Προσφορά NOVA

Φίλοι του forum θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω δίλημμα, καθ´όσον πρέπει να διαλέξω άμεσα ανάμεσα στις κάτωθι προσφορές :
1. COSMOTE offer: 26,32 ευρώ (τελική) για double play (24mbps + απεριόριστα αστικα/υπεραστικά + 30´κινητά + bonus 360´προς κινητά δώρο για 6 μήνες)
+22,00 (τελική) για OTE TV Full pack (όλο το 3play για 24 μηνες δέσμευση) και με bonus 30 ευρώ δωροεπιταγη (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) συν δώρο 200´τον μήνα προς 2 κινητά COSMOTE (για 1 έτος)
2. NOVA offer : 32,26 ευρώ (τελική τιμή) για 3play με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-κινητά / 24 mbps internet με δώρο 6 μήνες δωρεάν Full πακέτο NOVA TV (και στην συνέχεια υποβάθμιση σε start pack + family
ή επαναδιαπραγμάτευση για συνέχιση full pack με ότι προσφορά αποσπάσω τότε) επίσης 24 μηνες δέσμευση
Επειδή πρέπει να αποφασίσω άμεσα λογω ημερομηνιών που τρέχουν σε αίτημα φορητότητας (είμαι σε COSMOTE 3play - πήρα προσφορά ως άνω απο NOVA και αντιπροσφορα απο COSMOTE ως ανωτέρω)
θα ήμουν ευγνώμων για την οποιαδήποτε συμβουλή - προτροπή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!

Στην προσφορα που σου εκανε η nova δε θα πηγαινα σε καμια περιπτωση. Προσφορες που δινουν για ενα αρχικο χρονικο διαστημα κατι και εχουν δεσμευση για πολυ μεγαλυτερο δεν εχουν νοημα κατα τη γνωμη μου, γιατι σε αυτην την επαναδιαπραγματευση που λες στο 6μηνο δεν εχεις κανενα μοχλο πιεσης εφοσον εισαι δεμενος για αλλο 1.5 χρονο. Πραγματικη διαπραγματευση οριζεται μονο οταν μπορεις να αντιπαραβαλεις προσφορα ανταγωνιστη τους.

Συνεπως θα ζητουσα κλειστη προσφορα για τη διετια με συγκεκριμενες παροχες αλλιως ΟΤΕ.

Εντωμεταξυ που θα παει αυτη η ιστορια με τις δεσμευσεις ρε παιδια... ξεκινησαμε στους 6-12 μηνες (για να μη πω καποτε που καναμε συνδεση internet μηνιαια και λιγο φτηνοτερα τριμηνη) μετα πηγαμε στους 18 και τωρα στους 24?
Δηλαδη σε λιγο θα μας ζητανε να παντρευομαστε κιολας την εταιρεια?

Στην προσφορα που σου εκανε η nova δε θα πηγαινα σε καμια περιπτωση. Προσφορες που δινουν για ενα αρχικο χρονικο διαστημα κατι και εχουν δεσμευση για πολυ μεγαλυτερο δεν εχουν νοημα κατα τη γνωμη μου, γιατι σε αυτην την επαναδιαπραγματευση που λες στο 6μηνο δεν εχεις κανενα μοχλο πιεσης εφοσον εισαι δεμενος για αλλο 1.5 χρονο. Πραγματικη διαπραγματευση οριζεται μονο οταν μπορεις να αντιπαραβαλεις προσφορα ανταγωνιστη τους.

Συνεπως θα ζητουσα κλειστη προσφορα για τη διετια με συγκεκριμενες παροχες αλλιως ΟΤΕ.

Τελικά - έπειτα απο ένα μπαράζ πιέσεων και αντιπροσφορών - έκλεισα 3play full pack στην NOVA (24mbps internet + απεριόριστα σταθερά + 720´προς κινητά + full TV pack με δωρεάν εγκατάσταση) με τελική τιμή (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)
στα 43,15 ευρώ (δέσμευση 24 μηνών)
Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.

Και εμένα μου φαίνεται πολύ 2 χρόνια... Και δεν βλέπω και να αλλάζει.

Το 43.15 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και η δέσμευση 24 μήνες είναι δευτερεύον για μένα μετά από την μία τόσο καλή προσφορά.

