Προσφορά NOVA

Μίλησα και μου δώσανε προσφορά: 3play full pack, απεριόριστα σταθερά-κινητά, 50αρα VDSL στα 48,52. Το περίεργο είναι πώς όταν ανέφερα ότι άτομα από εδώ έχουν πάρει χαμηλότερες τιμές, μου το αρνήθηκαν κατηγορηματικά, οπότε και μπήκαμε σε ένα διάλογο για παραπληροφόρηση κτλ κτλ...
Θα μιλήσω και μέσω 3play.gr και θα πάρω και προσφορά από Wind για VDSL+Vision. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Σήμερα και έπειτα από διαπραγματεύσεις 10 ημερών κατάφερα να πάρω την προσφορά για σκέτη NOVA TV στα 25 ευρώ το Full Pack με συμβόλαιο 2 ετών και σε ερώτημα μου που ηχογραφήθηκε μου είπαν πως το 25 ευρώ το μήνα υσχείει και μετά τη λήξη του συμβολαίου δηλαδή για πάντα !!! :

Έχει ρωτήσει κανείς με 25αρι το ίδιο πράγμα?Διαβάζω το συμβολαιο μου κα πάλι δεν καταλαβαινω τι ισχύει μετά τα 2 χρόνια.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν βλέπω και ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως από NOVA να κρατήσει τους πελάτες της. Όλο το βάρος είναι στο να φέρει μέσα καινούργιους. Αλλιώς μετά το e-mail που τους έγραψα, κάποιος θα είχε ενδιαφερθεί. Ιδίως τώρα πια που δεν υπάρχει πρότερη του 14ημέρου ενημέρωση για την αίτηση φορητότητας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σήμερα και έπειτα από διαπραγματεύσεις 10 ημερών κατάφερα να πάρω την προσφορά για σκέτη NOVA TV στα 25 ευρώ το Full Pack με συμβόλαιο 2 ετών και σε ερώτημα μου που ηχογραφήθηκε μου είπαν πως το 25 ευρώ το μήνα υσχείει και μετά τη λήξη του συμβολαίου δηλαδή για πάντα !!! Και επειδή είμαι συνδρομητής τους από το 2002 και πλήρωνα κάποτε τα 60+ στο συγκεκριμένο πακέτο δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Μπορεί να μην έχει σαν πρόγραμμα αυτό που παρείχε κάποτε ( όλο το ελληνικό πρωταθλημα , Α1 μπάσκετ ξενα πρωταθλήματα champions league κτλ ) αλλά και με τα σημερινά δεδομένα 1/2 super league , Ευρωλίγκα ιταλικό πρωτάθλημα τα Novacinema κτλ μια χαρά ελκυστικότατο το βρίσκω το 25άρι σαν τιμή :Banane0:

Και πάλι υψηλή η τιμή είναι αλλά τέλος πάντων.... Και εμένα μου εγγυήθηκαν 25 /μήνα στην ουσία εφ' όρου ζωής, αλλά αυτό ΔΕΝ το γράφει το συμβόλαιο, και πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορώ σε 2 χρόνια το 2020 να τους πω ότι έχει ηχογραφηθεί η συμφωνία για πάντα αυτής της τιμής και να μπορώ να το αποδείξω........ Μάλλον τελευταία ζαριά της είναι να ρίξει ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ στη ντιμή για να προσελκύσει δυσαρεστημένους σαν και εμένα πελάτες......

Αυτό που δεν διευκρινίζεται ΚΑΘΑΡΑ και φοβάμαι είναι τι θα ζητήσει ο δήθεν συμβεβλημένος τεχνικός της για...καλώδια, lnb κλπ. Πιάτο έχω, η εργασία του είναι πληρωμένη, η φάκα που βρίσκεται δεν βλέπω.........

Όσα χρόνια πάντως ήμουν συνδρομητής έχω να το λέω ότι αν πουν για πάντα ισχύει και δεν μου άλλαξαν ποτέ τίποτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επέστρεψα και εγώ από μικρή φορητοτητα σε άλλη εταιρεία και πήρα:απεριόριστα σταθερά και κινητά . vdsl 50. Φουλ πακ στα 43 τελική τιμή.
Όταν λες από μικρή φορητότητα? Με ενδιαφέρει και μένα αυτό με τα 43 ευρώ για όλα, τώρα δίνω 43 χωρίς κινητά και vdsl και μου έκανε προσφορά η vodafone tv με όλα (και novasports) στα 26,5 και επειδή έχω κινητό σύνδεση vodafone πάει στα 23,5.
Απλά πλέον θέλω vdsl και δεν θέλω να χάσω τις ταινίες της Νόβα

Όταν λες από μικρή φορητότητα? Με ενδιαφέρει και μένα αυτό με τα 43 ευρώ για όλα, τώρα δίνω 43 χωρίς κινητά και vdsl και μου έκανε προσφορά η vodafone tv με όλα (και novasports) στα 26,5 και επειδή έχω κινητό σύνδεση vodafone πάει στα 23,5.
Απλά πλέον θέλω vdsl και δεν θέλω να χάσω τις ταινίες της Νόβα

Μου έκανε ίδια προσφορά η βονταφονε. Πήγα συνδεθηκα αλλά η βονταφονε τηλεόραση δεν έπαιζε. Ψαξαν πολλές μέρες. Ήρθε και τεχνικός και γραψαν στην καρτέλα μου ότι το πρόβλημα δεν επιλυεται. Και λέω δώστε μου vdsl για να μείνω. Και από 26.5 πήγαινε 43 και λέω όχι ευχαριστώ.
Η τιμή με τα 43 ήταν όλα εκτός Σινεμά που μου έκανε η νόβα την ημέρα που έφευγα για να μείνω και δεν την δέχτηκα και μου είπαν ότι ισχύει σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω.
Όταν αποφάσισα και είπα θέλω να επιστρέψω θα μου την έδινε αλλά κάτι δεν μπορούσε να την περάσει στο σύστημα και μου έδωσε τα πάντα όλα με vdsl στα 43 . Μόνο 20 πλήρωσα πιάτο και τεχνικό παρόλο που είχα πιάτα πάνω.

Μου έκανε ίδια προσφορά η βονταφονε. Πήγα συνδεθηκα αλλά η βονταφονε τηλεόραση δεν έπαιζε. Ψαξαν πολλές μέρες. Ήρθε και τεχνικός και γραψαν στην καρτέλα μου ότι το πρόβλημα δεν επιλυεται. Και λέω δώστε μου vdsl για να μείνω. Και από 26.5 πήγαινε 43 και λέω όχι ευχαριστώ.
Η τιμή με τα 43 ήταν όλα εκτός Σινεμά που μου έκανε η νόβα την ημέρα που έφευγα για να μείνω και δεν την δέχτηκα και μου είπαν ότι ισχύει σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω.
Όταν αποφάσισα και είπα θέλω να επιστρέψω θα μου την έδινε αλλά κάτι δεν μπορούσε να την περάσει στο σύστημα και μου έδωσε τα πάντα όλα με vdsl στα 43 . Μόνο 20 πλήρωσα πιάτο και τεχνικό παρόλο που είχα πιάτα πάνω.
Κι εγώ αν μου δώσει 43 ευρώ με τα πάντα όλα vdsl και κινητά θα μείνω, το θέμα είναι αν πάω στην βοντα μπορώ να υπαναχώρησω? Επειδή διάβασα ότι άλλαξαν τα πράγματα
Εκεί που είμαι δεν μου δίνει vdsl η βοντα αλλα σίγουρα θα έχω καλή γραμμή τώρα κλειδωνω στα 18mbbs και κατεβάζω με 1,7-1,8 Απλά θέλω το Καλό upload της vdsl

Ναι το 43αρι είναι το ποσό κλειδί. Εμένα μέχρι τώρα μου το δίνουνε 48 και ισχυρίζονται κιόλας ότι δεν υπάρχει χαμηλότερη τιμή. Έτσι κι εγώ μένω όπως είμαι...

Ναι το 43αρι είναι το ποσό κλειδί. Εμένα μέχρι τώρα μου το δίνουνε 48 και ισχυρίζονται κιόλας ότι δεν υπάρχει χαμηλότερη τιμή. Έτσι κι εγώ μένω όπως είμαι...
Για να δούμε , έστειλα αίτημα να με πάρουν από το τμήμα προσφορών, θα ενημερώσω για τυχόν εξέλιξη αλλά αν δεν μου το κάνουν θα πάω βοντα, μιλάμε για 20 ευρώ πιο κάτω απ ότι είμαι και με κινητά ! Το μόνο που θα χάσω είναι οι ταινίες αλλά κι αυτές τις βλέπω τις μισές μέσω ίντερνετ γιατί δεν μπορώ να περιμενω.
Απλά είναι ευκολία το on demand της Νόβα

Μπορείς να κάνεις υπαναχωρηση αζιμιως αν δεν σου δώσουν αυτά που υπόσχονται.

Έχω 3play σινεμα στα32 με πάγια εξοφληση οπότε 31. Αν ζητήσω διακοπή λόγω αύξησης χρεώσεων παίζει ν μ προσφέρουν κάτι καλύτερο?

Μήπως έδωσες απλά το τηλέφωνο σου και δεν περίμενες το popup παράθυρο της καλύτερης τιμής;
Γεια σας και από εμένα.

Η δική μου εμπειρία με τους συγκεκριμένους είναι η εξης

1. Έδωσα 2 φορές το τηλέφωνο μου στο popup που ανοίγει και δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο.
2. Έδωσα το τηλέφωνο φίλου μου, τον πήραν αυθημερόν και του έδωσαν το fullpack με 24 συνδεση στα 59 ευρώ!!!!!! Του είπαν ότι οι τιμές αναγράφονται στο σάιτ τους και δεν είχαν να του πουν κάτι αλλο. Τον έβαλα και ξαναπήρε να τους εξηγήσει ότι το παραθυράκι που ανοίγει έχει το νόημα να πάρεις καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενα (έλεος δλδ) και μετά από παζάρι έπεσαν στα 54.......

Από αυτά, βγάζω το συμπέρασμα πως και αυτών η αξιοπιστία είναι στα ίδια επίπεδα με των μεγάλων εταιρειών. Με δυο λόγια καθόλου αξιόπιστοι με αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά.
Δυστυχώς, όσοι ζούμε ακόμη στην Ελλάδα, έχουμε μπλέξει..

Το 43 ευρώ είναι η καλύτερη τιμή , ότι καλύτερο έχω διαβάσει για όλα που αν βάλεις και πάγια εντολή η
τιμή μειώνεται και άλλο πιθανών.

Ελπίζω αυτήν την τιμή να αρχίζουν να την δίνουν και σε άλλους.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Για σκέτη τηλεόραση ή 3play? Νόβασπορτς σκέτη τηλεόραση, εγώ δίνω 21.90 οπότε αντίστοιχα τα νοβασινεμα εκεί θά παίζουν

καλημέρα σας είμαι συνδρομητής της vodafone με πρόγραμμα double play 23.95e τον μήνα. με πήραν για προσφορά να βάλω vodafone tv κ θα έφτανε 36ε τον μήνα σύνολο μου είπαν. τους είπα να μου πουν τιμή για το πακέτο με το σπορτ πακ(novasports) κ μου είπαν οτι θα φτάσει 40.93 μαζί με το ιμπιλ κλπ. τους πίεσα λίγο κ κατάφερα να μου δώσουν κ τον πρώτο λογαριασμό δώρο. τώρα είμαι σε σκέψεις αν αξίζει να το βάλω η οχι

Νομίζω ό,τι αξίζει. Σε ποιά εταιρία με 41 έχεις ίντερνετ,τηλεφωνία και τηλεόραση;
Στην ουσία έβαλες συνδρομητική με 17 το μήνα (41-24 που έδινες).
Κι εμένα τόσο με χρέωσαν,από 30 (λόγω vdsl) στα 47 με την ΤV.