Προσφορά NOVA

Φυσικα και καποιοι θα κοιταξουν προς Νοβα μερια.
Αλλωστε τα ντοκιμαντερ πουλανε πολυ και η τιμη του startpack πλεον ειναι αστεια αν το συνδυασεις με 3play.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία προσφορά για φορητότητα από ΟΤΕ σε πακέτο που περιλαμβάνει VDSL50 + Full Pack Nova + απεριόριστα σταθερά? (δεν με πολυκαίνε τα κινητά, καλοδεχούμενα ωστόσο)

Βλέπω στο site τιμή για triple play με adsl στα 54,90 + 5 υποθέτω για VDSL. Καμία τιμή κοντά στα 50 πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί?

Χωρις φορητοτητα , απλα ανανεωση συμβολαιου για 24 μηνες , πηρα ολα αυτα που λες με 48 και κατι μαζι με τα κινητα. Πληρωμη με παγια εντολη. Οποτε κανε την προσπαθεια σου και νομιζω οτι θα παρεις κι εσυ την τιμη αυτη´.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Χωρις φορητοτητα , απλα ανανεωση συμβολαιου για 24 μηνες , πηρα ολα αυτα που λες με 48 και κατι μαζι με τα κινητα. Πληρωμη με παγια εντολη. Οποτε κανε την προσπαθεια σου και νομιζω οτι θα παρεις κι εσυ την τιμη αυτη´.

Το πρόβλημα είναι ότι σκίζονται περισσότερο για να κρατήσουν πελάτες παρά για να αποκτήσουν νέους.

Αυτό είναι καλό το αντίθετο στην cosmote μόνο για νέους πελάτες ψάχνουν .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αυτό είναι καλό το αντίθετο στην cosmote μόνο για νέους πελάτες ψάχνουν .

Δεν διαφωνώ, σαφώς είναι καλό. Απλά στη δεδομένη στιγμή, εγώ είμαι σε μια εταιρία που δεν σκίζεται να κρατήσει τους πελάτες της και θέλω να πάω σε μία εταιρία που δεν σκίζεται να αποκτήσει νέους.

Συνεπώς εγώ έχω το πρόβλημα :p

Και μία offtopic ερώτηση. Από VDSL Forthnet έχει κανείς εμπειρία? Μην πάμε σε άλλη εταιρία και έχουμε θέμα, γιατί αυτό είναι σημαντικότατο για εμένα.

Λόγο χρόνια συνδρομητής πληρώνω 34,33 full pack +multiview είμαι σε ένα δίλλημα να ανανεώσω η μα προβώ σε διακοπή ;βλέπω και ΟΤΕ αλλά και εκεί η τιμές αρχίζουν και ξεφεύγουν .

Σήμερα ανανέωσα και εγώ για άλλον ένα χρόνο .

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία προσφορά για φορητότητα από ΟΤΕ σε πακέτο που περιλαμβάνει VDSL50 + Full Pack Nova + απεριόριστα σταθερά? (δεν με πολυκαίνε τα κινητά, καλοδεχούμενα ωστόσο)

Βλέπω στο site τιμή για triple play με adsl στα 54,90 + 5 υποθέτω για VDSL. Καμία τιμή κοντά στα 50 πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί?

Μετά από 6 μήνες στον ΟΤΕ, σήμερα υπέγραψα/επέστρεψα φόρθνετ, αφού μου έκαναν μια προσφορά που δε μπορούσα να αρνηθώ :P

sports pack + vdsl50 + απεριόριστα σταθερά στα 42 ευρώ το μήνα (φπα,φόροι included).
η προσφορά έγινε από outsourcing εταιρεία. η μαμά φόρθνετ μου έδινε τιμές καταλόγου μετά από επαφή που είχα μέσα από το φόρουμ.

μολισ με πηραν απο νοβα κ μου εκαναν προσφορα μονο για σημερα 3play+τηλεοραση στα 26 ευρω για φοριτοτητα απο οτε...κ αν το κλεισω ωσ τισ 6 δωρο ο εξοπλισμος...ξερει κανεις κατι η ειναι απατη??

Μηπως μιλούσαν μόνο για τηλεόραση και πακέτο full pack??

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο για triple play που δεν το έχω ξανά ακούσει θα ειναι φοβερή προσφορά.

μολισ με πηραν απο νοβα κ μου εκαναν προσφορα μονο για σημερα 3play+τηλεοραση στα 26 ευρω για φοριτοτητα απο οτε...κ αν το κλεισω ωσ τισ 6 δωρο ο εξοπλισμος...ξερει κανεις κατι η ειναι απατη??

Και μένα στην αρχή αυτό το πακέτο μου πρόσφεραν, και ρώτησα για έξτρα σπορτς και vdsl.
το τηλ είναι 2111077400

προσοχή, αν έχετε σύμβαση ακόμα στον οτέ, τότε θα πρέπει να πέσει η καταγγελία της σύμβασης μέχρι την τρίτη!

ναι μου το ειπε αυτο για τη καταγγελια συμβασης και οτι δε θα εχω επιβαρυνση λογω της ανακοινωσης αυξησης των χρεωσεων απο τον οτε!!!Το σταθερο ηταν σιγουρα απεριοριστα σταθερα κ ιντερνετ 24αρι για τη τηλεοραση δε θυμαμαι γιατι δε μπορουσα να μιλησω εκεινη τη στιγμη...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μετά από 6 μήνες στον ΟΤΕ, σήμερα υπέγραψα/επέστρεψα φόρθνετ, αφού μου έκαναν μια προσφορά που δε μπορούσα να αρνηθώ :P

sports pack + vdsl50 + απεριόριστα σταθερά στα 42 ευρώ το μήνα (φπα,φόροι included).
η προσφορά έγινε από outsourcing εταιρεία. η μαμά φόρθνετ μου έδινε τιμές καταλόγου μετά από επαφή που είχα μέσα από το φόρουμ.

Και δεν μπορουσες να αρνηθεις αυτη τη προσφορα;;;;;;;
Αν σου εδιναν και τις ταινιες αλλα και 720' προς κινητα με +5 ευρω τια θα ελεγες;;;

εγώ θα έλεγα σίγουρα ναι,αλλά σε μένα η πρόταση ηταν μόνο για ταινίες εξτρά χωρίς vdsl!!Έτσι μετά από χρόνια σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω πάροχο!!