Βλέπω γυρίζει κόσμος πάλι στη νοβα μετά την λήξη 24μηνων του ΟΤΕ ο οποίος έχει κόψει τις πολλές προσφορές

Ακριβώς.
Όταν η τιμή του πακέτου μας είναι στα μέτρα μας, και οι υπηρεσίες είναι αυτές ου θέλουμε, δεν μας νοιάζει η δέσμευση.

Άσχετα σε ποιόν πάροχο είμαστε

Τελικά - έπειτα απο ένα μπαράζ πιέσεων και αντιπροσφορών - έκλεισα 3play full pack στην NOVA (24mbps internet + απεριόριστα σταθερά + 720´προς κινητά + full TV pack με δωρεάν εγκατάσταση) με τελική τιμή (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

Φοβερή τιμή. Εάν σκεφτείς ότι η κανονική τιμή για το πακέτο αυτό είναι 54,90 + τέλη = 59,41

Αν απο θέμα τηλεόρασης δεν χάσει κάτι από αυτά που έχει και βλέπω οτε εμένα με πειράζει. Αλλά αν αλλάξει κάτι θα με πειράξει. Π.χ. να έχανε την super league η την eurolegue.
Ναι έχει συμβόλαιο λογικά δεν θα τα χάσει απλά αναφέρω Γιατί είναι πολλά τα 2 χρόνια.

Μην ξεχασεις οτι σε συμφέρει να το βαλεις και με παγια εντολη μεσω πιστωτικης (εαν εχεις) γιατι σου δινουν τον 13ο μηνα δωρεαν...

συμφωνησα για μεταφορα σε ΟΤΕ και Δευτερα ερχονται να υπογραψω.
Θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως ισχυει σημερα με τη φορητοτητα για να μη πληρωσω κερατιατικα. Δηλαδη, καποτε ειχε ο παλιος παροχος σου 1 εβδομαδα καιρο να σε πεισει να μεινεις, αν περναγε η εβδομαδα μετα η γραμμη σου περναγε στα χερια του νεου παροχου και προχωρουσε η διαδικασια. Μεσα στην 1η εβδομαδα ειχες δικαιωμα υπαναχωρησης χωρις καμια επιβαρυνση.

Σημερα τι ακριβως ισχυει παιδια και με τι χρονικα ορια για να ξερω πως να χειριστω τυχον προταση της Nova να με κρατησει?

γιατι να πληρωσεις κερατιάτικα; αν εφυγες εφοσον ειχε λήξει το συμβόλαιο και δεν το έσπασες εσύ ,τότε δεν πληρώνεις κάτι.
αν το έσπασες είναι άλλη διαδικασία, φαντάζομαι θα σου είπαν το ποσό όταν ζήτησες σπάσιμο συμβολαίου.
για να εισαι στο δικτυο του οτε πρεπει να υπογραψεις. απο την στιγμη που υπογράψεις δεν μπορεις να κάνεις πισω. μάλλον αυτό ρωτάς.

Last edited:
Καλημέρα σας. υπάρχει τηλεφωνίκη προσφορά για νέους , 3play στα 25 ευρω .Αλλα δίνουν για 6 μήνες το full pack . Έγω έχω ηδη . δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω το τηλ. και ισως .απλα πειτε μου .

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλημέρα σας. υπάρχει τηλεφωνίκη προσφορά για νέους , 3play στα 25 ευρω .Αλλα δίνουν για 6 μήνες το full pack . Έγω έχω ηδη . δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω το τηλ. και ισως .απλα πειτε μου .

Μετα η τιμη ειναι διαπραγματευσιμη για να κρατησεις το Full pack;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μετα η τιμη ειναι διαπραγματευσιμη για να κρατησεις το Full pack;
δεν το ρώτησα αυτο αλλα παρε στο 6953034152 . και πες τους να σε πάρουν αυτοι για να μην χρεώνεσε . έτσι μου είπαν .οταν με πήρε βγήκε το τηλ. 6393830511 .

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

3play στα 25 ευρω, τι περιλαμβάνει αυτή η προσφορά.
Αυτό δεν είναι προσφορά .είναι το 3play family που υπάρχει και στο site .απλά σε νέους δίνουν το full pack για 6 μήνες .αν ήδη έχεις νοβα δεν κάνουν τίποτα .

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστα νεα για οσους ειχαν το πακετο των φιλαθλων.

Εγινε ανανεωση με 262 Ευρω (απο 330 περυσι) και για 13 μηνες. Οφειλω να πω μπραβο στην NOVA

Που το βρίσκεις το πακέτο φιλάθλων;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk