Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημέρα,

Και εμένα τα ίδια ακριβώς.
Δεσμευτηκε πως αν της παρουσιάσω τέτοιο πρόγραμμα θα μου δώσει την ίδια τιμή. Έχω κρατήσει τα στοιχεία της ώστε να επικοινωνήσω ξανα μαζι της.

Δεν ξέρω αν είναι η τακτική τους, πιθανόν έχουν πολλές.ακυρωσεις

Θα φανεί χαζό, αλλά μήπως η προσφορά των 43 ευρώ δεν έχει δωρεάν τον 13ο μήνα με πάγια εντολή; Ρωτάω γιατί αν ισχύει αυτό, τότε 48,52 x 12 / 13 = 44,79 ευρώ τον μήνα αν σπάσουμε τον δωρεάν 13ο μήνα. Μήπως η φασαρία γίνεται για 1 ευρώ τον μήνα;

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Έχω να μπω πολυ καιρό στο φόρουμ οπότε απλά μπήκα να διαβασω στα πεταχτά τις τελευταίες σελίδες και να ρωτήσω αν η προσφορά που μου έκαναν πριν λίγο αξίζει για να με κάνει πρώτη φορά συνδρομητή της Νοβα (έχω ηδη ΟΤΕ). Συγκεκριμένα 20ευρώ για το Sports Pack (και μαζί το Family συν HD συν NovaGo) για πάντα με 24μηνη δέσμευση μου μοιάζει λογική τιμή. Να σημειώσω ότι όπως μου είπαν για να ισχύσει αυτή η τιμή πρέπει να υπάρχει συμβόλαιο ΟΤΕ (όχι απαραίτητα να σπάσει αλλά να υπάρχει ήδη). Μου ακούστηκε λογικό το κόστος και λέω να υπογράψω λίαν συντόμως. Μου διαφεύγει κάτι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημέρα,

Θα φανεί χαζό, αλλά μήπως η προσφορά των 43 ευρώ δεν έχει δωρεάν τον 13ο μήνα με πάγια εντολή; Ρωτάω γιατί αν ισχύει αυτό, τότε 48,52 x 12 / 13 = 44,79 ευρώ τον μήνα αν σπάσουμε τον δωρεάν 13ο μήνα. Μήπως η φασαρία γίνεται για 1 ευρώ τον μήνα;

Δεν υπαρχει στη παγια εντολη ο 13ος μηνας δωρεαν. Υπαρχει καποια εκπτωση απλα. Μονο με εξοφληση μεσως πιστωτικης εδιναν δωρεαν τον 13ο μηνα.

Έχω να μπω πολυ καιρό στο φόρουμ οπότε απλά μπήκα να διαβασω στα πεταχτά τις τελευταίες σελίδες και να ρωτήσω αν η προσφορά που μου έκαναν πριν λίγο αξίζει για να με κάνει πρώτη φορά συνδρομητή της Νοβα (έχω ηδη ΟΤΕ). Συγκεκριμένα 20ευρώ για το Sports Pack (και μαζί το Family συν HD συν NovaGo) για πάντα με 24μηνη δέσμευση μου μοιάζει λογική τιμή. Να σημειώσω ότι όπως μου είπαν για να ισχύσει αυτή η τιμή πρέπει να υπάρχει συμβόλαιο ΟΤΕ (όχι απαραίτητα να σπάσει αλλά να υπάρχει ήδη). Μου ακούστηκε λογικό το κόστος και λέω να υπογράψω λίαν συντόμως. Μου διαφεύγει κάτι;

Κι εγώ ίδια περίπτωση αλλά το full pack με 25 ευρώ.Εφόσον σου αρέσει το ποδόσφαιρο,σε προτρέπω να υπογράψεις.Αυτό το για πάντα,πάντως κανείς δεν ξέρει αν ισχύει σίγουρα,αν στο πουν προφορικά.

Κι εγώ ίδια περίπτωση αλλά το full pack με 25 ευρώ.Εφόσον σου αρέσει το ποδόσφαιρο,σε προτρέπω να υπογράψεις.Αυτό το για πάντα,πάντως κανείς δεν ξέρει αν ισχύει σίγουρα,αν στο πουν προφορικά.

