Προσφορά NOVA

Έχω την προσφορά με απεριόριστα σταθερά και κινητά το cinema τv και 24 άρα γραμμή internet με 43 ευρώ. Το συμβόλαιο λήγει τον Φεβρουάριο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν προσφορά 48 ευρώ με full πακέτο απεριόριστα σταθερά και κινητά και vdsl 50 γραμμή. Με πάγια εντολή έχω έκπτωση 4 τις 100. Είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω. Ξέρει κανείς για το usb stick για επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Από πού το αγοράζω και πόσο κάνει. Ευχαριστώ....

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημέρα,

Με 48,52 ευρώ δίνουν και τα αθλητικά πλέον σε 50άρα. Προσωπικά αν έχεις κάρτα προτείνω να κάνεις πάγια εξόφληση μέσω κάρτας καθώς έτσι στους 12 μήνες σου βγαίνει δωρεάν ο 13ος (έκπτωση 8%).

ΠΑΙΔΕΣ ,ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΒΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ( ΤV ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ-ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ- ΙΝΤΕΡΝΕΤ) 47 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ? ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ 43,27 , 37,52 ..ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ?

Έχω την αίσθηση ότι δύσκολα ρίχνουν τιμή. Αυτό που λογικά μπορείς να πάρεις, είναι τα σίνεμα χωρίς να πληρώσεις παραπάνω...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ΠΑΙΔΕΣ ,ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΒΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ( ΤV ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ-ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ- ΙΝΤΕΡΝΕΤ) 47 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ? ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ 43,27 , 37,52 ..ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ?

Καλώς όρισες στο forum και ελπίζω να πάρεις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς. Εγώ θέλω να σε παρακαλέσω μόνο να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία γιατί στο ιντερνέτ όταν γράφουμε με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζουμε.

Έχω την αίσθηση ότι δύσκολα ρίχνουν τιμή.
Επιβεβαιώνω. Έκπτωση με τις ίδιες παροχές δύσκολα κάνουν. Ή θα σου δώσουν κάτι έξτρα στα ίδια λεφτά ή πρέπει να κόψεις κάτι από το πακέτο.

Εγώ έβαλα τζάμπα το φουλ πακ,αφού βλέπω μόνο τα αθλητικά.Πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να δει καμία ταινία,αφού πληρώνω που πληρώνω.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στο F/B της nova, όταν ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της Α Εθνικής ,στα σχόλια που κάνανε κάποιοι συνδρομητές,κάποιος ανέφερε ότι του κάνανε μείωση του τιμολογίου του και αμέσως η νοβα του διέγραψε το σχόλιο.Από την φυγή των 7 ομάδων εξοικονομήσανε 17 μύρια ανά έτος( 20 μύρια που πληρώνει αυτές τις ομάδες η ΕΡΤ ,μείον 2,5 μύρια το Ιταλικό).Συνεπώς αυτή η διαφορά πρέπει να πάει στους συνδρομητές.Δηλ. αν χάνανε τις 15 απο τις 16 ομάδες? πάλι ιδια τιμή?

Έχω το double play στα 23 περίπου με 12 ώρες σε κινητά .το συμβόλαιο μου τελειώνει Δεκεμβρίο και έστειλα email αν μπορούν να μου κάνουν μια προσφορά για triple play full .με πήραν την τηλεφωνώ σήμερα και μου είπαν στα 57 και τα κινητά απεριόριστα .είναι ότι καλύτερο αυτό μου είπε .τι πρέπει να κάνω για πάρω κάτι καλύτερο ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περίμενε να πλησιάσει κι άλλο ο καιρός, ζήτα τους προσφορά στην τιμή που θες και αν δε στη δώσουν, αποχαιρέτησε τους.

Καλησπέρα,

Είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια ένα 24μηνο novasports δορυφορικό, με 27.5 για πάντα. Το 24μηνο έληγε 10 Οκτώβρη. Με πήραν ένα τηλέφωνο από την nova μέσα στο καλοκαίρι να το ανανεώσω με την ίδια τιμή και το απέρριψα. Με ξαναπήραν σήμερα να ανανεώσω, με την καλύτερη τους προσφορά να είναι η ίδια τιμή και 12 μήνες. Την απέρριψα και αυτή και προχώρησα σε διακοπή.

Στην σημερινή επικοινωνία, μου είπαν ότι αν δεν ανανεώσω, θα πάει σε τιμή τιμοκαταλόγου στα 52+ ευρώ. Στο συμβόλαιο πάνω βέβαια, σου λέει ότι για να τηρηθεί αυτό, πρέπει να κάνεις 24μηνες δεσμεύσεις. Οπότε σωστά μου είπε η κοπέλα. Το σημειώνω απλά, ότι συνήθως, όταν λένε για πάντα, θέλουν και την αντίστοιχη δέσμευση κάθε 1 ή 2 χρονια.

Εμένα πάντως τα 27.5 δεν μου κάνουν. Την nova την έχω μόνο για το ποδόσφαιρο και πολλοί αγώνες έχουν πάει στην ερτ. Πάω και πίνω μια μπύρα στην τελική εκτός σπιτιού και τελειώνει η υπόθεση.

Έχω βέβαια και την επιλογή της vodafone, δεδομένου ότι ήδη έχω double play + vdsl + κινητό. Ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου κοστίζει να βάλω vodafone tv sports? Υπολογίζω γύρω στα 20-23 με αυτά που διαβάζω. Έχει κανένας; Η ποιότητα σε σύγκριση με την δορυφορική;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια ένα 24μηνο novasports δορυφορικό, με 27.5 για πάντα. Το 24μηνο έληγε 10 Οκτώβρη. Με πήραν ένα τηλέφωνο από την nova μέσα στο καλοκαίρι να το ανανεώσω με την ίδια τιμή και το απέρριψα. Με ξαναπήραν σήμερα να ανανεώσω, με την καλύτερη τους προσφορά να είναι η ίδια τιμή και 12 μήνες. Την απέρριψα και αυτή και προχώρησα σε διακοπή.

Στην σημερινή επικοινωνία, μου είπαν ότι αν δεν ανανεώσω, θα πάει σε τιμή τιμοκαταλόγου στα 52+ ευρώ. Στο συμβόλαιο πάνω βέβαια, σου λέει ότι για να τηρηθεί αυτό, πρέπει να κάνεις 24μηνες δεσμεύσεις. Οπότε σωστά μου είπε η κοπέλα. Το σημειώνω απλά, ότι συνήθως, όταν λένε για πάντα, θέλουν και την αντίστοιχη δέσμευση κάθε 1 ή 2 χρονια.

Εμένα πάντως τα 27.5 δεν μου κάνουν. Την nova την έχω μόνο για το ποδόσφαιρο και πολλοί αγώνες έχουν πάει στην ερτ. Πάω και πίνω μια μπύρα στην τελική εκτός σπιτιού και τελειώνει η υπόθεση.

Έχω βέβαια και την επιλογή της vodafone, δεδομένου ότι ήδη έχω double play + vdsl + κινητό. Ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου κοστίζει να βάλω vodafone tv sports? Υπολογίζω γύρω στα 20-23 με αυτά που διαβάζω. Έχει κανένας; Η ποιότητα σε σύγκριση με την δορυφορική;

Ευχαριστώ
Γιατί δεν δίνεις το go σε κάποιον που έχει φορθνετ να σε έρχεται οικονομικότερα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το είπανε και σε εμένα το καλοκαίρι. Να κάνω ανανέωση συμβολαίου για να μην ανέβει η τιμή. Μα τους λέω ότι έχουμε κάνει συμβόλαιο που λέει ότι η τιμή θα είναι για πάντα. Ναι μου λέει όσο είναι σε ισχύ το συμβόλαιο, μετά το πέρας του 24μηνου μπορούν να ανεβάσουν την τιμή.

Φίλε δοκίμασε να πάρεις στο 3play.gr μήπως παίζει ακόμα η προσφορά 20 ευρώ το sportspack και 25 το full.
Υπήρχε και η δυνατότητα για 3play με full nova + 24αρι στα 43ευρώ και vdsl 50 με 5 ευρώ παραπάνω.
Έχουμε πάρει αρκετοί στο φόρουμ πακέτο από συγκεκριμένο site και δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα.
Καλή τύχη.

έχω το sports pack με 27,73 , νομιζω χωρίς κάποια δέσμευση αφού έχω την τιμή πάνω από δύο χρόνια.. Εάν ζητήσω διακοπή υπάρχει περίπτωση για πρόταση καλύτερης τιμής ή μάταιος κόπος;

Με παίρνουν από χθες απ'το 6933919253 και προσφέρουν sports στα 20 και full στα 25 . Το καλοκαίρι βέβαια δε μου έκαναν τέτοιες τιμές και πήγα Vodafone-tv.