Προσφορά NOVA

Καλή τιμή τα 5 ευρώ σίγουρα αλλά με τα χαρατσια που έχουν βάλει (τελη συνδρομ.tv - τέλη τηλεφωνίας) ανεβαίνει προς τα πάνω το συνολικό κόστος...

Σωστό και επίσης δεν καλύπτεται όλο το δίκτυο με VDSL (π.χ. στο δικό μου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL).

Έχω το πακέτο triple play με τα αθλητικά και τις 12 ώρες κινητά στα 43 κάτι ευρώ. Με πήρανε τηλέφωνο από ΝΟΒΑ να μου δώσουνε και τα σίνεμα και απεριόριστα κινητά στα 48 κάτι. Τους είπα ότι στα 48 κάτι θέλω μέσα και το VDSL (η προσφορά που ακούγεται κι εδώ) και μου είπανε ότι δε μπορούν, οπότε και το αφήσαμε εκεί. Άσε να σφίξουνε οι ζέστες και το ξαναπιάνουμε...

Εχω το ιδιο προγραμμα με σενα στην ιδια τιμη και θελω να βαλω τη VDSL τωρα που τη δινουν με 5 ...αλλα επειδη εχει δεσμευση 2 χρονια λεω μηπως παρω και τα cinema μαζι με κατιτις παραπανω.
Θα ημουν διατεθημενος να παω στα 50 (με τα διαφορα τελη) αν μου δινανε και τα δυο εξτρα, αλλα που απευθυνεσαι για να κανεις τετοια παζαρια απο τη στιγμη που εμενα δε με πηρανε τηλεφωνο?

Νομιζω παντως οτι και στη δικη σου (αλλα και στη δικη μου) περιπτωση, μονο η φορητοτητα σε ΟΤΕ ειναι αρκετα μεγαλος μοχλος πιεσης για να παιξεις τοσο σκληρο παζαρι...

Την προσφορά στα 48 κάτι με VDSL και full pack την έχουνε ήδη πάρει άλλοι συνδρομητές εδώ, οπότε κάθε φορά που με καλούν για προσφορά, αυτό τους ζητάω. Κάποια στιγμή θα μου την δώσουν ή όπως λες κι εσύ θα παίξει φορητότητα ΟΤΕ...

Προσφορά σήμερα απο τηλεφώνημα που δέχτηκα μάλλον απο εξωτερικό συνεργάτη (ειμαι οτε+τβ) φουλ πακ με vdsl 50 απεριόριστα κινητά στα 64,52 ευρω.
Τους λεω στον ΟΤΕ με τα ιδια ειμαι με 58 (εκτος των κινητών που δεν με ενδιαφέρουν κιόλας) τι σοι προσφορά είναι αυτή. Μου λεει εχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Οταν θα τις κάνετε και φθηνότερες λεω, θα έρθω :)

Φίλοι του forum θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω δίλημμα, καθ´όσον πρέπει να διαλέξω άμεσα ανάμεσα στις κάτωθι προσφορές :
1. COSMOTE offer: 26,32 ευρώ (τελική) για double play (24mbps + απεριόριστα αστικα/υπεραστικά + 30´κινητά + bonus 360´προς κινητά δώρο για 6 μήνες)
+22,00 (τελική) για OTE TV Full pack (όλο το 3play για 24 μηνες δέσμευση) και με bonus 30 ευρώ δωροεπιταγη (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) συν δώρο 200´τον μήνα προς 2 κινητά COSMOTE (για 1 έτος)
2. NOVA offer : 32,26 ευρώ (τελική τιμή) για 3play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά / 24 mbps internet με δώρο 6 μήνες δωρεάν Full πακέτο NOVA TV (και στην συνέχεια υποβάθμιση σε start pack + family
ή επαναδιαπραγμάτευση για συνέχιση full pack με ότι προσφορά αποσπάσω τότε) επίσης 24 μηνες δέσμευση
Επειδή πρέπει να αποφασίσω άμεσα λογω ημερομηνιών που τρέχουν σε αίτημα φορητότητας (είμαι σε COSMOTE 3play - πήρα προσφορά ως άνω απο NOVA και αντιπροσφορα απο COSMOTE ως ανωτέρω)
θα ήμουν ευγνώμων για την οποιαδήποτε συμβουλή - προτροπή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!