Γνωρίζω κόσμο που είχε πάρει τέτοιες προσφορές και δεν παρατήρησε να αθετούνται (ως τώρα τουλάχιστον). Εξάλλου, και για τους 24 μήνες να ισχύσει μόνο, παρόλο που θα ρίξει πολύ την υπόληψη της εταιρείας στα μάτια μου και δεν θα δεχτώ ανανέωση με έξτρα κόστος, συνολικά δε θα είμαι χαμένος. Βλέπουμε σε 2 χρόνια πάλι τι θα ισχύει, δε νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο (ή κατι γενικά) για αυτό. Απλά εξασφαλίζω 2 χρόνια αθλητικά με συνδρομή 20 ευρώ συν όλα τα υπόλοιπα γενικού ενδιαφέροντος (για ταινίες και σειρές έχω Netflix) και λογικά διακόπτω ΟΤΕ εντός ολίγων μηνών, αν και το +20 δεν ειναι εντελώς απαγορευτικό αν με καίνε πολύ τα ευρωπαικά παιχνίδια.

Γνωρίζω κόσμο που είχε πάρει τέτοιες προσφορές και δεν παρατήρησε να αθετούνται (ως τώρα τουλάχιστον). Εξάλλου, και για τους 24 μήνες να ισχύσει μόνο, παρόλο που θα ρίξει πολύ την υπόληψη της εταιρείας στα μάτια μου και δεν θα δεχτώ ανανέωση με έξτρα κόστος, συνολικά δε θα είμαι χαμένος. Βλέπουμε σε 2 χρόνια πάλι τι θα ισχύει, δε νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο (ή κατι γενικά) για αυτό. Απλά εξασφαλίζω 2 χρόνια αθλητικά με συνδρομή 20 ευρώ συν όλα τα υπόλοιπα γενικού ενδιαφέροντος (για ταινίες και σειρές έχω Netflix) και λογικά διακόπτω ΟΤΕ εντός ολίγων μηνών, αν και το +20 δεν ειναι εντελώς απαγορευτικό αν με καίνε πολύ τα ευρωπαικά παιχνίδια.

Εγώ κραταω και τα 2.Γίνεται χωρίς Premier και Champions League?

Εγώ κραταω και τα 2.Γίνεται χωρίς Premier και Champions League?

Υπάρχει OTE GO στο σπίτι για αυτά τα δύο, οκ δεν είναι η ίδια ποιότητα αλλά βλέπεις ικανοποιητικά τις φορές που θα το χρειαστείς. Τελευταία δεν εχω χρόνο για τα διεθνή τόσο πολύ ενώ τα ντέρμπυ θα βρω καιρό να τα δω συνήθως άρα υπάρχει ενδεχόμενο να κοπεί ο ΟΤΕ. Γενικά μετά και από το Νετφλιξ ελάχιστα έως ποτέ δε θα κάτσω να χαζεψω κάτι στην tv αν δεν κάτσω με συγκεκριμένο σκοπό από πριν.

Εγώ πάντως όταν είχα πακέτο για full Pack στα 25 ευρώ για πάντα, μετά την 24μηνη δέσμευση η τιμή συνέχισε να είναι κανονικά η ίδια. Μετά βέβαια επειδή ήθελα να εκμεταλλευτώ το on demand έκανα πακέτο και για το τηλέφωνο με 43 ευρώ

Θα πρέπει δηλαδή να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο κατάστημα αν και σε μένα είναι για πάντα το 25αρι?Αν είναι έτσι,γιατί να το κόψω?Μόνο σε περίπτωση που μιλήσουν γα αύξηση της τιμής.

Μετά από 24 μήνες ίσως να μην υπάρχει καν6η εταιρία. Άρα μην αγχώνεστε για το για πάντα.

Δυστυχώς για μενα δε συμβαίνει το ίδιο και με τον ΟΤΕ...Μπράβο στη Novalo αν ισχύει τελικά αυτό.

Δυστυχώς για μενα δε συμβαίνει το ίδιο και με τον ΟΤΕ...Μπράβο στη Novalo αν ισχύει τελικά αυτό.

Να σου πω εγώ πλέον προτιμώ να ανέβει λίγο η τιμή με παράλληλη αύξηση των υπηρεσιών πάρα αυτό το χάλι.

Να σου πω εγώ πλέον προτιμώ να ανέβει λίγο η τιμή με παράλληλη αύξηση των υπηρεσιών πάρα αυτό το χάλι.

Έτσι όπως το θέτεις ναι .Εμείς που εχουμε και ΟΤΕ,έχουμε συνηθίσει στην αύξηση υπηρεσιών κι ας μην είναι και η καλύτερη εικονα ή έχουν αντικατασταθεί κάποια κανάλια. Με χαμηλότερη τιμή κατά κανόνα ,από τη Nova.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Δεν υπαρχει στη παγια εντολη ο 13ος μηνας δωρεαν. Υπαρχει καποια εκπτωση απλα. Μονο με εξοφληση μεσως πιστωτικης εδιναν δωρεαν τον 13ο μηνα.

Λάθος διατύπωση δική μου, πάγια εντολή εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας εννοούσα.

Καλησπέρα σας,

είμαι σε διαδικασία φορητότητας και ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.

Είμαι στην wind η οποία μου δίνει fiber 100 με 35 ευρώ.

Πήρα τηλέφωνο τη νόβα και μου δίνει στα 28 ευρώ vdsl 50 mbps.

Μου είπαν οτι η αίτηση μου θα καταχωριθεί την 14η μέρα απο την υπογραφή και θα ενεργοποιηθεί κάπου τρείς μέρες μετά.

Απ ότι καταλαβαίνω αυτό κρύβει κάποιο δόλο? Δηλαδή σου λέει οτι έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης άρα η νοβα στέλνει την τελευταία μέρα την αίτηση ετσι ώστε να μήν μπορείς να υπαναχωρήσεις.

Κατάλαβα κάτι λάθος? Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σας,

είμαι σε διαδικασία φορητότητας και ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.

Είμαι στην wind η οποία μου δίνει fiber 100 με 35 ευρώ.

Πήρα τηλέφωνο τη νόβα και μου δίνει στα 28 ευρώ vdsl 50 mbps.

Μου είπαν οτι η αίτηση μου θα καταχωριθεί την 14η μέρα απο την υπογραφή και θα ενεργοποιηθεί κάπου τρείς μέρες μετά.

Απ ότι καταλαβαίνω αυτό κρύβει κάποιο δόλο? Δηλαδή σου λέει οτι έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης άρα η νοβα στέλνει την τελευταία μέρα την αίτηση ετσι ώστε να μήν μπορείς να υπαναχωρήσεις.

Νομίζω ότι έτσι είναι ο νέος νόμος πέρι φορητότητας...

Νομίζω ότι έτσι είναι ο νέος νόμος πέρι φορητότητας...

Άρα έχει τελειώσει το παιχνίδι με τη φορητότητα για καλύτερη τιμή? Η υπάρχει κάποια άλλη νόρμα ετσι ώστε να έχουμε καλές τιμές?

Καλησπέρα,σε λίγες μέρες λήγει η συνδρομή μου που έχω στον ΟΤΕ (3play 24M full pack) και κλασικά στην ανανέωση μου ζητάνε από τα 44 να πάω στα 53 !!!
Όποτε έκανα έρευνα για να πάω στην Nova και σας παραθέτω τα πακέτα και τις τιμές:
Nova 3play 24 full pack: 43,27 και σε ερώτηση για το 39,64 με ενημέρωσαν πως δίνετε μόνο σε ανανέωση
Nova 3play VDSL 50 full pack: 48,52
Nova 2 play 24 (χωρίς τηλεόραση): 19,90
Nova 2 play VDSL 50 (χωρίς τηλεόραση): 28,25

Καλημέρα,

Έτσι είναι η νέα νομοθεσία, μπορείς να ζητήσεις να παρακαμφθεί το 14ήμερο υπαναχώρησης για να προωθηθεί η αίτηση σου άμεσα. Εγώ την έκανα 21/09 17:00 και στις 21/09 20:30 το βράδυ με πήρε η Cosmote για αντιπροσφορά την οποία και αρνήθηκα. Στις 27/09 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία φορητότητας, downtime 5 λεπτών το πρωϊ.