καλησπερα, ληγει και εμενα το συμβολαιο μου με nova που ειχα adsl/3play/full pack/κινητα 12ωρες/και multiview με Eur 49,90 (54 με τους φορους). Μετα απο δικο μου τηλ. για επεκταση της ιδιας συμφωνιας για ακομη 1 χρονο ,αρχικα αρνηθηκαν και ηθελαν να χρεωσουν το multiview extra +10 eur ,και τελικά δέχθηκαν να μου ξαναδωσουν το ιδιο πακετο και multiview για ενα χρονο ακομη ,αλλα με δέσμευση 18 μηνών. Τι λετε να το προχωρησω η να το παω στα ακρα με φορητοτητα μηπως και δεχθουν 12μηνη δεσμευση?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπερα, ληγει και εμενα το συμβολαιο μου με nova που ειχα adsl/3play/full pack/κινητα 12ωρες/και multiview με Eur 49,90 (54 με τους φορους). Μετα απο δικο μου τηλ. για επεκταση της ιδιας συμφωνιας για ακομη 1 χρονο ,αρχικα αρνηθηκαν και ηθελαν να χρεωσουν το multiview extra +10 eur ,και τελικά δέχθηκαν να μου ξαναδωσουν το ιδιο πακετο και multiview για ενα χρονο ακομη ,αλλα με δέσμευση 18 μηνών. Τι λετε να το προχωρησω η να το παω στα ακρα με φορητοτητα μηπως και δεχθουν 12μηνη δεσμευση?
Αψογη προσφορά μην το σκέφτεσαι.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Τα ίδια ακριβώς πριν κάνα μήνα έγιναν σε γνωστό μου στα 49 (με φόρους multiview full πακέτο κλπ..)
Παρέμεινε δηλαδή στο πακέτο που είχε, φυσικά 18μηνη δέσμευση

Καλησπερα παιδια και απο εμενα πριν περιπου 1 χρονο ειχα το triple play full pack 30' κινητα με 39.90.υπαρχει κανρνας που να εχει τη συγκεκριμενη προσφορα?λογικα αυξημενη λογω του 24% φπα και του 10% στη τηλεοραση δλδ περιπου 43-44 ευρω?

Ευχαριστω για την βοηθεια. Το προχωρησα με 18μηνη δεσμευση και διατηρηση της υπαρχουσας προσφορας με Multiview. Ας ελπισουμε συντομα να μπορει να δινει και ο ΟΤΕ το multiview στην δορυφορικη ,οποτε ισως αρχισουν να το δινουν δωρεαν στο full pack οπως εγινε με το on-demand.

μου ειπε ενας συναδελφος οτι προσφατα εβαλε το triple play + full pack + multiview ...45 ευρω...τι λετε για την προσφορα αυτη ? αν ειναι καλη πως θα μπορουσα να την εχω και εγω ? να παρω καποιο τηλ γιατι εκεινος δεν συγκρατησε αριθμο...

Σε νέους πελάτες δεν δίνεται αυτή η προσφορά. Ούτε καν από φορητότητα που προσπάθησα εγώ πέρυσι, τέτοια εποχή.

Εγώ εδώ και δυο μέρες έκανα αίτημα ακύρωσης και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Λέτε αν πάρω και πω για 18μηνη δέσμευση να πάρω δωρεάν το multiview?

Καλησπερα και απο μενα...μολις εληξε το οτε που εχω μαζι με την τβ και θελω να παω νοβα....τηλεφωνο ιντερνετ και αθλητικα....υπαρχει καποιο τηλ η ζηταω απο την εξυπηρετηση πελατων;;;;επισης σε τι τιμη παιζει περιπου;;;για να ξερω τι να κυνηγησω...

Δοκίμασε με μήνυμα στο support εδώ, έτσι ώστε να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου για να σου κάνουν προσφορά. Συνήθως από εδώ κάνουν καλύτερες προσφορές. Τώρα αυτή την περίοδο ακούστηκε για 3play + sportpack +720' σε κινητά κάπου στα 42,73. Δεν ξέρω αν μπορείς να κυνηγήσεις και πιο φθηνά χωρίς τα κινητά, δοκίμασε το.

Γειά και χαρά στην παρέα!
Έμαθα από φίλο για το forum και ότι θα μου λύσει πολλές απορίες και θα με βοηθήσει η παρέα εδώ. Επειδή είμαι από τους ανθρώπους που δεν το ψάχνουν πολύ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι; Έχω συνδρομή 3play απεριόριστα σταθερά + nova full με περίπου 64 ευρώ (μαζί με το τέλος δορυφορικής), δεν έχω ούτε multiview ούτε κινητά. Επειδή εδώ και κάτι χρόνια δεν έχω καμιά δέσμευση τι προσφορά μπορώ να ζητήσω από την ΝΟΒΑ; με ενδιαφέρουν τα ίδια περίπου. Διάβασα στα πιο μπροστά ποστ ότι συμφέρει να απευθυνθώ στο εδώ τμήμα της, τι λέτε; Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά πρώτη φορά το ψάχνω, η τιμή που έφτασε η συνδρομη μου βλέπετε. :nounder:

Έμαθα από φίλο για το forum και ότι θα μου λύσει πολλές απορίες και θα με βοηθήσει η παρέα εδώ. Επειδή είμαι από τους ανθρώπους που δεν το ψάχνουν πολύ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι; Έχω συνδρομή 3play απεριόριστα σταθερά + nova full με περίπου 64 ευρώ (μαζί με το τέλος δορυφορικής), δεν έχω ούτε multiview ούτε κινητά. Επειδή εδώ και κάτι χρόνια δεν έχω καμιά δέσμευση τι προσφορά μπορώ να ζητήσω από την ΝΟΒΑ; με ενδιαφέρουν τα ίδια περίπου. Διάβασα στα πιο μπροστά ποστ ότι συμφέρει να απευθυνθώ στο εδώ τμήμα της, τι λέτε; Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά πρώτη φορά το ψάχνω, η τιμή που έφτασε η συνδρομη μου βλέπετε. :nounder:

Καταρχήν να σε καλωσορίσω στο AvClub και στην κατηγορία των δορυφορικών θεμάτων.
Όσο αφορά το ερώτημα σου θα σου απαντήσω σύντομα για το συμβαίνει γενικά στο θέμα που ρωτάς. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες προσφορών και στη Nova αλλά και στον OTE, η πρώτη κατηγορία ειναι αυτή που όταν δεσμεύεσαι απο το συμβόλαιο καλείς στη Nova εν προκειμενώ και λές θέλω μια προσφορά να ανανεώσω την δέσμευση μου - συμβόλαιο μου με εσάς. Η δεύτερη κατηγορία ειναι αυτή που για να πάρεις καλύτερη προσφορά πέρνεις τηλέφωνο στη Nova και με την απειλή διακοπής της υπηρεσίας πέρνεις πάλι καλύτερη προσφορά συνήθως απο την πρώτη κατηγορία, πάλι με δέσμευση συμβολαίου πάντα. Και η Τρίτη κατηγορία που κανεις αίτηση φορητότητας σε αλλο πάροχο, δηλαδή περνεις τον OTE τηλέφωνο και λες κάντε μου μια προσφορά να έρθω σε εσάς, σου γίνετε η προσφορά και μόλις ο OTE ζητήσει την γραμμή απο την Nova σε καλούν για αντιπροσφορά προκειμένου να μείνεις που ειναι συνήθως καλύτερη και απο της δυο πρώτες κατηγορίες αλλά αυτή ενέχει τον κίνδυνο να προχωρήσει η φορητότητα και να πας στο OTE πριν προλάβει να σου κανει προσφορά η Nova. Εδώ το ρισκάρεις. Και πάλι καλως ήρθες.

Καλησπέρα ppjim. Για το ποσό που δίνεις υπάρχει πακέτο με VDSL+Απεριόριστα σταθερά+κινητά+Full Nova. Τώρα εάν η περιοχή σου δεν καλύπτεται με VDSL τότε η τιμή μειώνεται στα 58 (54,9+Τέλος Συνδρ.Τηλ.). Και τα δύο πακέτα έχουν 24μηνη δέσμευση. Φυσικά εάν ζητήσεις από το Support του Forum να σου κάνουν προσφορά (όπως έγραψε παραπάνω ο algedan) είναι πολύ πιθανό να πετύχεις χαμηλότερη τιμή.