Προσφορά NOVA

Αν και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση από τα παιδιά του support (τα οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως), παρόλα αυτά η υπάλληλος της Nova που με κάλεσε μου πρότεινε τιμές καταλόγου. Όσον αφορά το πακέτο με τα 43 που έχετε πάρει πολλοί από εσάς, είναι "μη εμπορικά διαθέσιμο". Όπως και να ´χει η συνδρομή μου λήγει τη Δευτέρα 10/04, οπότε bye bye.

Αν και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση από τα παιδιά του support (τα οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως), παρόλα αυτά η υπάλληλος της Nova που με κάλεσε μου πρότεινε τιμές καταλόγου. Όσον αφορά το πακέτο με τα 43 που έχετε πάρει πολλοί από εσάς, είναι "μη εμπορικά διαθέσιμο". Όπως και να ´χει η συνδρομή μου λήγει τη Δευτέρα 10/04, οπότε bye bye.

Θα σου πρότεινα να ξανά ενοχλήσεις .Με την δεύτερη μου το έδωσαν...

Ευχαριστώ φίλε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σου πρότεινα να ξανά ενοχλήσεις .Με την δεύτερη μου το έδωσαν...

Εγώ τους ενοχλώ επανηλειμμένα αλλά με αγνοούν. Έχω μέρες που ζητάω την προσφορά μέσω του support και έχει κολλήσει η βελόνα πως "βλέπουμε πως ένα εκπρόσωπος μας έχει επικοινωνήσει και σας έχει ενημερώσει με τις εμπορικά διαθέσιμες προσφορές. Αν θέλετε κάτι από αυτές κτλ κτλ" . Όπου οι προσφορές που μου έχουν αναφέρει είναι τιμές καταλόγου. Ευχαριστώ πολύ, αλλά με υποχρεωσαν

Καλησπέρα, πριν λίγο έλαβα την εξής προσφορά, η οποία όπως με ενημέρωσε η υπάλληλος ισχύει μόνο για 2 μέρες.

Φορητότητα από wind(έχει λήξει το συμβόλαιό μου).
Απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά, 6 ώρες νομίζω προς κινητά(με μια επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος), vdsl από καμπίνα, family pack(hd και nova go) και για 6 μήνες δώρο το full pack.
Δώρο εγκατάσταση, ρούτερ, αποκωδικοποιητής. Έξοδα φορητότητας 36 ευρώ, ενεργοποίηση vdsl 21 ευρώ και 10 ευρώ το πιάτο.
Τελική τιμή 32 ευρώ μαζί με το vdsl, χωρίς αυτό 26 και κάτι.
Κάτι που πρέπει να προσέξω; Νομίζω είναι καλή προσφορά. Ποιά η γνώμη σας;

να προσεξεις αν η τιμη που σου δινουν ειναι μαζι με το συνολο των φορων η οχι
απο κει και περα ειναι συμπαθητικη τιμη αλλα οχι και σουπερπροσφορα
αυτο που θα πρεπει να κυνηγησεις ειναι να μην πληρωσεις τα εξοδα φορητοτητας
απο κει και περα εσυ αποφασιζεις συμφωνα με τις αναγκες σου

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγώ πήρα και σε δεύτερη γραμμή 41,37 για δύο χρόνια και καινούργιο ρούτερ και καινούργιο δέκτη αν ο τεχνικός πει ότι έχει πρόβλημα ο δέκτης.

Ζήτα κάποια έξοδα να σου κάνουν δώρο ιδανικό όλα φορητότητα -€“ vdsl - πιάτο.
Είναι μια πάρα πολύ καλή προσφορά το 32 ευρώ με vdsl που μπορεί να πέσει -4% αν δώσεις πάγια εντολή.

Κάποιος για αυτά δίνει 46,37 για δύο χρόνια λογικό το 32 ευρώ χωρίς ποδόσφαιρο και ταινίες.

