Τι τιμές είναι αυτές μπράβο στη νοβα έχασε μερικά στούντιο πρωταθληματα και έχει περιθώριο κέρδους από ότι φαίνεται. Τουμπανες τιμές.Είχα 24άρα adsl με 12 ώρες σε κινητά και novacinema1 (έδινα 32,40 τελική με τους φόρους), και ανανέωσα για 50άρα vdsl με τα ίδια συν το novasports1 με 37,60 τελική με τους φόρους. Δηλαδή μου έδωσαν το vdsl με 5.20 επιπλέον και δώρο το novasports1.
Εντάξει οι τιμες του vdsl δεν είναι κάτι κουφό, στην ίδια τιμή την δείνει και ο ΟΤΕ...
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι 37.50 δίνω μόνο για vdsl 50 30 λεπτά κινητά. Η νοβα στα 37 δίνει 12 ώρες κινητά συν Nova sports 1 Nova cinema 1. Δεν υπάρχει σύγκριση στις τιμές. Ας όψεται που είναι μονοπώλιο ο ΟΤΕ εδώ που είμαι αλλιώς θα ήμουν στη νοβα από το 2012.Εντάξει οι τιμες του vdsl δεν είναι κάτι κουφό, στην ίδια τιμή την δείνει και ο ΟΤΕ...
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά θα κάνει η nova τις προσφορές στα 43 και 48 ευρώ με vdsl να τις δίνει σε όλους, οπως και vdsl 5 ευρώ στο double play.
Προσπάθησα να πάρω κάτι από αυτές (κυρίως σε dp, γιατί δεν καίγομαι να κρατήσω την παρακμάζουσα τηλεόρασή της), αλλά έπεσα σε κενό.
Τους είπα ότι ξέρω ότι θα μου δώσετε αυτό που ζητάω μόλις δείτε την αίτηση μεταφοράς, αλλά δεν θα κάνω πίσω και το αρνήθηκαν
Ω του θαύματος, χτες με πήρανε και μου δώσανε ό,τι ζητούσα (λέγοντας ότι μόλις τη Δευτέρα μάθανε επίσημα τις προσφορές), μόνο που για μένα ήταν ήδη αργά.
Μετά από 22 χρόνια τηλεόρασης και 7 χρόνια τηλέφωνο διέκοψα, αν και μου ζητήσανε και 2 φορές συγνώμη...
Τελικά πήρα και εγώ την προσφορά με fullpack, VDSL, 720 προς κινητά με 48,74. Παλιά είναι sportspack, ADSL, 720 προς κινητά με 48,77.
Έπρεπε να ζητήσω και τον νέο αποκωδικοποιητή, αλλά το ξέχασα.
Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνει η αλλαγή από ADSL σε VDSL;
περιοχη σου? απο kv σου δωσαν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.