Προσφορά NOVA

καλησπέρα σας.

χθες υπεγραψα αιτηση για συμβολαιο οπου περιλαμβανει απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα, μεχρι 24 mbps internet, nova start pack + novasports 1. μετα από τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την εξυπηρετηση της νοβα με διαβεβαίωσαν οτι το προγραμμα nova start pack ειναι το family+ μιας και οπως μου ανεφερε το start pack δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεισμο το θεμα ειναι ψαχνωντας το στο νετ ειδα οτι το start pack περιλαμβανει αρκετα λιγοτερα απο το family+αν κ οι ιστοσελιδα http://www.sat.gr/show.cfm?id=255&obcatid=2 ? που το αναφερει ειχε αναρτησει τα καναλια το 2014 ενω επισης το προγραμμα αυτο αναφερεται και στην νοβα http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-hd/

να ανησυχω ή οχι τελικα? ειναι οντως το family+ ή θα εχω τα λιγοτερα καναλια που αναφερονται εδω http://www.sat.gr/show.cfm?id=255&obcatid=2 ?

Το nova start pack το έχουν μετονομάσει σε family+ οπότε στο πακέτο δεν θα έχεις
τα κανάλια του ποδοσφαίρου εκτός του novasports 1 και τα κανάλια του cinema.
Επίσης και τα κανάλια τα ακατάλληλα δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
Με λίγα λόγια θα έχεις την απλή nova με την προσθήκη μόνο του novasports 1 .
Άλλος περιορισμός δεν υπάρχει σε κανάλια και δεν συγκρίνουμε το παρελθόν με το παρών.
Τι τιμή σου έδωσαν για αυτό το πακέτο μην πως το θέλει και κάποιος άλλος ?

καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης πριν 10 μερες ανανεωσα συμβολαιο για 2 χρονια με νοβα,μπορω να το ακυρωσω ομως διχως πεναλτυ?

βασικα θελω να κανω υποβαθμιση πακετου αν γινεται,και να εχω μονο ιντερνετ και με ειπανε εχω πενναλτυ 190 ευρω.

Ότι κάνεις να είναι γραπτά σε κατάστημα ή τηλεφωνικά και με ταυτόχρονη αποστολή email... Με αυτό το τρόπο δε σου κάνουν τίποτα αν γίνει εντός 14 ημερών όπως έγραψε ο συμφορουμίτης πριν

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Κατόπιν της πολύ σύντομης -σχεδόν άμεσης- ενημέρωσής μου από τον Κώστα της Nova Support, είμαι σε αναμονή προσφοράς από το αρμόδιο τμήμα.

Ως παλιός πελάτης-συνδρομητής (2play από το 2004, σταδιακά αναβαθμισμένο από το 2008 σε 3play+720' κινητά+όλα τα HD κανάλια novasports) θα ζητήσω
(και απ' ότι εδώ, κι από εσάς διαβάζω, νομίζω και πιστεύω να πάρω) και όλα τα κανάλια Novacinema -δηλαδή Full Pack πλέον- καθώς και VDSL 50 Mbps.
Για τα παραπάνω πληρώνω 43,49 ευρώ, και με την αναβάθμιση που ζητάω θα φτάσει λογικά τα 48,49 (+ 5 ευρώ η μηνιαία αύξηση) συμφώνως της τρέχουσας προσφοράς.

Αν κάποιοι φίλοι-μέλη γνωρίζουν, ας ενημερώσουν αν η νέα μηνιαία συνδρομή που θα προκύψει θα είναι "για πάντα" (όπως εμφατικά κάποτε τόνιζε η Nova)
ή για 24 μήνες -όσο δηλαδή θα είναι σε ισχύ και η νέα δέσμευσή μας προς την εταιρεία, και μετά συμφώνως τιμών ισχύοντος καταλόγου. Καθώς τα 21 ευρώ, αυτά των τελών νέας VDSL σύνδεσης είναι δεδομένα και μάλλον αναπόφευκτα, ερώτημά μου παραμένει, αν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης των κλήσεων προς κινητά
σε πραγματικά απεριόριστες, κι όχι στα 720' συμφώνως "πολιτικής ορθής χρήσης". Και σε ποια τιμή.

Καθότι πρόκειται περί "κοντού ψαλμού" πλέον, η αναμενόμενη προσφορά την Nova, θα εκτιμούσα τυχόν γνώμες-υποδείξεις {όπως και προτάσεις)
των φίλων που γνωρίζουν το κάτι παραπάνω σε αντίστοιχες με τη δική μου, περιπτώσεις.......

Επίσης να συμπληρώσω-διευκρινήσω, πως η τελευταία (από 7/8/2014) 24μηνη δέσμευσή μου προς την εταιρεία, έχει ήδη λήξει.

Συγγενικό μου πρόσωπο είχε 3play στη Nova με: απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά και nova cinema στα 37,20 με συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες.
Έκανε φορητότητα προς ΟΤΕ έχοντας προσφορά: απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 250' προς κινητά και full pack tv στα 38,60 .
Επανήλθε με αντιπρόταση η Nova που περιελάμβανε: απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά και full pack tv, με δωρεάν αντικατάσταση router και δέκτη (3001), στα 15,76 τον 1ο χρόνο και 43,14 τον 2ο, την οποία αποδέχτηκε. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές.

