Καλησπέρα,
Είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια ένα 24μηνο novasports δορυφορικό, με 27.5 για πάντα. Το 24μηνο έληγε 10 Οκτώβρη. Με πήραν ένα τηλέφωνο από την nova μέσα στο καλοκαίρι να το ανανεώσω με την ίδια τιμή και το απέρριψα. Με ξαναπήραν σήμερα να ανανεώσω, με την καλύτερη τους προσφορά να είναι η ίδια τιμή και 12 μήνες. Την απέρριψα και αυτή και προχώρησα σε διακοπή.
Στην σημερινή επικοινωνία, μου είπαν ότι αν δεν ανανεώσω, θα πάει σε τιμή τιμοκαταλόγου στα 52+ ευρώ. Στο συμβόλαιο πάνω βέβαια, σου λέει ότι για να τηρηθεί αυτό, πρέπει να κάνεις 24μηνες δεσμεύσεις. Οπότε σωστά μου είπε η κοπέλα. Το σημειώνω απλά, ότι συνήθως, όταν λένε για πάντα, θέλουν και την αντίστοιχη δέσμευση κάθε 1 ή 2 χρονια.
Εμένα πάντως τα 27.5 δεν μου κάνουν. Την nova την έχω μόνο για το ποδόσφαιρο και πολλοί αγώνες έχουν πάει στην ερτ. Πάω και πίνω μια μπύρα στην τελική εκτός σπιτιού και τελειώνει η υπόθεση.
Έχω βέβαια και την επιλογή της vodafone, δεδομένου ότι ήδη έχω double play + vdsl + κινητό. Ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου κοστίζει να βάλω vodafone tv sports? Υπολογίζω γύρω στα 20-23 με αυτά που διαβάζω. Έχει κανένας; Η ποιότητα σε σύγκριση με την δορυφορική;
Ευχαριστώ