Προσφορά NOVA

Που το βρίσκεις το πακέτο φιλάθλων;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στον τεταρτο χρονο ειμαστε ολοι. Εγω το ειχα παρει απο το RED STORE TOY OLYMPIAKOY και αθε χρονο το ανανεωνω

Που το βρίσκεις το πακέτο φιλάθλων;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να πάρεις εισιτήριο διαρκείας από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (π.χ. ΑΕΚ).

Καταρχήν δεν υπάρχει πια (επίσημα) το πακέτο αυτό για να το πάρει κάποιος. Το είχαν βγάλει οι ομάδες τα προηγούμενα χρόνια σε συνεργασία με τη Nova και το έπαιρνες από την μπουτίκ τους, χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να πάρεις και διαρκείας.
Παρόλα αυτά αν πάρει κανένας τηλέφωνο στη nova και το ζητήσει , δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην του το δώσουν από την στιγμή που παίρνουν και τα λεφτά προκαταβολικά για έναν χρόνο.
Επίσης νομίζω ότι τέτοια προπληρωμένα πακέτα είχε πάρει το μάτι μου και στα Mediamarkt, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος για αυτό

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να πάρεις εισιτήριο διαρκείας από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (π.χ. ΑΕΚ).

Οχι ποτε και σε κανενα φιλο που πηγαμε και πηραμε το πακετο απο τον Ολυμπιακο δεν μας ζητησαν διαρκειας. Δεν ξερω για εφετος αν δινουν. Εμεις ειμαστε στο τεταρτο χρονο ανανεωσης του πακετου

Οχι ποτε και σε κανενα φιλο που πηγαμε και πηραμε το πακετο απο τον Ολυμπιακο δεν μας ζητησαν διαρκειας. Δεν ξερω για εφετος αν δινουν. Εμεις ειμαστε στο τεταρτο χρονο ανανεωσης του πακετου

Σύμφωνα με το newsletter της ΠΑΕ ΑΕΚ, η προσφορά ισχύει για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω το σχετικό image). Προφανώς σε κάθε ΠΑΕ ισχύει διαφορετική πολιτική.....

πριν μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο από την ΝΟΒΑ και μου κάναν προσφορά + 4 ευρώ το VDSL. Έχω ήδη 3play novacinema all+novasports all + 24αρι+ απεριόριστα σταθερά (χωρίς καθόλου κινητά) με 43,89 και θα πήγαινε περίπου 48 ευρώ τελική τιμή. Επειδή όμως σκοπεύω να διακόψω την δορυφορική δεν τον άφησα να συνεχίσει. Απλά μπορεί σε πολλούς από εσάς να σας ενδιαφέρει. Εγώ θα διεκδικήσω vdsl μαζί με 2play στο τέλος Φεβρουαρίου.

Αυτα τα κουφα της νοβα και των συνεργατων της με τους πολαπλους τροπους
τιμολογησης πρεπει να παψουν
Να γινουν νεες χαμηλες τιμολογησεις για ολους τους συνδρομητες και υποψηφιους
με ολους τους συνδυασμους υπηρεσιων και η επιβραβευση στους πιστους να ειναι πχ
ενα 10% σε νεο συμβολαιο η ανανεωση καλυτερου εξοπλισμου

Εκτός τόπου και χρόνου το να προτείνουμε να μειώσει τις τιμές μια εταιρία με 30+ εκ. ζημιές τον χρόνο που έχει και waiver από δάνεια. Η οποιαδήποτε μείωση τιμών απλά θα τη κλείσει.

Εκτός τόπου και χρόνου το να προτείνουμε να μειώσει τις τιμές μια εταιρία με 30+ εκ. ζημιές τον χρόνο που έχει και waiver από δάνεια. Η οποιαδήποτε μείωση τιμών απλά θα τη κλείσει.
Ας παρατήσει τότε και τη superlegue να της μένει και κέρδος.

Δεν πάει ακριβώς έτσι. Η superleageue αυτή τη στιγμή είναι ένα προιόν που έχει μια απήχηση σε ορισμένο κοινό, κοινό πάνω στο οποίο έχει επενδύσει. Όταν είσαι σε μια καθοδική πορεία για να ανατρέψεις το κλίμα χρειάζεται να αποκτήσεις επιπλέον περιεχόμενο, εάν δεν μπορείς -που δεν μπορεί- τουλάχιστον να διατηρήσεις αυτό που έχεις.

Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται να τραβήξει τους συνδρομητές που έφυγαν απογοητευμένοι γιά απέναντι. Πως το κάνει αυτό;Μόνο αν κάτσει και δει γιατί έγινε αυτό.

Για μένα αν είχε και Ισπανία η Αγγλία η cl και τη super league θα ήτανε σούπερ. Εγώ βλέπω super league χαζεύω και καμιά ταινία Γιατί έχει καλές αν είχε και ένα από τα 3 που είπα να γεμίζει το πρόγραμμα με ποιοτικό ποδόσφαιρο θα ήτανε κορυφή. Έχει και eurolegue !

Καλησπέρα! Διάβασα αρκετες σελίδες και επειδή οι τιμές διαφέρουν λίγο θα ήθελα να ρωτήσω τι θεωρειτε καλη τιμή για nova full pack και τι για nova sports pack? Εννοείται οτι στην τιμή συμεπριλαμβάνεται 24αρι ιντερνετ adsl και απεριοριστα σταθερα και κινητα. Επισης αν δεν κανω λαθος από ότι είχα διαβάσει παλαιότερα όταν ανανεώνεις συμβόλαιο μπορείς να παρεις και δωρεάν Multiview για 12 μήνες; Να σημειώσω ότι η ερώτηση μου αφορά 2 διαφορετικές γραμμές, η μια δεν εχει τηλεόραση και θελω να βαλω το sports pack κι η αλλη έχει sports pack και θέλω να το κανω full. H πρώτη είναι στα 24 ευρω και η αλλη στα 44. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρόνο σας και την βοηθεια!

Για μένα αν είχε και Ισπανία η Αγγλία η cl και τη super league θα ήτανε σούπερ. Εγώ βλέπω super league χαζεύω και καμιά ταινία Γιατί έχει καλές αν είχε και ένα από τα 3 που είπα να γεμίζει το πρόγραμμα με ποιοτικό ποδόσφαιρο θα ήτανε κορυφή. Έχει και eurolegue !
Γιά όσους έχουν triple play και βέβαια είναι μιά χαρά κ απορώ τι ψάχνουν. Γιά όσους έχουν μόνο nova tv σαφώς κ δεν είναι μιά χαρά πλέον γιατί είναι ακριβό γι αυτά που προσφέρει.

Δυστυχως οτι και να θεωρησουμε καλη τιμη δεν εχει νοημα να το συζητησουμε αν δεν κανεις πρωτα επαφη
με την νοβα η μεσω του support του φορουμ γιατι εξαρταται και απο τις χρονικες δεσμευσεις των συμβολαιων σου
Δες τι θα σου προτεινουν,γραψε τις τιμες και δω ειμαστε