Προσφορά NOVA

Το multiview λένε ότι το έχουν τώρα επί πληρωμή. Γενικά δεν πάνε καλά σαν εταιρεία και τσιγγουνευονται πολύ. Το αθλητικό περιεχόμενο έχει πέσει πολύ στην νόβα. Εγώ έκανα το λάθος και ανανεωσα τον Ιανουάριο και τωρα θα πάω triple play ώστε να έχω μια καλύτερη τιμή για δύο επιπλέον χρόνια. Αλλιώς θα τους κουνουσα μαντηλι. Δοκίμασε με φορητοτητα,μόνο τότε θα πάρεις την καλύτερη τιμή. Αλλιώς με τηλέφωνα δικά σου δεν θα βγάλεις άκρη και το μόνο που θα κάνεις είναι να νεύριασεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 χρονια εχω αυτη τη προσφορα εγω και ρωτησα σε καταστημα και με ειπανε στη δινουμε ξανα για ενα χρονο παλι

αλλα γενικα βλεπω ολοι ανανεωνουν πλεον με 2 χρονια τι πεζει?

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια προσφορα σπορτς πακ πχ στα 20 ευρω... οπως κανει ο οτε...

2 χρονια εχω αυτη τη προσφορα εγω και ρωτησα σε καταστημα και με ειπανε στη δινουμε ξανα για ενα χρονο παλι

αλλα γενικα βλεπω ολοι ανανεωνουν πλεον με 2 χρονια τι πεζει?

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια προσφορα σπορτς πακ πχ στα 20 ευρω... οπως κανει ο οτε...

τι προσφορα εχεις φιλε?αντι να κανουν επιθετικη πολιτικη με 20 ευρω καθονται στα αυγα τους και εχει χιλιαδες συνδρομητες σε λυσεις iptv....

Το σκέτο sports pack το προσφέρουν στα 25 /μήνα (χωρίς τον φόρο).

Και σε συνδυαστικό είναι ακόμα πιο φθηνό.

Το αν τα αξίζει ή όχι είναι υποκειμενικό αλλά, με τα δεδομένα της αγοράς, ακριβό δεν είναι.

Η δορυφορική τηλεόραση είναι είδος πολυτελείας και όχι βασικό αγαθό για να είναι δωρεάν ή σε τιμή που μπορούν σχεδόν όλοι να την έχουν.

Οι τιμές των δικαιωμάτων, άρα και η τιμή της συνδρομής υπόκεινται στους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης.

Επειδή στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με "παράτυπες" λύσεις θέασης, το δικό μου συμπέρασμα είναι πως οι περισσότεροι που στρέφονται εκεί το κάνουν περισσότερο για μαγκιά στο στυλ " εγώ τα έχω όλα στην μισή τιμή".

Βέβαια, επειδή και εκεί ελεύθερη αγορά είναι (μαύρη μεν), το προιόν που προσφέρουν είναι σαφώς κατώτερο της κανονικής συνδρομής.

Στις τρέχουσες τιμές, θεωρώ αβάσιμο το επιχείρημα "λόγω τιμής στρέφονται αρκετοί στην πειρατεία".

Κάποιος που δεν μπορεί να διαθέσει 25 ευρώ/μήνα (εφόσον πάντα επιθυμεί το προιόν), δεν πρόκειται να διαθέσει 10-15 για την ασταθή (στην καλύτερη) πειρατική έκδοση.

Και προφανώς δεν κατακρίνω κάποιον που καταφεύγει σε τέτοιες λύσεις, αφού ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του.

Αυτά από κάποιον που (υποκειμενικά) δεν πιστεύει πως το sports pack της Nova αξίζει 25 ευρώ/μήνα.

Πολύ σωστά το έθεσες ο καθένας έχει τις ανάγκες του και βάσει αναγκών πληρώνει ,την πειρατεία μερικές φορές την πληρώνεις περισσότερο από μια συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα .

Το σκέτο sports pack το προσφέρουν στα 25 /μήνα (χωρίς τον φόρο).

Και σε συνδυαστικό είναι ακόμα πιο φθηνό.

Το αν τα αξίζει ή όχι είναι υποκειμενικό αλλά, με τα δεδομένα της αγοράς, ακριβό δεν είναι.

χμμ μαλιστα εγω το θεωρω ακριβα,δηλαδη ο οτε που το δινει με 22 ευρω το φουλ πακ τωρα τι να πει?

τεσπα

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί οτιδήποτε ακριβό ή φθηνό, με βάση το εισοδημά του και την γνώμη που έχει για το προσφερόμενο προιόν.

Απλά, αντικειμενικά μιλώντας, ένα είδος πολυτελείας με τιμή σχεδόν ίση με το κατώτατο ημερομίσθιο ή το 1/20 του κατώτατου μισθού, είναι φθηνό.

Αυτά προφανώς ισχύουν για κάποιον που έχει μία στοιχειώδη οικονομική δυνατότητα και είναι διατεθειμένος να αγοράσει το προιόν.

Αυτό είναι άλλωστε και το target group των παρόχων συνδρομητικής τηλεόρασης.

και εγω αυτο το διλλημα εχω βλεπω ελληνικο οπως και να εχει,επισης εχει και την euroleague που βλεπω φανατικα.
δηλαδη 2 πακετα δυνατα πολυ για μενα,τσουλου κλτπ τα βλεπουμε αλλιως δεν εχω θεμα.
Αφού βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα και euroleague, ποιος ο λόγος να πας, τώρα τουλάχιστον, στην cosmote;

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αφού βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα και euroleague, ποιος ο λόγος να πας, τώρα τουλάχιστον, στην cosmote;

γιατι με πεταξαν τα τυρακι οτε τβ φουλ πακ στα 15 ευρω για ενα χρονο και συνδιαστηκα ολα μαζι στα 38 ευρω,το σκεφτηκα το ξανασκεφτηκα και ετσι εκανα φορητοτητα,

απο νοβα ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν τηλ να με ρωτησουν τι και γτ και πως φευγω?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

γιατι με πεταξαν τα τυρακι οτε τβ φουλ πακ στα 15 ευρω για ενα χρονο και συνδιαστηκα ολα μαζι στα 38 ευρω,το σκεφτηκα το ξανασκεφτηκα και ετσι εκανα φορητοτητα,

απο νοβα ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν τηλ να με ρωτησουν τι και γτ και πως φευγω?

Φυσικά θα σε πάρουν τηλέφωνο φίλε. Αιμοδοτη θα χάσουν. Όλες οι εταιρείες παίρνουν . όπου δεχτείς καλύτερη προσφορά πας και όπου θα δεις καλύτερο υλικό.

Καλησπέρα

εχω full pack, vdsl, απεριοριστα σταθερά + κινητά στα 66 ευρώ τελική.. τα οποια θεωρώ κάπως πολλά πλέον από την στιγμή που δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας.
με ενδιαφέρει για sports pack + vdsl. Για κινητά κυρίως αλλά και σταθερά δεν με νοίαζει. Καμία απόψη για το τι τιμή μπορώ να πετύχω;

Καλησπέρα

εχω full pack, vdsl, απεριοριστα σταθερά + κινητά στα 66 ευρώ τελική.. τα οποια θεωρώ κάπως πολλά πλέον από την στιγμή που δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας.
με ενδιαφέρει για sports pack + vdsl. Για κινητά κυρίως αλλά και σταθερά δεν με νοίαζει. Καμία απόψη για το τι τιμή μπορώ να πετύχω;
Έχω το ίδιο πακέτο με εσένα και δίνω γύρω στα 48

Καλησπέρα

Και εγώ με το αντίστοιχο πακέτο χωρίς VDSL (δεν υπάρχει δυνατότητα) δίνω τελική 58,40. Δυστυχώς η Nova "πούλησε" σε εμάς τα κορόιδα τα φουσκωμένα πακέτα και μετά "μοίρασε" προσφορές. Ωστόσο "έχει ο καιρός γυρίσματα". Το συμβόλαιο δεν αργεί να λήξει (μάλιστα δεν έχει "flat" τέλος αποδέσμευσης αλλά μειώνεται κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες).....

Γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείς να "παζαρέψεις" για το full πακέτο της νόβα ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (τηλεφωνία, ίντερνετ κλπ.);;;

Καλησπέρα στο νήμα. Έκανα προ διμήνου ανανέωση και η τιμή που πήρα ήταν 42.90 για φουλ πακέτο και με απεριόριστα κινητά. Απλά επειδή δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα αθλητικά, ζήτησα να τα βγάλουν και να μου δώσουν vdsl, όπως και τελικά έγινε.
Νομίζω ότι με 48 ευρώ παίρνεις τα πάντα, ενώ με 42.9 τα πάντα - 1.

Στάλθηκε από το SM-T719 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στο νήμα. Έκανα προ διμήνου ανανέωση και η τιμή που πήρα ήταν 42.90 για φουλ πακέτο και με απεριόριστα κινητά. Απλά επειδή δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα αθλητικά, ζήτησα να τα βγάλουν και να μου δώσουν vdsl, όπως και τελικά έγινε.

Για πόσους μηνες η ανανέωση?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στάλθηκε από το SM-T719 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τα ίδια με 30 λεπτά κινητά δίνω 55 συν 3 το pvr.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Last edited by a moderator: