Προσφορά NOVA

Εμένα μου έδωσαν από εξωτερικό συνεργάτη vdsl στα 4 ευρώ μαζί με τον φόρο,τ δωρεάν ρουρερ και τέλη ενεργοποιήσεις.Αλλά μετά από επικοινωνία με την nova μου είπαν ότι λόγο Ότι έχω προσφορά το 3play στα 43,15, εάν θέλω vdsl το κόστος είναι 10 ευρώ.

Θα ήθελα μια συμβουλή.

Μέχρι τώρα έχω το παλιό πακέτο "για πάντα" που έγινε 43κάτι με τους φόρους, από 39,90 που ξεκίνησε.
Περιλαμβάνει όλα τα Αθλητικά και HD απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, και 24αρα γραμμή που αποδίδει αξιοπρεπώς.
Έγινε επικοινωνία από τη μεριά μου, και μου δίνουν επιπλέον τα cinema, με ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια.

Σχετικά με multiview που με ενδιαφέρει, απάντησαν πως εφόσον βρω δεύτερο συμβατό με τον 831 δέκτη μου (865 ή 831) τρέχει ως συνήθης δωρεάν προσφορά το δωρεάν 12μηνο multiview (που συνήθως ανανεώνεται με τηλεφώνημα πριν τη λήξη) και θα αρκούσε να τηλεφωνήσω στο τεχνικό τμήμα για να το ενεργοποιήσουν.

Καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και με τους παραπάνω όρους, πιστεύετε πως θα ήταν σκόπιμο να ανανεώσω τώρα για 2 χρόνια;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εγώ πάντως (σε παρόμοια φάση - μου έδιναν τα κινητά για 2 χρόνια) ανανέωσα μόνο 1 χρόνο για το multiview (ισχύουν αυτά που σου είπαν για το multiview). Δεν μετάνιωσα, δεν ξέρω τι θα γίνει με την ΝΟΒΑ, αν μείνω θα μείνω μόνο με καλή προσφορά 2play - vdsl. Έχει πέσει το περιεχόμενο της ΝΟΒΑ. Φυσικά εσύ θα αποφασίσεις.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και με τους παραπάνω όρους, πιστεύετε πως θα ήταν σκόπιμο να ανανεώσω τώρα για 2 χρόνια;
Θεωρητικα υπαρχει συμβολαιο με την super league μεχρι το 2019 αλλα το μονο σιγουρο ειναι η χρονια που ερχεται 2017- 18 .
Ολη την super league δεν νομιζω να την παρει αλλο καναλι, απλα το 2018- 19 μπορει σπασει η κεντρικη διαχειριση.
Ρωτησε τους τι ισχυει για το παντα που εχεις τωρα, θα ισχυει και μετα τα 2 χρονια ή το χανεις?

Το ότι σου λένε τρέξε βρες συμβατό δεκτή επειδή εμείς δεν έχουμε είναι τραγικό

Εδώ και 1 χρονο λένε οτι θα φέρουν δέκτες έτσι και εγώ βρήκα απο φιλο τον 865.Το συμβόλαιο μου τελειώνει Δεκέμβρη και είμαι σε μεγαλο φίλημα τι να κάνω.Αν ανανέωσω και η α εθνική πετάξει οι υπόλοιποι 6 μηνες ..τι γίνεται?

Ξέρει κάποιος να μου πει αν τους πάρω τώρα για πρόωρη ανανέωση 1 χρονου θα το δεχτουν?

Άλλες φορές έχουμε ακούσει ότι έχει γίνει αυτό που λες και άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση αν δεν πάρεις να ρωτήσεις ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος να γίνεται η όχι.

Για ένα χρόνο αυτά που ζητάς είναι πολύ δύσκολο να σου το δώσουν.
Όλοι έχουμε πάρει τα περισσότερα με ανανέωση για 2 χρόνια.
Εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πακέτο με σένα και έβαλα στην ίδια τιμή και τα cinema.
Ήθελα και το multiview αλλά λόγω συνδεσμολογίας ήταν αδύνατο να το βάλω στο διαμέρισμα.

Όμως το μετάνιωσα που βιάστηκα γιατί πλέον στον δρόμο μου έχω διαθεσιμότητα vdsl,
πριν 5 μήνες δεν είχα και ήταν άγνωστο το πότε θα έμπαινε, τελικά είχα σε 5 μήνες.
Όπως λέει ο φίλος ποιο πάνω και εγώ μόνο με μια πολύ καλή προσφορά θα μείνω στην
nova.

μολις πηρα καιγω την καταπληκτικη προσφορα φουλ πακ 3play με κινητα στα 43 και κατι με 24μηνη δεσμευση
και πληρωνοντας με πιστωτικη κατατι λιγοτερο(στη τιμη περιλαμβανονται οι φοροι)
δεν επεμεινα και τοσο για δωρεαν τελη φορητοτητας μιας και εγω αιτηθηκα την προσφορα μεσω του φορουμ
ευχαριστω τα μελη που με πληροφορησαν γιατι η πρωτη τιμη που μου δοθηκε ηταν 48 και κατι με τα κινητα
τωρα μενει μονο να απαλλαγω απο την βονταφον γιατι δευτερη αυξηση σε 6 μηνες παρα ειναι πολλη

Θα ήθελα μια συμβουλή.

Μέχρι τώρα έχω το παλιό πακέτο "για πάντα" που έγινε 43κάτι με τους φόρους, από 39,90 που ξεκίνησε.
Περιλαμβάνει όλα τα Αθλητικά και HD απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, και 24αρα γραμμή που αποδίδει αξιοπρεπώς.
Έγινε επικοινωνία από τη μεριά μου, και μου δίνουν επιπλέον τα cinema, με ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια.

Σχετικά με multiview που με ενδιαφέρει, απάντησαν πως εφόσον βρω δεύτερο συμβατό με τον 831 δέκτη μου (865 ή 831) τρέχει ως συνήθης δωρεάν προσφορά το δωρεάν 12μηνο multiview (που συνήθως ανανεώνεται με τηλεφώνημα πριν τη λήξη) και θα αρκούσε να τηλεφωνήσω στο τεχνικό τμήμα για να το ενεργοποιήσουν.

Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει η superlegue το φρόνιμο θα ηταν να περιμένεις λίγο να δεις τι θα γίνει ανάμεσα στη nova και τη Λίγκα. Υπάρχει περίπτωση να τα σπάσουν.

Πολύ συνεννοήσιμος και με κατανόηση ο υπάλληλος που μίλησα. Θα περιμένω μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς οι επιπλέον παροχές δεν είναι κρίσιμες για μένα.

Το ότι σου λένε τρέξε βρες συμβατό δεκτή επειδή εμείς δεν έχουμε είναι τραγικό

Πιστευω οτι κατι τετοιο ειπωθηκε πιο πολυ για να γλιτωσει κοστος (=να μην πληρωσει εξτρα) ο καταναλωτης.

Μου επικοινωνηθηκε σημερα τηλεφωνικα προσφορα για full pack μονο τηλεοραση στα 38 ευρω τελικη με φορους και ολα για 2 χρονια.Επειδη περα απο Ευρωλιγκα με ενδιαφερει και ποδοσφαιρο Ολυμπιακου ζητησα 3 μερες και θα με ξαναπαρει Παρασκευη.Μπας και βρεθει καμια ακρη με τα τηλεοπτικα αυτες τις μερες.