Συγγενικό μου πρόσωπο είχε 3play στη Nova με: απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά και nova cinema στα 37,20οŸ‚ με συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες.
Έκανε φορητότητα προς ΟΤΕ έχοντας προσφορά: απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 250' προς κινητά και full pack tv στα 38,60οŸ‚.
Επανήλθε με αντιπρόταση η Nova που περιελάμβανε: απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά και full pack tv, με δωρεάν αντικατάσταση router και δέκτη (3001), στα 15,76οŸ‚ τον 1ο χρόνο και 43,14οŸ‚ τον 2ο, την οποία αποδέχτηκε. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές.

Τα 43,14 θα είναι για πάντα ή θα ακολουθήσουν την τρέχουσα επίσημη τιμολόγηση της Nova, όταν η υπηρεσία
μπει στον τρίτο χρόνο ??
Ή μήπως θα ξαναγίνει πάλι νέα επαναδιαπραγμάτευση για τα επόμενα δύο χρόνια κλπ.κλπ.κλπ. ???

Τι συμβόλαιο είχε (18μηνο;) και σε πόσους μήνες έληγε αν μπορείς να μου πεις, γιατί είμαι κι εγώ υπό σκέψη και αντίστοιχη περίπτωση...

Η τιμή των 43,14 είναι για πάντα. Θα συνεχίσει να ισχύει και μετά τον 24ο μήνα, όπου θεωρητικά σ'εκείνο το χρονικό σημείο θα αποφασίσει ο συγγενής μου τι ακριβώς θα θελήσει να κάνει στο μέλλον.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Τι συμβόλαιο είχε (18μηνο;) και σε πόσους μήνες έληγε αν μπορείς να μου πεις, γιατί είμαι κι εγώ υπό σκέψη και αντίστοιχη περίπτωση...

Δεν γνωρίζω με ακρίβεια, έχω όμως την αίσθηση ότι το συμβόλαιο έληγε κανονικά σε 2 - 3 μήνες, και πρέπει να ήταν 12 μηνών λόγω προσθήκης κάποιας επιπρόσθετης υπηρεσίας (νομίζω ότι έβαλε τις 12 ώρες των κινητών και ανανέωσε το συμβόλαιο που είχε τότε για 12 μήνες επιπλέον)

Πολύ καλή και συμφέρουσα, η προσφορά souhlerisk.
Σχεδόν πάντα, η "απειλή" της φορητότητας έκρουε κώδωνες κινδύνου.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση...

15.76 δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ τέτοια τιμή + δέκτη + router έστω για 12 μήνες που το έδωσαν.

Ότι και να κάναμε καλές τιμές σε εμάς δεν έδειναν, τελικά η μόνη λύση για καλές προσφορές είναι μόνο η φορητότητα.

Η διαδικασία που κατόπιν αίτησής μου, ξεκίνησε ο Nova supporter Κώστας, συνεχίστηκε κι ολοκληρώθηκε σήμερα
από τον αρμόδιο υπάλληλο, μέσω του τ/φ κέντρου της Nova.

Έτσι:
@ Η 3Play + όλα τα κανάλια Novasport υπηρεσία μου, αναβαθμίστηκε σε 3Play Full Pack.
@ Τα 720 μηνιαία λεπτά ομιλίας προς κινητά, έγιναν "απεριόριστα", και τέλος
@ Η 24άρα ADSL σύνδεσή μου, μετατράπηκε πλέον σε VDSL 50 (με δωρεάν το router).

Οι παραπάνω δε αναβαθμίσεις, άλλαξαν και το μηνιαίο λογαριασμό μου, από 43,49 σε 53,77 ευρώ (με ΦΠΑ-φόρους εντός) για πάντα.
Όχι κάτι ιδιαίτερο, δηλαδή. Το 10άρικο της αύξησης κατά τους επόμενους 24 μήνες, περίπου ανταποκρίνεται στις τρέχουσες "προσφορές",
και θα ήταν πάλι το ίδιο ποσό περίπου, ως αν το επέλεγα μέσω του site της Nova.
Μ' έφαγαν τόσο η επιθυμία μου για τα κανάλια Novasports και η άρνησή μου να μπλέξω σε διαδικασία διακοπής-φορητότητας, όσο και η σαφής αδεξιότητά μου στο "bazaar-ing", βλέπετε....!!!!!

ΥΓ. Το μόνο "μελανό" σημείο (αν και το γνώριζα), είναι ότι η VDSL σύνδεσή μου θα γίνει μέσω Αστικού Κέντρου, σε απόσταση 650 μέτρων
(κι όχι από τον καινούριο KV κλωβό που απέχει 60 μόλις, μέτρα). Δεδομένης όμως, της ήδη καλής ADSL σύνδεσης των 14 Mbps,
φαντάζομαι κι ελπίζω, πως κάπως αντίστοιχα θα κλειδώνει και η VDSL.

Last edited:
Εγώ όλα τα παραπάνω θα τα έχω στα 48+

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ όλα τα παραπάνω θα τα έχω στα 48+

Είπαμε, ποτέ δεν ήμουν καλός στα παζάρια.......
Τι εννοείς λέγοντας "θα τα έχω", και ποιο ποσό είναι το 48+ ???

Είπαμε, ποτέ δεν ήμουν καλός στα παζάρια.......
Τι εννοείς λέγοντας "θα τα έχω", και ποιο ποσό είναι το 48+ ???

Ο φιλος θελει -μαλλον- να πει οτι υπαρχει ηδη προσφορα που δινεται εδω με

VDSL 50
Full Pack NOVA
Απεριοριστα αστικα υπεραστικα
720 κινητα

και παιζει και αλλαγη δορυφορικου δεκτη

ολα αυτα στα 48 Ευρω. (48.50 περιπου)

Περιμένω ενεργοποίηση του vfsl +5 και τα κινητά τώρα είναι απεριόριστα