Προσφορά NOVA

Στις προσφορές δεν δίνουν καλύτερες τιμές
Όσα διάβασα από αυτό που ποσταρες ισχύουν για τις αναφερόμενες τιμές
Μακάρι να διαψευτω

Βγήκε ο 1ος λογαριασμό από την υποτιθέμενη προσφορά 20 Sportspack στα...60 /διμηνο

Και σε μένα ο πρώτος λογαριασμός ήταν κοντα στο τρίμηνο και ήρθε φουσκωμένος. Έλεγξε καλά τις ημερομηνίες για της οποίες βγήκε ο λογαριασμός.

Χαιρετώ το φόρουμ σήμερα δέχτηκα ξανα τηλ από κινητό για προσφορα σκετη νοβα φουλ στα 25 με την απαραίτητη προϋπόθεση να εχεις κ cosmote tv

Στα γνωστά παλιά πλέον συμβόλαια 3play με όλα τα αθλητικά κανάλια και τελική τιμή 39.90' για πάντα (που λόγω του χαρατσιού έχει γίνει 43.49 ) το καλοκαίρι έγινε η κλασική προσφορά (που έχει γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν) της προσθήκης και των καναλιών cinema με 5 ευρώ επιπλέον.
Αυτές τις μέρες όμως, για πρώτη φορά, παίρνουν τηλ. από τη nova και προσφέρουν σε αυτά τα συμβόλαια τα κανάλια cinema εντελώς δωρεάν, με 2ετή δέσμευση συμβολαίου και τιμή που, όπως ισχυρίζονται, θα παραμείνει ίδια και στο μέλλον. Απλά, όταν θα πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου, θα διατηρεί ο πελάτης το δικαίωμα να κάνει νέα ανανέωση με την ίδια πάντα τιμή και με νέα 2ετή δέσμευση.

Όσον αφορά εμένα, δεν πρόκειται να αλλάξω τους "για πάντα" όρους του συμβολαίου μου, αφού τα κινηματογραφικά κανάλια μού είναι αδιάφορα, ειδικά τώρα που λογικά έχουν ξεπέσει κιόλας κι έχουν χαθεί και κάποια αποκλειστικά συμβόλαια με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, αλλά προσπαθώ να καταλάβω που είναι το "τυράκι" στην όλη ιστορία...

Λέτε να πλησιάζει η εξαγορά της εταιρείας και προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να ξεφορτωθούν από το μεγάλο βραχνά των δεσμευτικών "για πάντα" συμβολαίων που θα αποτελέσει πονοκέφαλο στο νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί;
Μήπως πάλι, επειδή έχασαν κάποιες ομάδες από τη SuperLeague και πλέον δεν έχουν την κεντρική διαχείριση, προσπαθούν να δεσμεύσουν τους πελάτες τους με αυτή την προσφορά για άλλα 2 χρόνια, ώστε να μην έχουν απώλειες στην πελατειακή τους βάση;
Δεν ξέρω...
Γιατί είναι άλλο πράγμα να έχεις υπογεγραμμένο συμβόλαιο σταθερής τιμής για πάντα, χωρίς καμία δέσμευση να φύγεις όποτε θέλεις και άλλο να έχεις δεσμευτικές συμβάσεις 2ετούς διάρκειας και με άτυπη/προφορική συμφωνία ότι θα ανανεώνονται κάθε 2 χρόνια με την ίδια τιμή.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

'' Με «Το Βήμα της Κυριακής» μία διπλή γιορτινή προσφορά για τηλεόραση, internet, τηλεφωνία και ενέργεια''

https://www.tovima.gr/2018/12/06/me...ia-tileorasi-internet-tilefonia-kai-energeia/

Διπλή γιορτινή προσφορά

http://www.nova.gr/gr/hot-deals/xmasoffer/

Συχνές ερωτήσεις
http://www.nova.gr/gr/hot-deals/xmasoffer/suhnes-erotiseis/

δυστυχώς πρέπει να πάρεις την πλήρη έκδοση του βήματος

και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή προσφορά και πως βρίσκετε τις τιμές Nova Energy. Το πάγιο είναι κοντά στο 1 /μήνα ?

Λέτε να πλησιάζει η εξαγορά της εταιρείας και προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να ξεφορτωθούν από το μεγάλο βραχνά των δεσμευτικών "για πάντα" συμβολαίων που θα αποτελέσει πονοκέφαλο στο νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί;

Η λογικη αυτο λεει.

Αλλα το "για παντα" δεν νομιζω οτι θα δεσμευσει καποιον αγοραστη.

Οταν εκπνευσουν τα συμβολαια θα πας στα προγραμματα του ιδιοκτητη αναγκαστικα μιας και αυτα θα καταργηθουν ή θα τροποποιηθουν.

Έχω nova3play cinema (ιντερνετ-σταθερα-12ωρες κινητα-cinema pack) με 36,15 το μήνα και έληξε η 24μηνη δέσμευση μου πριν μια εβδομάδα. Με πήραν χθες τηλέφωνο από μόνοι τους για να μου προτείνουν να ξαναδεσμευτώ αφού το 36,15 ήταν μόνο για 2 χρόνια και μετά θα πήγαινε στα 40κάτι. Εγώ ως απόλυτα ευχαριστημένος με το ondemand και τις ταινίες, ανανέωσα στην ίδια τιμή για άλλους 24μήνες παίρνοντας επιπλέον απεριόριστα κινητά και τα novasports για 6μήνες. Τι λέτε; Έκανα καλά;

Τρέχει κάποια προσφορά σε σκέτη nova, για αναβάθμιση από sport pack σε full ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η λογικη αυτο λεει.

Αλλα το "για παντα" δεν νομιζω οτι θα δεσμευσει καποιον αγοραστη.

Οταν εκπνευσουν τα συμβολαια θα πας στα προγραμματα του ιδιοκτητη αναγκαστικα μιας και αυτα θα καταργηθουν ή θα τροποποιηθουν.
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Τα συμβόλαια "για πάντα" δεν εκπνέουν και δεν έχουν ημερομηνία λήξης, γιατί προφανώς είναι συμβόλαια αορίστου χρόνου (χωρίς δέσμευση ελάχιστης παραμονής), με δέσμευση τιμής για όσο είναι σε ισχύ, δηλαδή το γνωστό σε όλους μας "για πάντα"!
Από εκεί και πέρα, έχεις δίκιο και εξυπακούεται πώς σε περίπτωση νέου ιδιοκτήτη λογικά θα υπάρξουν επαναδιαπραγματεύσεις με βάση τα νέα δεδομένα.
Όμως, δεν παύει να είναι "μεγάλος πονοκέφαλος" για το νέο ιδιοκτήτη ένας τέτοιος πελάτης, σε περίπτωση που θέλει να τον κρατήσει και να ενισχύσει την πελατειακή του βάση, γιατί, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι άλλο να προσπαθήσεις να ανανεώσεις ένα συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών που έληξε, κάνοντας τη Χ αντιπροσφορά και άλλο να προσπαθήσεις να δελεάσεις με κάποια θελκτική αντιπροσφορά έναν πελάτη που έχει γλυκαθεί και επαναπαυθεί σε δέσμευση πολύ καλής τιμής για πάντα, που δεν αλλάζει βρέξει-χιονίσει!

Καλησπερα παιδια. Ερχομαι στην νοβα απο κοσμοτε με vdsl 50αρι στα 32 τι καλυτερο μπορω να πετυχω για προσφορα στην νοβα μαζι με τβ? Δεν με ενδιαφερουνε τα αθλητικα μονο το σινεμα αλλα μαξ το μηνα στα 35 ο λογαριασμος.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Με vdsl δύσκολα θα σου δώσουν κάτω από 39 περ.
Γράψε στο support της Νόβα στο φόρουμ και θα επικοινωνήσουν μαζί σου
να πάρεις μια ιδεα

Καλησπέρα σε όλους,

Έκανα πριν ένα μήνα ανανέωση σύμβασης για 2 χρόνια το πρόγραμμα αστικά, υπεραστικά, 300' κινητά, 24αρι ίντερνετ και ΝΟΒΑ με τα κινηματογραφικά κανάλια σε πάγιο 32,27Ε.
Όταν τους ρώτησα πόσο θα είναι το πάγιο μετά τα 2 χρόνια οι 3 στους 4 μου λέγανε δε ξέρουν. Η τέταρτη μου είπε είναι για πάντα και το συγκεκριμένο πρόγραμμα το δίνουν σε παλιές συνεργασίες μόνο.
Να τους εμπιστευτώ ότι είναι για πάντα ή όχι;
Το προηγούμενο πρόγραμμα που είχα ήταν αστικά, υπεραστικά, 12 ώρες κινητά, 24αρι ίντερνετ και Νοβα με το σινεμα1 και σπορ1 το οποίο είχε πάγιο 32,40Ε και ήταν για πάντα.

Χρόνια πολλά σε όλους,
Πριν ενάμιση μήνα δέχτηκα την προσφορά(επειδή έχω και κοσμοτε)
για 24 μήνες δέσμευση το σπορτ πακέτο στα 20 ευρω. Βλακεία που δεν έβαλα φουλ με 25 που υπήρχε. Τους ζήτησα να μου το δώσουν αν γίνεται τώρα μιας που το συμβόλαιο έγινε μόλις 40 μέρες πριν και μου είπαν για φουλ πακέτο 38 και κάτι. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Εσείς θα χάσετε +5 ευρώ το μήνα. Τόσο δύσκολο αυτό που ζητάω;

Χρόνια πολλά σε όλους,
Πριν ενάμιση μήνα δέχτηκα την προσφορά(επειδή έχω και κοσμοτε)
για 24 μήνες δέσμευση το σπορτ πακέτο στα 20 ευρω. Βλακεία που δεν έβαλα φουλ με 25 που υπήρχε. Τους ζήτησα να μου το δώσουν αν γίνεται τώρα μιας που το συμβόλαιο έγινε μόλις 40 μέρες πριν και μου είπαν για φουλ πακέτο 38 και κάτι. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Εσείς θα χάσετε +5 ευρώ το μήνα. Τόσο δύσκολο αυτό που ζητάω;

Χρονια πολλα.Απο τη στιγμή που είσαι ήδη πελάτης,παύουν τα καλά πακέτα.Εγώ έχω ήδη το 25αρι αλλά πολύ σπάνια βλέπουμε κάτι στο novacinema.