Προσφορά NOVA

Το σβήνει κάποιος διαχειριστής της κατηγορίας για σένα. Εσύ μόνος σου δεν μπορείς. Για αυτό καλό είναι από την κεντρική σελίδα του forum να μπαίνεις στην Κατηγορία που σε ενδιαφέρει και από εκεί μέσα να ανακαλύπτεις ψάχνοντας είτε ένα θέμα που ψάχνεις είτε ένα θέμα σωστό ανάλογα με την ερώτηση σου για να την κάνεις. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ομάδα υποστήριξης που μπορεί και να σε βοηθήσει και να σε κατευθύνει για ότι θέλεις.

Καλημέρα, έχω 3play cinema, 12 ώρες κινητά, VDSL. Το συμβόλαιο το ανανέωσα τον Φεβρουάριο του 2017 για 24 μήνες, τώρα θέλω να κόψω την τηλεόραση και μου λένε ότι το πέναλτυ διακοπής είναι 105 ανεξάρτητα από το χρόνο διακοπής. Εγώ ήξερα από παλιά ότι ήταν αναλογικό, ενώ αυτοί ισχυρίζονται ότι αυτό έχει αλλάξει και είναι πλέον προκαθορισμένο. Επίσης λένε ότι επειδή θα κάνω υποβάθμιση του πακέτου μου, θα γίνει ξανά ανανέωση με δέσμευση για 24 μήνες. Ξέρει μήπως κάποιος τι πραγματικά ισχύει σ' αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ

Καλημέρα, έχω 3play cinema, 12 ώρες κινητά, VDSL. Το συμβόλαιο το ανανέωσα τον Φεβρουάριο του 2017 για 24 μήνες, τώρα θέλω να κόψω την τηλεόραση και μου λένε ότι το πέναλτυ διακοπής είναι 105 ανεξάρτητα από το χρόνο διακοπής. Εγώ ήξερα από παλιά ότι ήταν αναλογικό, ενώ αυτοί ισχυρίζονται ότι αυτό έχει αλλάξει και είναι πλέον προκαθορισμένο. Επίσης λένε ότι επειδή θα κάνω υποβάθμιση του πακέτου μου, θα γίνει ξανά ανανέωση με δέσμευση για 24 μήνες. Ξέρει μήπως κάποιος τι πραγματικά ισχύει σ' αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ

Πράγματι, από κάποιο σημείο και μετά το τέλος αποδέσμευσης έγινε "flat" ανεξάρτητα από το χρόνο που απομένει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Επίσης όπως φαίνεται η Forthnet εφαρμόζει αυτό το κόλπο με την ανανέωση σε κάθε αλλαγή πακέτου (μέχρι και όταν μετακομίσει κάποιος του ανανεώνουν το πακέτο για 2 χρόνια)..

...Επίσης όπως φαίνεται η Forthnet εφαρμόζει αυτό το κόλπο με την ανανέωση σε κάθε αλλαγή πακέτου (μέχρι και όταν μετακομίσει κάποιος του ανανεώνουν το πακέτο για 2 χρόνια)..

Την ίδια λαδιά μας έκανε η wind όταν μετακόμισε η σύζυγος μου και δεν μας ενημέρωσε. Μετά όταν χρειάστηκε να διακόψουμε γιατί ήρθαμε στο πατρικό μου μόνιμα, έπρεπε να πληρώσουμε το πρόστιμο. Ευτυχώς τότε ήταν ακόμα αναλογικό.

Αφού πλέον πληρώνεις τέλη μεταφοράς, τι είναι αυτά που κάνουν, είναι δυνατόν;

Οταν μετακομιζεις εχεις υποχρεωτικο συμβολαιο για ακομη ενα χρονο ,ετσι μου ειπαν εμενα , μετακομισα προσφατα

ληγει το συμβολαιο μου σκετο full pack με δωρο multiview στα 34,33 σε μια πρωτη επαφη μου προτειναν 34,33 +10.8 το multiview το απεριψα φυσικα ειχε κανεις σας κατι καλυτερο? ζητανε περισσοτερα ενω μειωνεται το περιεχομενο

