Προσφορά NOVA

παιδια σημερα μου εκαναν προσφορα 27,5 για το πακετο με τα αθλητικα.....ή 47,89 που ειναι η τιμη ιντερνετ για tripleplay με τα αθλητικα + 12 ωρες κινητα+nova go+nova on demand+10 ευρω εγκατασταση...τι να κανω ? να παρω προσφορα και απο το φορουμ που λετε μηπως δωσουν κατι καλυτερο?

παιδια σημερα μου εκαναν προσφορα 27,5 για το πακετο με τα αθλητικα.....ή 47,89 που ειναι η τιμη ιντερνετ για tripleplay με τα αθλητικα + 12 ωρες κινητα+nova go+nova on demand+10 ευρω εγκατασταση...τι να κανω ? να παρω προσφορα και απο το φορουμ που λετε μηπως δωσουν κατι καλυτερο?

Προσδιορισε αν ειναι τελικη τιμη ή χωρις τον νεο φορο.
Αλλοι παιρνουν με 54 ευρω το full πακετο που σε αυτο μπορεις να εχεις δωρεαν το multiview και το on demand.
Ρωτα επισης τον χρονο δεσμευσης.

ο χρονος δεσμευσης ειναι 24μηνες....οι τιμες που ειπα ειναι τελικες...54 ευρω το foul πακετο εννοεις triple play με full pack ? ή μονο nova χωρις σταθερο και ιντερνετ ?

ο χρονος δεσμευσης ειναι 24μηνες....οι τιμες που ειπα ειναι τελικες...54 ευρω το foul πακετο εννοεις triple play με full pack ? ή μονο nova χωρις σταθερο και ιντερνετ ?

Ναι, το full πακετο της nova με 3play

Καλησπέρα γνωρίζει κάνεις ποιο είναι το φθηνότερο internet αυτήν την περίοδο; Σκέτο 24mb; Πια εταιρία το δίνει δηλαδή;

Καλησπέρα γνωρίζει κάνεις ποιο είναι το φθηνότερο internet αυτήν την περίοδο; Σκέτο 24mb; Πια εταιρία το δίνει δηλαδή;

Εξαρταται απο τι πακετο θες για το τηλεφωνο. Ενα search στα site των Vofafone, Wind, Cytα, Forthnet και ΟΤΕ,
θα σου λυσει την απορια.
Επλιζω να μην ξεχασα καμια εταιρεια!

Εξαρταται απο τι πακετο θες για το τηλεφωνο. Ενα search στα site των Vofafone, Wind, Cytα, Forthnet και ΟΤΕ,
θα σου λυσει την απορια.
Επλιζω να μην ξεχασα καμια εταιρεια!

Έλεγα μήπως υπάρχει καμία " άκρη " απεριόριστα σταθερά μόνο θέλω και 24 mb

Η φθηνότερη προσφορά που συμφέρει αυτή την στιγμή είναι με 21,90 Nova 2play που δίνει δώρο 12 ώρες σε κινητά. Άλλη προσφορά είναι 19,16 cyta με απεριόριστα σταθερά και 300' σε κινητά ελλάδος. Βέβαια έχουν τέλη ενεργοποίησης.
Αν θέλεις μόνο ιντερνετ αλλά να μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο (εσύ χρεώνεσαι τις εξερχόμενες κλήσεις) η ΝΟΒΑ με προπληρωμένο είναι στα 15 ευρώ το μήνα (μόνο ιντερνετ).

Τελικά κατάφερα vdsl + Φουλ πακ μαζί με multiview με 53,5 με τους φόρους. Καθόλου άσχημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικά κατάφερα vdsl + Φουλ πακ μαζί με multiview με 53,5 με τους φόρους. Καθόλου άσχημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χωρίς τα κινητά 12ωρες δωρεάν και διεθνείς κλήσεις να υποθέσω έτσι? Αλλά και χωρίς αυτά ειναι παρά πολυ καλή προσφορά.

Μια χαρά στην ίδια τιμή πριν από 2 μήνες περίπου ανανέωσα το ίδιο πακέτο χωρίς vdsl. Αλλά η δεάμεση μου είναι μόνο 12 μηνες

Περιπου στις 20/9 πήρα προσφορά 3playfull μαζί με 12 ώρες κινητά στα 53.70 για προσωπικούς λόγους δεν την αποδεχτκα.Χτες που τελείωσαν οι προσωπικοί λόγοι πήρα τηλ.,η κοπελα είπε δεν υπάρχει τέτοια προσφορά και κακώς η αλλη κοπελα μου είπε.Αλλά ντάλα οπου τους πετύχεις,οποτε είμαι αναγκασμένος να αλλάξω παροχο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν πάω ΟΤΕ και με κανουν αντί προσφορά θα προλαβω η θα τραβήξουν την γραμμή γρήγορα και θα μπλεξω?