Μου αρέσει που βγάζουν προσφορές τώρα ενώ τα πρωταθλήματα τελειώνουν.... και επειδή είναι κόλπακια στην μέση και επειδή ψάχνονται για νέους συνδρομήτες και για να μην πέσουν ακόμη περισσότερο. Κάτσε να τσιμπήσουμε με προσφορά μερικούς.
και το 20ρι μετά θα πάει σε τριπλό νούμερο...
Για κορόιδα ψάχνουν αυτοί.
COSMOTETV μέσω ευρυζωνικής έχω και είμαι ωραίος...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου αρέσει που βγάζουν προσφορές τώρα ενώ τα πρωταθλήματα τελειώνουν.... και επειδή είναι κόλπακια στην μέση και επειδή ψάχνονται για νέους συνδρομήτες και για να μην πέσουν ακόμη περισσότερο. Κάτσε να τσιμπήσουμε με προσφορά μερικούς.

Δε μπορώ να καταλάβω. Στο Πιατο με έχουν να με πάρουν με ληγμένο συμβόλαιο από cosmote και δε μου κάνουν την προσφορά με τα 43 να με πάρουν. Βγάζει κανείς νόημα; γιατί εγώ είναι η πρώτη φορά που δεν το πιανω

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

χαιρομαι για σενα
αλλα να γραφεις στο νημα του cosmote
εδω γραφουν οι ασχημοι

Τελικα δεν αντεξα τα παρακαλια και εφυγα με νταμπλ-πλεη σε αλλη εταιρια. Ειναι τοσο καλη η τιμη που πηρα, που αμα βαλω otetv μεσω δορυφορου με 20 ευρω που μπορω (αλλα δεν ψηνομαι) θα εχω τελικη τιμη πολυ χαμηλοτερη απο την τιμη που ζηταγα απο την nova. Πληροφοριακα μεχρι 48 ευρω το φουλ πακ μου εδιναν, ενω ζητουσα την γνωστη περιπτωση των 43.

Βεβαια με επριξαν στα τηλεφωνα οταν ειδαν την φορητοτητα, αλλα λογω δουλειας δεν μπορουσα να απαντησω τις περισσοτερες φορες, 2-3 που τα καταφερα εκλεινε αμεσως η γραμμη. Βεβαια και τα 43 να μου εδιναν θα προχωρουσα την φορητοτητα, δεν εχω ουτε χρονο, ουτε διαθεση να παιζουμε τις κουμπαρες...

Για μενα ειναι εντυπωσιακο πως χανεις εναν πελατη, που δεν θελει να φυγει, προσφερεται να σου δωσει περισσοτερα και απλα ζητα πραγματα που εχουν δωθει και σε αλλους, οχι τιποτα εξωπραγματικα...

Δίκαιο εχεις αλλά έτσι και εγώ πήρα την προσφορά των 43 και ήμουν ο πρώτος!Απλα θέλει υπομονή και χρονο για οποίον μπορει

Εμένα με πήραν από τοπικό κατάστημα για να βάλω vdsl στο ήδη υπάρχων triple play family pack που έχω με 5 ευρώ έξτρα συν 20 ευρώ τέλος ενεργοποίησης. Μόνο που δεν ρώτησα αν υπάρχει νέα δέσμευση συμβολαίου.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το για πάντα δεν ισχύει - για την προσφορά των 43 ευρώ, καλό είναι να προσέχουμε τι συμφωνούμε ή τι ακούμε στην καλύτερη. Ισχύει το "πάρτε τηλέφωνο στους 20 μήνες".
Επίσης η προσφορά ισχύει γι αυτούς κυρίως που δεν έχουν δέσμευση για την υπηρεσία τους, παραδοσιακά γίνονταν αυτό στην Nova.

Last edited:
Το 43 ισχυει για πάντα...και το λαμβάνει άνετα και αν εχεις δεσμευση, όπως εγώ που είχα 14 μηνες ακόμα συμβόλαιο

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk