Που το βρίσκεις το πακέτο φιλάθλων;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον τεταρτο χρονο ειμαστε ολοι. Εγω το ειχα παρει απο το RED STORE TOY OLYMPIAKOY και αθε χρονο το ανανεωνω
Πρέπει να πάρεις εισιτήριο διαρκείας από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (π.χ. ΑΕΚ).
Το πακέτο αυτό αφορά full ή sport πακέτο;
Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk
Οχι ποτε και σε κανενα φιλο που πηγαμε και πηραμε το πακετο απο τον Ολυμπιακο δεν μας ζητησαν διαρκειας. Δεν ξερω για εφετος αν δινουν. Εμεις ειμαστε στο τεταρτο χρονο ανανεωσης του πακετου
Ας παρατήσει τότε και τη superlegue να της μένει και κέρδος.Εκτός τόπου και χρόνου το να προτείνουμε να μειώσει τις τιμές μια εταιρία με 30+ εκ. ζημιές τον χρόνο που έχει και waiver από δάνεια. Η οποιαδήποτε μείωση τιμών απλά θα τη κλείσει.
Γιά όσους έχουν triple play και βέβαια είναι μιά χαρά κ απορώ τι ψάχνουν. Γιά όσους έχουν μόνο nova tv σαφώς κ δεν είναι μιά χαρά πλέον γιατί είναι ακριβό γι αυτά που προσφέρει.Για μένα αν είχε και Ισπανία η Αγγλία η cl και τη super league θα ήτανε σούπερ. Εγώ βλέπω super league χαζεύω και καμιά ταινία Γιατί έχει καλές αν είχε και ένα από τα 3 που είπα να γεμίζει το πρόγραμμα με ποιοτικό ποδόσφαιρο θα ήτανε κορυφή. Έχει και eurolegue !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.