Προσφορά NOVA

Τελειώνει το συμβολαιο που έχω με την Nova σε λίγες ημέρες και θα ήθελα να μου πείτε τι προσφορές παίζουν το διάστημα αυτό.
Τώρα έχω τα παρακάτω:
24αρι ιντερνετ
Απεριοριστα σταθερα
12 ωρες κινητά
Τηλεοραση χωρίς αθλητικά και cinema.
Πληρώνω για τα παραπάνω 32,36 μαζί με τους νέους φόρους.

Δεν θα ήθελα ν'ανεβω σε χρηματα(αν γινόταν να μειωνόντουσαν κιόλας). Τι προσφορές παίζουν στην τιμή αυτη που πληρώνω τώρα?
Θα μπορούσα να κερδίσω κάτι περισσότερο από αυτά που έχω στην τιμή που πληρώνω σήμερα?

Θα μπορούσες να διεκδικήσεις (στην ίδια τιμή) novacinema1+novasports1 μαζί. Πολύ πιθανό να σου προτείνουν ένα από τα δύο αλλά αν το κυνηγήσεις (μάλιστα τους πεις ότι έχουν δώσει και τα δύο μαζί σε περιπτώσεις εξόφλησης με πιστωτική) έχεις καλές πιθανότητες να πάρεις και τα δύο. Είναι μια καλή προσθήκη εφόσον δεν θέλεις να ανεβείς σε τιμή. Επίσης μια έμμεση μείωση είναι και η πληρωμή με πιστωτική όπου ο 13ος μήνας είναι δωρεάν.

Θα μιλήσω το επομενο διάστημα και θα δω τι μπορώ να πάρω.
Αν δεν μου δώσουν τίποτα καλό θα κάνω διακοπή.

Καλημέρα στο forum. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μία τηλεφωνική προσφορά που μου έγινε απο την Nova (όχι απο εξωτερικό συνεργάτη) για double play πακέτο (αστικές-υπεραστικές και κάποιες ώρες κινητά) + Nova startpack με τιμή στα 26,77 ευρώ.
Το ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτή την τιμή μου προσφέρουν full Nova τηλεόραση δωρεάν για 6 μήνες και μετά την παρέλευση παραμένω στο start pack ή αναβαθμίζω σε full με κάποια επιβάρυνση.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή την στιγμή (μέχρι μέσα Ιουνίου) δεσμεύομαι απο τον OTE σε triple play πακέτο, αλλά μου είπαν οτι αφ´ενός μεν με πρόφαση τις νέες ανακοινωθείσες αυξήσεις στην τηλεφωνία ΟΤΕ δεν υπάρχει penalty, αφ´ετέρου μου καλύπτουν μέχρι 100 ευρώ penalty του OTE TV.
Αξίζει τον κόπο να κάνω τώρα την κίνηση ή να περιμένω την λήξη της δέσμευσης (με ότι αυτό συνεπάγεται για την ισχύ της 6άμηνης προσφοράς του full NOVA TV) ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε γνώμη!

Να περιμενεις για να μη μπλεξεις με τα πεναλτυ απο τον οτε και
οταν τελειωσει το συμβολαιο σου διαπραγματευεσαι ελευθερα
Ετσι κιαλλοιως αυτη η προσφορα θα σου ξαναγινει απο την νοβα

Επειδή ως γνωστόν λεφτά υπάρχουν στη Nova, τώρα καλύπτουν και πέναλτυ!
Πραγματικά έχω σκυλομετανοιώσει που ανανέωσα σ' αυτούς. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα με την tv, οι μη επενδύσεις και το τελειώς αβέβαιο μέλλον της που δεν ξέρουμε που και αν θα ξημερώσουμε, είναι ότι έχουν γίνει και φρικτοί ψεύτες. Χειρότεροι και από τη HOL που κράζαμε κάποτε!

Επειδή ως γνωστόν λεφτά υπάρχουν στη Nova, τώρα καλύπτουν και πέναλτυ!
Πραγματικά έχω σκυλομετανοιώσει που ανανέωσα σ' αυτούς. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα με την tv, οι μη επενδύσεις και το τελειώς αβέβαιο μέλλον της που δεν ξέρουμε που και αν θα ξημερώσουμε, είναι ότι έχουν γίνει και φρικτοί ψεύτες. Χειρότεροι και από τη HOL που κράζαμε κάποτε!

στη σελιδα 8-9 αναφερει τι ανανεωσε το 2016. κατι ειναι και αυτο μεσα στο ολο χαλι...

http://www.forthnet.gr/media/Company/Isologismoi/2016/Forthnet_report_31122016_GR.pdf

στη σελιδα 8-9 αναφερει τι ανανεωσε το 2016. κατι ειναι και αυτο μεσα στο ολο χαλι...

http://www.forthnet.gr/media/Company/Isologismoi/2016/Forthnet_report_31122016_GR.pdf
Αυτό που οφείλω να της αναγνωρίσω είναι η ανάπτυξη του δικτύου. Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο (πχ. περισσότερα peerings στο GR-IX, κλπ), αλλά είναι ΟΚ. Με το VDSL/vectoring, τι γίνεται όμως; Από ποιόν, πότε, πως και σε ποιούς θα δώσει;
Γενικά αυτά που προσφέρει δεν είναι αρκετά για να χτυπήσει το αντίπαλο δέος, τον ΟΤΕ. Απλά ποντάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε όσους θέλουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι κρατώντας όμως τη συνδρομητική γιατί είναι και είδος πρώτης ανάγκης.
Θα μπορούσα να το αναλύσω, αλλά ας μη ξεφύγουμε άλλο.

Θα μπορούσες να διεκδικήσεις (στην ίδια τιμή) novacinema1+novasports1 μαζί. Πολύ πιθανό να σου προτείνουν ένα από τα δύο αλλά αν το κυνηγήσεις (μάλιστα τους πεις ότι έχουν δώσει και τα δύο μαζί σε περιπτώσεις εξόφλησης με πιστωτική) έχεις καλές πιθανότητες να πάρεις και τα δύο. Είναι μια καλή προσθήκη εφόσον δεν θέλεις να ανεβείς σε τιμή. Επίσης μια έμμεση μείωση είναι και η πληρωμή με πιστωτική όπου ο 13ος μήνας είναι δωρεάν.
Τελικα μιλησα σημερα και μου προτειναν novacinema1+novasports1 μαζί στην ιδια τιμη που πληρωνω και σημερα για 12 μηνες.
Ειπα θα το σκεφτω και θα τους απαντησω.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Θα κρατήσεις όμως τα απεριόριστα σταθερά και τις 12 ώρες προς κινητά ?
Αν είναι έτσι τότε αξίζει.

Εγω ανανεωση συμβολαιου ηθελα να κανω και ζητησα χθες να με παρουν τηλεφωνο για να μου δωσουν προσφορα.
Με πηραν απο το 13831.
Κατευθειαν μου ειπαν γι'αυτη την προσφορα δεν ζητησα κατι εγω.

Βεβαια δεν νομζω οτι και να ζητουσα κατι παραπανω θα μου το εδιναν.Δεν περιμενα βεβαια να μου δωσουν και τα δυο.

μου προσφερουνε σα νεο πελατη
26 ευρω για 6 μηνες 3 play family pack + με cinema k sports ολα
αλλα μετα τους 6 μηνες θα ξανα διαπραγματευτουμε για
το cinema k τα sports
ποσο λετε να παει η τιμη?

Μην ξεχνας οτι για τρεις μηνες καλοκαιρι δεν θα εχει κατι αξιολογο στα σπορ καναλια..... η τιμη που αναφερεις αφορα μονο τηλεοραση η' και σταθερο-ιντερνετ;

Sent from my iPhone using Tapatalk