Προσφορά NOVA

Καλησπέρα,σε λίγες μέρες λήγει η συνδρομή μου που έχω στον ΟΤΕ (3play 24M full pack) και κλασικά στην ανανέωση μου ζητάνε από τα 44 να πάω στα 53 !!!
Όποτε έκανα έρευνα για να πάω στην Nova και σας παραθέτω τα πακέτα και τις τιμές:
Nova 3play 24 full pack: 43,27 και σε ερώτηση για το 39,64 με ενημέρωσαν πως δίνετε μόνο σε ανανέωση
Nova 3play VDSL 50 full pack: 48,52

Έχει νόημα; Γιατί λοιπόν να μη βάλεις το πρώτο και μετά να δώσεις 5 ευρώ για να προσθέσεις και το VDSL;

Έχει νόημα; Γιατί λοιπόν να μη βάλεις το πρώτο και μετά να δώσεις 5 ευρώ για να προσθέσεις και το VDSL;

43.27+5.25=48.52

το τελευταιο δεν ειναι εξτρα προσφορα. απλα προσθετουν το vdsl 50. και πλεον ειναι η μονη που δινει vdsl 50/5 με μονο 5 ευρω. κατα την γνωμη μου οποιος προλαβει....

απλα να υπενθυμησω οτι αν καποιος βαλει και πληρωμη με παγια εντολη εχει 4% εκπτωση και το 48,50 γινειται περιπου 46 αν θυμαμαι καλα :award:

Τελικά δε το βλέπω να γίνομαι συνδρομητής. Υποτίθεται είχανε κανονίσει να ερθει κούριερ χτες μεταξύ 10 με 2 να παραλαβει κάποια έγγραφα που χρειάζονται (ταυτότητα και λογαριασμός ΟΤΕ). Έμεινα σπίτι όλο το πρωί αλλά κούριερ δεν εμφανιστηκε ποτέ. Καλω στο τηλ απο το οποίο με είχανε καλέσει για την προσφορά, ακούω "First Line πωλήσεις κτλ." η οποία δε νομίζω ότι ανήκει στη Νόβα, κάνω λάθος; (Σημειωτέον σε ερώτησή μου όπου ρώτησα αν είναι μεσάζοντες ή αν καλούν κατευθείαν από Νόβα μου είπαν "δεν υπάρχουν πλέον μεσάζοντες, είμαστε Νόβα", δεν είχα και κάποιον τρόπο να το επιβεβαιώσω την ώρα που μιλούσα αλλά τέλος πάντων). Καλώ λοιπόν, λεω δεν ηρθε κανενας, μου λεει οκ θα σας καλεσει η υπευθυνη αποστολών ή κατι τέτοιο. Δε με κάλεσε ποτέ κανείς, ουτε και ηρθε κούριερ σήμερα επίσης. Γενικά, πολύ χύμα η κατάσταση, το ότι μπορεί να μην υπάρχει καν η εταιρεία σε 24 μήνες που έγραψε κάποιος δε θα μου φανεί και πολύ παράξενο. Πάμε παρακάτω.

Τελικά δε το βλέπω να γίνομαι συνδρομητής. Υποτίθεται είχανε κανονίσει να ερθει κούριερ χτες μεταξύ 10 με 2 να παραλαβει κάποια έγγραφα που χρειάζονται (ταυτότητα και λογαριασμός ΟΤΕ). Έμεινα σπίτι όλο το πρωί αλλά κούριερ δεν εμφανιστηκε ποτέ. Καλω στο τηλ απο το οποίο με είχανε καλέσει για την προσφορά, ακούω "First Line πωλήσεις κτλ." η οποία δε νομίζω ότι ανήκει στη Νόβα, κάνω λάθος; (Σημειωτέον σε ερώτησή μου όπου ρώτησα αν είναι μεσάζοντες ή αν καλούν κατευθείαν από Νόβα μου είπαν "δεν υπάρχουν πλέον μεσάζοντες, είμαστε Νόβα", δεν είχα και κάποιον τρόπο να το επιβεβαιώσω την ώρα που μιλούσα αλλά τέλος πάντων). Καλώ λοιπόν, λεω δεν ηρθε κανενας, μου λεει οκ θα σας καλεσει η υπευθυνη αποστολών ή κατι τέτοιο. Δε με κάλεσε ποτέ κανείς, ουτε και ηρθε κούριερ σήμερα επίσης. Γενικά, πολύ χύμα η κατάσταση, το ότι μπορεί να μην υπάρχει καν η εταιρεία σε 24 μήνες που έγραψε κάποιος δε θα μου φανεί και πολύ παράξενο. Πάμε παρακάτω.

ΥΓ. Μία ώρα μετά το μήνυμα μου, χτύπησε το κουδούνι ο κούριερ (εντελώς άκυρη ώρα και μέρα, το προσπερνάμε...) Αντί να παραλάβει τα χαρτιά από μένα όπως περίμενα, αντ'αυτού ήθελε να υπογραψω για συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσα όμως να διαβάσω παρα μονο αν μου το αφηνε σε θυρίδα είπε. Επίσης ως αποστολέας ήταν κάποιο ονομα το οποιο μου ηταν αγνωστο, όχι πάντως η Νοβα ή Φορθνετ, και καθως μου φάνηκε κάπως περίεργη η ολη φάση, αρνηθηκα και του ειπα να το παει σε θυρίδα ωστε να εχω το χρονο να δω περι τινος προκειται. Έτσι γίνονται αυτές οι προσφορές κανονικά; Καπως μου μοιαζει η ολη ιστορία, ειδικά όταν απ´ότι φαίνεται δεν μιλάω απευθειας με την εταιρεία. Δεν ξερω αν θα προχωρησω.

Καλημέρα,

Έτσι είναι η νέα νομοθεσία, μπορείς να ζητήσεις να παρακαμφθεί το 14ήμερο υπαναχώρησης για να προωθηθεί η αίτηση σου άμεσα. Εγώ την έκανα 21/09 17:00 και στις 21/09 20:30 το βράδυ με πήρε η Cosmote για αντιπροσφορά την οποία και αρνήθηκα. Στις 27/09 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία φορητότητας, downtime 5 λεπτών το πρωϊ.

Καλησπέρα,

το ρώτησα το παραπάνω και μου είπαν οτι αν επιλέξω το κουτάκι για επίσπευση της φορητότητας τότε θα γίνει η φορητότητα και έπειτα δέν θα μπορώ να γυρίσω στον παλιό μου πάροχο. Ουσιαστικά αν γυρίσεις έχει κάποιο πέναλντι χρηματικό.

Πφφφ δύσκολα τα έκαναν.

ΥΓ. Μία ώρα μετά το μήνυμα μου, χτύπησε το κουδούνι ο κούριερ (εντελώς άκυρη ώρα και μέρα, το προσπερνάμε...) Αντί να παραλάβει τα χαρτιά από μένα όπως περίμενα, αντ'αυτού ήθελε να υπογραψω για συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσα όμως να διαβάσω παρα μονο αν μου το αφηνε σε θυρίδα είπε. Επίσης ως αποστολέας ήταν κάποιο ονομα το οποιο μου ηταν αγνωστο, όχι πάντως η Νοβα ή Φορθνετ, και καθως μου φάνηκε κάπως περίεργη η ολη φάση, αρνηθηκα και του ειπα να το παει σε θυρίδα ωστε να εχω το χρονο να δω περι τινος προκειται. Έτσι γίνονται αυτές οι προσφορές κανονικά; Καπως μου μοιαζει η ολη ιστορία, ειδικά όταν απ´ότι φαίνεται δεν μιλάω απευθειας με την εταιρεία. Δεν ξερω αν θα προχωρησω.

Το κούριερ έρχεται σπίτι και απλώς το αφήνει.Μου είπαν να πάω από το γραφειο κουριερ αν θέλω να το διαβασω.Ερχονται οταν τους βολευει το δρομολογιο,ακόμα και να έχεις κλεισμένο ραντεβού.Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που δίνουν τις προσφορές είναι συνήθως εξωτερικοί συνεργάτες όπως η Mediatel.Μήπως να πάρεις στο 13831 που χρεώνεται να ρωτήσεις?

Τελικά πήγα, διάβασα το συμβόλαιο και υπέγραψα.

Ερώτηση: Στο τηλέφωνο η πωλήτρια μου ειχε πει οτι δεν γινεται να μην κάνει εγκατασταση ο τεχνικός όπως ζητουσα εγώ. Ωστοσο διαβαζοντας το συμβολαιο ειχε σχετική επιλογή "Δεν επιθυμώ εγκατασταση και Δεν επιθυμω πιάτο 20 ευρω" τις οποιες και τσεκαρα. Τι ισχύει τελικά; Μπορεις να επιλεξεις να μην γινει εγκατασταση ή άδικα τσεκαρα τα κουτιά;

Επειδή το είχα ρωτήσει κι εγώ,αν τσεκάρεις τα κουτάκια σημαίνει ότι έχεις δικό σου εξοπλισμό για να τον εγκαταστήσει ο τεχνικός.

εγώ είχα παλιό εξοπλισμό απο προηγούμενη συνδρομή nova. Όταν με πήρε τηλ. μια κυρία για την προσφορά των 25ευρώ (full) μου είπε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στον εξοπλισμό μου. Σε επόμενη επικοινωνία (απο άλλη εταιρεία προώθησης) ο κύριος με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι με τον παλιό εξοπλισμό δεν θα έβλεπα και ότι θα μου στείλουν νέο αποκωδικοποιητή.....μου είπε ότι αφου είχα κεραία μεγάλη δεν χρειάζομαι κάτι άλλο (και λογικά δεν μου είπε τίποτε για 20ευρώ). Σε ερώτηση μου για κόστος εγκατάστασης/αποκωδικοποιητή μου είπε ότι όλα είναι δωρεάν.....ευγενέσταστος ο τεχνικός μου έκανε εγκατάσταση στο πι και φι και όλα οκ!

Καλημέρα,

Τελικά πήγα, διάβασα το συμβόλαιο και υπέγραψα.

Ερώτηση: Στο τηλέφωνο η πωλήτρια μου ειχε πει οτι δεν γινεται να μην κάνει εγκατασταση ο τεχνικός όπως ζητουσα εγώ. Ωστοσο διαβαζοντας το συμβολαιο ειχε σχετική επιλογή "Δεν επιθυμώ εγκατασταση και Δεν επιθυμω πιάτο 20 ευρω" τις οποιες και τσεκαρα. Τι ισχύει τελικά; Μπορεις να επιλεξεις να μην γινει εγκατασταση ή άδικα τσεκαρα τα κουτιά;

Και εγώ έκανα το εν λόγω τσεκάρισμα, ήρθε ο τεχνικός χωρίς χρέωση να ελέγξει τα καλώδια και να κάνει την ενεργοποίηση/πάντρεμα του νέου δέκτη. Πλήρωσα μόνο τα 49 ευρώ για τον 5001 (εξόφληση μέσω κάρτας).

Χμμ, άρα απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ήδη πιάτο ρυθμισμένο στους 13 μάλλον έκανα πατάτα. Απλά υπέθεσα ότι όπως στον ΟΤΕ ειχα παραλάβει ο ίδιος τον εξοπλισμό και έφυγα, θα μπορούσα και εδώ να παραλαβω (να μου αφήσει ο τεχνικός) τον αποκωδικοποιητη και την καρτα και να τα εγκαταστήσω και ενεργοποιήσω εγώ. Λογικά θα μπορέσω να συννενοηθω με τον τεχνικό όταν έρθει ότι εχει γίνει παρεξήγηση.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Γεια σας. Είμαστε συνδρομητές στο Nova 3play Full+VDSL με τελική τιμή 64,90 . Παρακολουθώ εδώ και καιρό αυτό το θέμα και ήθελα να ρωτήσω αν πρίν τελειώσει το συμβολαιό μας(τελειώνει στις 16/03/2019) μπορούμε να κάνουμε ένα καινούριο συμβόλαιο με την τιμή των 48,52 μέσω 3play.gr. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Εγώ που είχα ρωτήσει δυστυχώς πάει στα 60 ευρώ (59 και κάτι ψιλά). Πριν ένα μήνα είχα ρωτήσει περίπου..

Γεια σας. Είμαστε συνδρομητές στο Nova 3play Full+VDSL με τελική τιμή 64,90 . Παρακολουθώ εδώ και καιρό αυτό το θέμα και ήθελα να ρωτήσω αν πρίν τελειώσει το συμβολαιό μας(τελειώνει στις 16/03/2019) μπορούμε να κάνουμε ένα καινούριο συμβόλαιο με την τιμή των 48,52 μέσω 3play.gr. Ευχαριστώ!

Μα αφού ήδη υπάρχει συμβόλαιο,δεν γίνεται.Πόσο μάλλον να πάρεις τέτοια τιμή ενώ είσαι ''παλιος''.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όταν τελειώνει το συμβόλαιο αποκτάς το δικαίωμα της εκ νέου διαπραγμάτευσης , την καλύτερη προσφορά την παίρνεις όταν φυσικά πας στον απέναντί. Οπότε κάθε φορά ο κανόνας είναι ίδιος για όλους, σε θυμούνται μόνο όταν πας να φύγεις και σου δίνουν την καλύτερη προσφορά. Στο τώρα για να φύγω ο απέναντι μου έδωσε με συμβόλαιο ενεργό για ακόμα 12 μήνες στην nova αστικά – υπεραστικά, διεθνή , 7 ώρες προς κινητά , vdsl έως 50 μαζί με όλη την tv και επιπλέον σε δύο κινητά κάθε μήνα από 240 λεπτά με τιμή στα 54 ευρώ τελική τιμή και δώρο εγκατάσταση πιάτο και δέκτης. Επίσης αν τους εξουσιοδοτήσω την ποινή θα την κανονίζανε αυτή.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όταν τελειώνει το συμβόλαιο αποκτάς το δικαίωμα της εκ νέου διαπραγμάτευσης , την καλύτερη προσφορά την παίρνεις όταν φυσικά πας στον απέναντί. Οπότε κάθε φορά ο κανόνας είναι ίδιος για όλους, σε θυμούνται μόνο όταν πας να φύγεις και σου δίνουν την καλύτερη προσφορά. Στο τώρα για να φύγω ο απέναντι μου έδωσε με συμβόλαιο ενεργό για ακόμα 12 μήνες στην nova αστικά – υπεραστικά, διεθνή , 7 ώρες προς κινητά , vdsl έως 50 μαζί με όλη την tv και επιπλέον σε δύο κινητά κάθε μήνα από 240 λεπτά με τιμή στα 54 ευρώ τελική τιμή και δώρο εγκατάσταση πιάτο και δέκτης. Επίσης αν τους εξουσιοδοτήσω την ποινή θα την κανονίζανε αυτή.
Η προσφορά δεν είναι ιδιατερα καλή, καθώς έχω τα ίδια με απεριόριστα κινητά στα 48+

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk