Προσφορά NOVA

σημερα πηρα τηλ για ανανεωση το full pack με vdsl sta 59.52.
Με multiview στα 70,15 . Ενω τωρα πληρωνω 75.90.

Αφου εστειλα e-mail στη nova λεγοντας οτι εχω πολυ καλη προσφορα απο τον ανταγωνιστικο παροχο, και μετα απο τηλεφωνημα μου 2 μερες αργοτερα, εκλεισα το full pack με VDSL, multiview στα 59,41.
Το full pack με 24αρα (χωρις multiview) πηγαινε στα 43,27

Τελικά κ εγώ ανανεωσα για 24 μήνες στα 42.70 με το σπορτ πακέτο vdsl 50 σταθερά κ υπεραστικά κ κινητά απεριόριστα .χωρις cinema,multiview.+21 ευρώ τα τέλη ενεργοποίησης του vdsl.

Καλημέρα,

Τελικά και εγώ έκλεισα νέα σύνδεση 3play με full nova vdsl 50 από καφάο σταθερά/υπεραστικά/κινητά απεριόριστα με 48,52 τελική τιμή με φόρους για 24 μήνες με κόστος εγκατάστασης 36,75 + 21 ευρώ για το VDSL.

Καλημέρα,

Τελικά και εγώ έκλεισα νέα σύνδεση 3play με full nova vdsl 50 από καφάο σταθερά/υπεραστικά/κινητά απεριόριστα με 48,52 τελική τιμή με φόρους για 24 μήνες με κόστος εγκατάστασης 36,75 + 21 ευρώ για το VDSL.

Είχες άλλη εταιρεία;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

αν φύγεις από wind για nova πόσο πρόστιμο να πληρώνεις άραγε;

Εξ όσων γνωρίζω τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου 160 και μετά κλιμακωτά μειώνεται. Βέβαια μπορεί και να έχει τροποποιηθεί.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εξ όσων γνωρίζω τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου 160 και μετά κλιμακωτά μειώνεται. Βέβαια μπορεί και να έχει τροποποιηθεί.

και πρέπει να το πληρώσεις οπωσδήποτε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

και πρέπει να το πληρώσεις οπωσδήποτε;

Εφόσον έχεις βάλει την υπογραφή σου σε ένα συμβόλαιο και το αθετήσεις, τότε δέχεσαι και τις συνέπειες. Θα σου ζητήσουν σίγουρα το ποσό της ποινής και αν δεν το πληρώσεις έχουν τη δυνατότητα να το διεκδικήσουν δικαστικώς. Τώρα αν τελικά το κάνουν ή όχι δε το ξέρω προφανώς.

συγνώμη από όλους για τα off topic μηνύματα!

αλλά θέλει προσοχή σε όλες τις προσφορές, πχ οι ηλικιωμένοι τη πατάνε με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στα 28 το double play 24ρι....!!

Ειχα τηλεφ. προσφορα 13 ευρω για το φαμιλυ.
Μου θυμισε την αναλογη περσινη προσφορα της cosmote tv
που φαγαμε μετα την μεγαλη παπαρα με τη διακοπη των ντισκαβερυ
και eurosport. (Φυσικα δεν δεχτηκα)

μετά την ανακοίνωση της forthnet μη διανοηθείτε και πάρετε πακέτο χωρίς απεριόριστα σταθερά:
Η Forthnet A.E. ανακοινώνει ότι από 25/09/2018 μεταβάλλεται η χρέωση εξερχόμενων κλήσεων προς εθνικά σταθερά και διαμορφώνεται σε 0,3125 ευρώ/λεπτό από 0,1072 ευρώ/λεπτό.

μετά την ανακοίνωση της forthnet μη διανοηθείτε και πάρετε πακέτο χωρίς απεριόριστα σταθερά:
Η Forthnet A.E. ανακοινώνει ότι από 25/09/2018 μεταβάλλεται η χρέωση εξερχόμενων κλήσεων προς εθνικά σταθερά και διαμορφώνεται σε 0,3125 ευρώ/λεπτό από 0,1072 ευρώ/λεπτό.

να φανταστω οτι εμεις που εχουμε απεριοριστα σταθερα, δεν επιρεαζομαστε. σωστα?

Είχες άλλη εταιρεία;

Ήμουν στην Cosmote με 50άρι VDSL χωρίς χρόνο ομιλίας προς κινητά ή Cosmote TV, έδινα 54 ευρώ τον μήνα. Είχα τηλεόραση Nova full pack την οποία διέκοψα τέλος Ιουλίου.

να φανταστω οτι εμεις που εχουμε απεριοριστα σταθερα, δεν επιρεαζομαστε. σωστα?

ε τι στο καλό!

απλά δε παίρνεις πακέτο χωρίς απεριόριστα σταθερά αν πρόκειται να κάνεις χρήση!

Ήμουν στην Cosmote με 50άρι VDSL χωρίς χρόνο ομιλίας προς κινητά ή Cosmote TV, έδινα 54 ευρώ τον μήνα. Είχα τηλεόραση Nova full pack την οποία διέκοψα τέλος Ιουλίου.

Η προσφορα ειναι καλη, την ιδια πηρα κι εγω για ανανεωση, αλλα πληρωσα 10 ευρω παραπανω για το multiview.
Αν τα βαλεις κατω, το πακετο με 24αρα, full pack και απεριοριστα σταθερα/κινητα το δινουν 43,27 ευρω.
Θα ελεγα οτι ειναι πολύ καλη προσφορα!

Δέχθηκα την παρακάτω προσφορά για να παραμείνω nova :

Ιντερνετ έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και κινητά, Full Pack TV με 24μηνη δέσμευση στα 39,64 Ευρώ.

Είναι καλή προσφορά ή μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο?

Η κοσμοτέ το αντίστοιχο πακέτο πόσο το δίνει?

Ιντερνετ έως 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και κινητά, Full Pack TV με 24μηνη δέσμευση στα 39,64 Ευρώ.

Νομίζω ότι η τιμή είναι σούπερ...

ΔΕΝ υπάρχει κάτι καλύτερο και ΔΕΝ ξέρουμε για πόσο ακόμα θα ισχύει.
Πρακτικά παίρνεις το full Nova στα 15 ευρώ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ??? :furious3:

Απλά επειδή έχω τον Novabox Pace 831HD, σκεφτόμουν μήπως μπορούσα να ζητήσω πιο καινούριο αποκωδικοποιητή.

Απλά επειδή έχω τον Novabox Pace 831HD, σκεφτόμουν μήπως μπορούσα να ζητήσω πιο καινούριο αποκωδικοποιητή.

Στο site τους χρεωνουν το novabox + 49,00 euro αν το πληρωσεις με πιστωτικη.
Ρωτα τους αν ισχυει και τσιμπα το!
Επιβεβαιωσε επισης οτι το 39,64 ειναι τελικη τιμη με φορους!