pirovola
AVClub Enthusiast
Για το vdsl εμένα μου έδωσαν τιμή 5 ευρώ , είπα ότι παίζει και 4 ευρώ αλλά μου είπε ότι μόνο αυτήν την τιμή μπορεί
να μου το δώσει δηλαδή 5 ευρώ.
να μου το δώσει δηλαδή 5 ευρώ.
Θεωρητικα υπαρχει συμβολαιο με την super league μεχρι το 2019 αλλα το μονο σιγουρο ειναι η χρονια που ερχεται 2017- 18 .Καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και με τους παραπάνω όρους, πιστεύετε πως θα ήταν σκόπιμο να ανανεώσω τώρα για 2 χρόνια;
Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει η superlegue το φρόνιμο θα ηταν να περιμένεις λίγο να δεις τι θα γίνει ανάμεσα στη nova και τη Λίγκα. Υπάρχει περίπτωση να τα σπάσουν.Θα ήθελα μια συμβουλή.
Μέχρι τώρα έχω το παλιό πακέτο "για πάντα" που έγινε 43κάτι με τους φόρους, από 39,90 που ξεκίνησε.
Περιλαμβάνει όλα τα Αθλητικά και HD απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, και 24αρα γραμμή που αποδίδει αξιοπρεπώς.
Έγινε επικοινωνία από τη μεριά μου, και μου δίνουν επιπλέον τα cinema, με ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια.
Σχετικά με multiview που με ενδιαφέρει, απάντησαν πως εφόσον βρω δεύτερο συμβατό με τον 831 δέκτη μου (865 ή 831) τρέχει ως συνήθης δωρεάν προσφορά το δωρεάν 12μηνο multiview (που συνήθως ανανεώνεται με τηλεφώνημα πριν τη λήξη) και θα αρκούσε να τηλεφωνήσω στο τεχνικό τμήμα για να το ενεργοποιήσουν.
Καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και με τους παραπάνω όρους, πιστεύετε πως θα ήταν σκόπιμο να ανανεώσω τώρα για 2 χρόνια;
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Το ότι σου λένε τρέξε βρες συμβατό δεκτή επειδή εμείς δεν έχουμε είναι τραγικό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.