Κι άλλο θαύμα από τη Nova! Tώρα προσφέρει απεριόριστες κλήσεις και προς όλα τα κινητά με τα προγράμματα Nova3play (Family+, Cinema+, Sports και Full).

Οι συνδρομητές των προγραμμάτων Nova3play, απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία προς κινητά και σταθερά και φυσικά αξιόπιστο internet και τηλεόραση με πλούσιο θέαμα για όλους! Με τις απεριόριστες κλήσεις προς κινητά, που προσφέρει αποκλειστικά η Nova, οι συνδρομητές της εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στα κόστη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών τους, σημαντικό έλεγχο του μηνιαίου λογαριασμού τους καθώς και «κρυστάλλινη» επικοινωνία χωρίς διακοπές στις κλήσεις τους προς τα κινητά τηλέφωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Nova3play που ξεκινούν από 24,90 το μήνα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα Καταστήματα Nova ή το www.nova.gr/nova3play

https://digitaltvinfo.gr/news/nova-news/item/19969-thayma-aperioristes-kliseis-pros-ola-ta-kinita-apokleistika-apo-ti-nova

Φίλοι του forum θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω δίλημμα, καθ´όσον πρέπει να διαλέξω άμεσα ανάμεσα στις κάτωθι προσφορές :
1. COSMOTE offer: 26,32 ευρώ (τελική) για double play (24mbps + απεριόριστα αστικα/υπεραστικά + 30´κινητά + bonus 360´προς κινητά δώρο για 6 μήνες)
+22,00 (τελική) για OTE TV Full pack (όλο το 3play για 24 μηνες δέσμευση) και με bonus 30 ευρώ δωροεπιταγη (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) συν δώρο 200´τον μήνα προς 2 κινητά COSMOTE (για 1 έτος)
2. NOVA offer : 32,26 ευρώ (τελική τιμή) για 3play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά / 24 mbps internet με δώρο 6 μήνες δωρεάν Full πακέτο NOVA TV (και στην συνέχεια υποβάθμιση σε start pack + family
ή επαναδιαπραγμάτευση για συνέχιση full pack με ότι προσφορά αποσπάσω τότε) επίσης 24 μηνες δέσμευση
Επειδή πρέπει να αποφασίσω άμεσα λογω ημερομηνιών που τρέχουν σε αίτημα φορητότητας (είμαι σε COSMOTE 3play - πήρα προσφορά ως άνω απο NOVA και αντιπροσφορα απο COSMOTE ως ανωτέρω)

Και οι δυο προσφορες δεν μου γεμιζουν το ματι
Αποφασισε ανθες αρκετα χαμηλοτερη τιμη και χρηση απεριοριστων κινητων σε νοβα
ρωτησε αλλους γειτονες για καλυτερο ιντερνετ και αν δεν σε πειραζει οικονομικα
τοτε και μονο τοτε μπορεις να μεινεις στην κοσμοτε
Γνωμη μου ειναι να ζητησεις καλυτερη προσφορα απο την νοβα με διαφορετικο συνδυασμο προγραμματος

Τι γινεται με την προσφορα για φιλαθλους. Πλησιαζει η ωρα των ανανεωσεων

Έχει κανείς πάρει προσφορά για σκέτη Nova full ; Αν ναι πόσο ;
Ευχαριστώ.

Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στο myaccount τι σας λεει; εγω που πηρα προσφορα 3play πριν 3 μηνες περιπου γραφει απεριοριστα σταθερα και κινητα

Την προσφορά για NOVA την πήρες από εξωτερικό συνεργάτη ή από την ίδια τη NOVA ?