Προσφορά NOVA

Καμπινα , το μόνο κακό είναι ότι το ZTE δεν έχει δυνατό wifi.
Υπάρχει κανένα άλλο μοντέλο που να παίζει με την nova και να έχει δυνατο wifi για να αγοράσω.

Μπορείς να πάρεις κάποιο ρουτερ και να το έχεις μαζί με το μόντεμ της νόβα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καμπινα , το μόνο κακό είναι ότι το ZTE δεν έχει δυνατό wifi.
Υπάρχει κανένα άλλο μοντέλο που να παίζει με την nova και να έχει δυνατο wifi για να αγοράσω.
Το ZTE είναι απαράδεκτο. Ειδικά με το κινητό μου (Huawei mate 9) είχε φοβερή ασυμβατότητα. Πήρα ένα tp link και βρήκα την υγειά μου

Το ZTE είναι απαράδεκτο. Ειδικά με το κινητό μου (Huawei mate 9) είχε φοβερή ασυμβατότητα. Πήρα ένα tp link και βρήκα την υγειά μου
Καλησπέρα.
Επειδή και εγώ νέος συνδρομητής nova3play σε ένα κινητό αντιμετωπίζω πρόβλήμα με το wifi του δλδ κάθε 15 λετπά πρέπει να το κλείνω-ανοίγω και είναι κάπως σπαστικό. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς ασυμβατότητα είχες? Η γραμμή μου ειναι vdsl πάντως. Έχω το ZTE ZXHN H168N.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.
Επειδή και εγώ νέος συνδρομητής nova3play σε ένα κινητό αντιμετωπίζω πρόβλήμα με το wifi του δλδ κάθε 15 λετπά πρέπει να το κλείνω-ανοίγω και είναι κάπως σπαστικό. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς ασυμβατότητα είχες? Η γραμμή μου ειναι vdsl πάντως. Έχω το ZTE ZXHN H168N.

Ευχαριστώ.
Προβλήματα και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε κάποιες εφαρμογές στο κινητό. Νόμιζα ότι κάτι άλλο φταίει ώσπου διάβασα σε άλλο forum ότι με αυτό το κινητό και αυτό το router είχαν προβλήματα

Προβλήματα και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε κάποιες εφαρμογές στο κινητό. Νόμιζα ότι κάτι άλλο φταίει ώσπου διάβασα σε άλλο forum ότι με αυτό το κινητό και αυτό το router είχαν προβλήματα

Ειχες το ίδιο zte με αυτό που έχω εγώ?

καλησπερες
ημουν συνδρομητης μονο σπορτς πακ στα 27.50
την εκοψα για καλοκαιρι
θελω να την ξανασυνδεσω, αλλα επειδη σε λιγες μερες τελειωνει η συνδεση σταθερου ιντερνετ σε αλλη εταιρια, αν με συμφερει να βαλω και φορθνετ σταθερο και ιντερνετ μαζι με το σπορτς πακ
καποια προσφορα?
αν θελει καποιος ας μου στειλει πμ
ευχαριστω πολυ

υγ. μια ερωτηση. μονο 24μηνα προσφερει η νοβα πλεον? φετος η ομαδα μου ειναι στη νοβα. αν δεν ειναι του χρονου, τι θα κανω? θα δινω 300 το χρονο για να μη βλεπω τα ματς της ομαδας μου?...

Σταθερή τηλεφωνία απεριόριστα κινητά όλα τα σπόρτς και τα σινεμά για 12 μήνες δωρεάν είχα το κριστμας πακ μαζί με νοβασινεμα 1 στα 32,40!μετά από αίτημα φορητοτητας σε κοσμοτε τβ και ως παλιός πελάτης δέχθηκα την παραπάνω προσφορά!

περιεργο γιατι σχεδον σε ολους αυτο το δινουν με τα χιλια ζορια στα 43.

καινούργιος συνδρομητής (έχω cosmote tv) sports pack 27,39 για 2 έτη, τηλεφωνική προσφορά.

Sent from my iPad using Tapatalk

οι τιμες που λετε ειναι με ολους τους φορους τελικες ?
οποτε μεχρι στιγμης οι ποιο καλες προσφορες ειναι sport pack 27,39 ,- afex - αυτο εχει 24μβ ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα ?
και πληρες πακετο στα 32,4 - macardu -αυτο εχει 24μβ ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα ?