Προσφορά NOVA

Από 3play.gr έχει δεχτεί κανείς καμία προσφορά για nova full pack μόνο χωρίς τηλεφωνία; Ξέρει κανείς τι τιμή κάνουν;

Γνωριζουμε αν παίζει 3 play προσφορα αυτόν τον καιρό;;

Όχι διεθνής κλήσεις όχι PVR υπηρεσίες .

Απεριόριστα σταθερά, κινητα με adsl 24 η vdsl 50 και φουλ νοβα .
Ευχαριστώ

Σκέτο Nova go μόνο για τα αθλητικά υπάρχει προσφορά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από 3play.gr έχει δεχτεί κανείς καμία προσφορά για nova full pack μόνο χωρίς τηλεφωνία; Ξέρει κανείς τι τιμή κάνουν;

25 ευρώ το full pack, εφόσον πας από το banner της καλύτερης τιμής.

Για 3play με VDSL 50 αλλα οχι full pack (48 ευρω ειπαμε αυτο) υπαρχει αλλο πακετο? Ειτε με αθλητικα ειτε family

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk

Πως έχετε vdsl εγώ απλώς adsl έχω και με το ζόρι από πιάνω 10 που πριν ήμουν 16

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως έχετε vdsl εγώ απλώς adsl έχω και με το ζόρι από πιάνω 10 που πριν ήμουν 16

Εξαρτάτε την περιοχή που είσαι... Εγω με Vdsl, τουλάχιστον η ταχύτητα στο router δείχνει γύρω στα 43

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρτάτε την περιοχή που είσαι... Εγω με Vdsl, τουλάχιστον η ταχύτητα στο router δείχνει γύρω στα 43

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ΟΤΕ είχα 17 σταθερά αλλά μην βγούμε of topic

Δεν συζηταμε αυτο τωρα αλλα τις προσφορες των πακετων.Αυτο ρωτησα εγω τουλαχιστον :)

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk

Ναθ αν πάρεις μόνο αθλητικά η μόνο cinema pack θα το πάρεις στα 44 ευρώ με vdsl αλλά πάντα με φορητότητα από άλλο πάροχο.

Εμένα για ανανέωση συμβολαίου μου δίνανε το φουλ πακέτο με VDSL στα 48, αλλά δε μου δίνανε το sports pack με VDSL στα 43. Ίσως να μετράει η φορητότητα που λέει ο φίλος @cmoustakas

Εμένα για ανανέωση συμβολαίου μου δίνανε το φουλ πακέτο με VDSL στα 48, αλλά δε μου δίνανε το sports pack με VDSL στα 43. Ίσως να μετράει η φορητότητα που λέει ο φίλος @cmoustakas

Να σου πω κάτι τώρα; Για 4 ευρώ παραπάνω αξίζει να πάρεις το fullpack για μένα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ αν η προσφορά 43,27 για nova full pack είναι μαζί με το : Τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης και το τέλος τηλεφωνίας και Ίντερνετ ;

Μήπως γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ αν η προσφορά 43,27 για nova full pack είναι μαζί με το : Τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης και το τέλος τηλεφωνίας και Ίντερνετ ;

Ναι όλα μαζί είναι.