WolfRathmA
AVClub Enthusiast
Από 3play.gr έχει δεχτεί κανείς καμία προσφορά για nova full pack μόνο χωρίς τηλεφωνία; Ξέρει κανείς τι τιμή κάνουν;
Από 3play.gr έχει δεχτεί κανείς καμία προσφορά για nova full pack μόνο χωρίς τηλεφωνία; Ξέρει κανείς τι τιμή κάνουν;
25 ευρώ το full pack, εφόσον πας από το banner της καλύτερης τιμής.
Εξαρτάτε την περιοχή που είσαι... Εγω με Vdsl, τουλάχιστον η ταχύτητα στο router δείχνει γύρω στα 43Πως έχετε vdsl εγώ απλώς adsl έχω και με το ζόρι από πιάνω 10 που πριν ήμουν 16
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ΟΤΕ είχα 17 σταθερά αλλά μην βγούμε of topicΕξαρτάτε την περιοχή που είσαι... Εγω με Vdsl, τουλάχιστον η ταχύτητα στο router δείχνει γύρω στα 43
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν συζηταμε αυτο τωρα αλλα τις προσφορες των πακετων.Αυτο ρωτησα εγω τουλαχιστον
Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
Εμένα για ανανέωση συμβολαίου μου δίνανε το φουλ πακέτο με VDSL στα 48, αλλά δε μου δίνανε το sports pack με VDSL στα 43. Ίσως να μετράει η φορητότητα που λέει ο φίλος @cmoustakas
25 ευρώ το full pack, εφόσον πας από το banner της καλύτερης τιμής.
Μήπως γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ αν η προσφορά 43,27 για nova full pack είναι μαζί με το : Τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης και το τέλος τηλεφωνίας και Ίντερνετ ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.