Το multiview είναι μια add on υπηρεσία που κατά την γνώμη μου κακώς το διναν δωρεάν. Με τέτοιες προσφορές έφτασαν στο χείλος της χρεωκοπίας. Άρα η τιμή σου είναι η ίδια στη βασική υπηρεσία.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εκεί θα πάει λογικά
Δεν μπορεί και να το βάλει ακριβότερα από τον ΟΤΕ και να μην έχει hybrid υπηρεσίες και να μην εχεις ούτε καν on demand χωρίς triple play....
Ωπα... μήπως και πάλι ακριβότερα βγαίνει στην ουσία;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το έχουν σε κάποιο πακέτο στα 6 ευρώ που παλεύεται σαν τιμή

Εγώ είπα ότι δωρεάν εκ νέου για 1 χρόνο όπως μας το έδιναν παλιά δεν ισχύει πια.

Άλλο τι έχει το κάθε πακέτο μέσα

Δεν ξέρω τι δεν δίνουν, εγώ ξέρω πως σε πολύ κόσμο που έδωσαν 12μηνο multiview δώρο σε 18μηνες και 24μηνες συνδέσεις και για να τον πείσουν του υποσχέθηκαν τηλεφωνικά πως θα το λάβουν δωρεάν ξανά για νέο 12μηνο όταν τελειώσει το πρώτο και πως είναι "τυπικό" το θέμα κτλ. Να δω τι θα πουν σε όλους αυτούς που θα αρχίσουν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ένας ένας να ζητάνε ηχογραφήσεις αφού δεν ισχύει για κανέναν.

Εμένα δεν μου το έδωσαν καν στο πρώτο 12μηνο.

Ευτυχως έκαναν πιστωση το ποσό που με χρεωσαν. Βέβαια ηχογράφηση δεν βρήκαν ποτέ οπότε δεν υπάρχει και δέσμευση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω τι δεν δίνουν, εγώ ξέρω πως σε πολύ κόσμο που έδωσαν 12μηνο multiview δώρο σε 18μηνες και 24μηνες συνδέσεις και για να τον πείσουν του υποσχέθηκαν τηλεφωνικά πως θα το λάβουν δωρεάν ξανά για νέο 12μηνο όταν τελειώσει το πρώτο και πως είναι "τυπικό" το θέμα κτλ. Να δω τι θα πουν σε όλους αυτούς που θα αρχίσουν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ένας ένας να ζητάνε ηχογραφήσεις αφού δεν ισχύει για κανέναν.
Είμαι ένας από αυτούς που ζητάνε απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας μας από τις 09/03 ακόμα περιμένω...

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλα οταν ελεγαν οτι θα στο ξαναδωσουν προφανως και εννουσαν αν τοτε τρεχει προσφορα. τωρα ομως δεν τρεχει. αλλιως θα το καναν κατυθειαν 24και οχι 12

Θυμάμαι ότι εμένα μου έλεγαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα να μην Υ δώσουν δωρεάν για άλλους 12 μήνες το multiview. Έλεγαν ότι δεν το έδιναν αμέσως δωρεάν για 24 μήνες γιατί υπήρχε συστημικό πρόβλημα και θα μου το έδιναν τότε για 12+12 μήνες αν αναβαθμιζα για 24 μήνες δεσμευση

Ευτυχώς που δεν έπεσα στην παγίδα και είχα ανανεώσει μόνο για 12 μήνες.

Last edited by a moderator:
Zήτησα εγώ την ηχογράφηση και φυσικά δεν την βρήκαν. Τι περιμένατε. Μου είπαν οτι θα έδιναν το Multiview αν υπήρχε προσφορά κάτι που δεν υπήρχε στην ηχογράφηση.
Άλλη μια φορά κοροιδεύουν.
Ξαναπήραν τις μεγάλες ομάδες και άρχισαν τις εξυπνάδες.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Zήτησα εγώ την ηχογράφηση και φυσικά δεν την βρήκαν. Τι περιμένατε. Μου είπαν οτι θα έδιναν το Multiview αν υπήρχε προσφορά κάτι που δεν υπήρχε στην ηχογράφηση.
Άλλη μια φορά κοροιδεύουν.
Ξαναπήραν τις μεγάλες ομάδες και άρχισαν τις εξυπνάδες.
Μετα απο πόσο καιρό είπαν ότι δεν την βρήκαν?Και τώρα φεύγεις αφού δεν υπάρχει ηχογράφηση δεν υπάρχει και δέσμευση...

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk