Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Με αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή κάτω απο τα 43 ευρώ ;

Πιστεύεις πως θα βρεις οπουδήποτε αλλού αυτή την τιμή; Μην είμαστε υπερβολικοί.

Πάντως είναι μεγάλη χαζομάρα όλων των εταιρείων το ότι δίνουν προσφορές εξωτερικοί συνεργάτες που είναι καλύτερες από αυτές που δίνει η ίδια η εταιρεία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πιστεύεις πως θα βρεις οπουδήποτε αλλού αυτή την τιμή; Μην είμαστε υπερβολικοί.

Ναι συμφωνώ απο περιέργεια ρώτησα μήπως κάποιος πέτυχε κάτι να μην κάνω κάποια κίνηση.

Με φουλ πακέτο με όλα, κινητά, σταθερά, τηλεόραση και Vdsl η καλύτερη τιμή που μπορείς να πάρεις είναι 48,5 ευρώ. Χωρίς Vdsl η καλύτερη τιμή είναι 43,5

Πραγματικά για άλλη μια φορά συγκρίνω τα πακέτα 3play της nova σε σχέση με της cosmote και μένω άναυδος. Εγώ έχω προσφορα τα παραπανω χωρίς κινητά με adsl 24,που δεν πάει πάνω από 8 και δίνω περίπου 54!

Είχα έμπειρια τέσσερα χρόνια με nova μόνο το δορυφορικό αξίζει να έχεις για μπάλα η ταινίες για ίντερνετ άστο είναι πίσω πολύ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με πηραν και εμενα τηλεφωνο πριν λιγο απο εξωτερικο συνεργατη για ανενωση για 24 μηνες....τιμη μου ειπε 43 και κατι ψιλα και δωρο το multiview το οποιο δεν το εχω τωρα.
Όταν της ειπα οτι δε θελω το multiview γιατι δε το χρησιμοποιω μου ειπε θα σας κανουμε δωρο το vdsl,και κοιταξε αλλα δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στη διευθυνση μου.

Είχα έμπειρια τέσσερα χρόνια με nova μόνο το δορυφορικό αξίζει να έχεις για μπάλα η ταινίες για ίντερνετ άστο είναι πίσω πολύ

Άστο φίλε, άκρη δεν βγαίνει, αφού όλα εξαρτώνται από την περιοχή που μένεις και άλλους αστάθμητους παράγοντες.

Προσωπικά, ως πελάτης Cosmote επί σειρά ετών, διαμαρτύρομαι επειδή -τις λίγες φορές- που θέλω να δω Cosmote REPLAY TV , μου εμφανίζεται συχνά το μήνυμα "η ταχύτητα της σύνδεσης δεν επιτρέπει την παρακολούθηση, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε την ταινία"

Δηλαδή από τα 24 Mbps που πληρώνω δεν έχω (κάποιες φορές που θέλω να δω replay TV) ούτε... 4 Mbps...

Κατόπιν αυτού αποφάσισα να κουνήσω μαντίλι και να πάω Nova.... Εεεεε... πόσο χειρότερα να είναι :)

Άστο φίλε, άκρη δεν βγαίνει, αφού όλα εξαρτώνται από την περιοχή που μένεις και άλλους αστάθμητους παράγοντες.

Προσωπικά, ως πελάτης Cosmote επί σειρά ετών, διαμαρτύρομαι επειδή -τις λίγες φορές- που θέλω να δω Cosmote REPLAY TV , μου εμφανίζεται συχνά το μήνυμα "η ταχύτητα της σύνδεσης δεν επιτρέπει την παρακολούθηση, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε την ταινία"

Δηλαδή από τα 24 Mbps που πληρώνω δεν έχω (κάποιες φορές που θέλω να δω replay TV) ούτε... 4 Mbps...

Κατόπιν αυτού αποφάσισα να κουνήσω μαντίλι και να πάω Nova.... Εεεεε... πόσο χειρότερα να είναι :)
Δεν ξέρω τι παίζει Αθήνα Θεσσαλονίκη που είναι ο περισσότερος κόσμος αλλά Μυτιλήνη σε ένα χωριό που μένω με Forthnet έπαιρνα από κεντρο και είχα χάλια γραμμή με. Vdsl τώρα ΟΤΕ από καμπίνα τερματίζει και ούτε μια διακοπή.

Το θέμα είναι ότι η cosmote Tv, από θέμα ταινιών δεν βλέπεται, παθών μετά από 15 χρόνια nova και εννοείται μετά την 2ετια που λήγει σε 20 ημέρες ξσναγυριζω....

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vdsl τώρα ΟΤΕ από καμπίνα τερματίζει και ούτε μια διακοπή.

VDSL από Forthnet πάλι θα τερματίζει και ούτε μία διακοπή. Είναι θέμα τεχνολογίας και πως το VDSL παρέχεται από το καφάο και όχι από το κέντρο όπως το ADSL.

VDSL από Forthnet πάλι θα τερματίζει και ούτε μία διακοπή. Είναι θέμα τεχνολογίας και πως το VDSL παρέχεται από το καφάο και όχι από το κέντρο όπως το ADSL.
Και όμως με adsl πάλι από καμπίνα έπαιρνα με ΟΤΕ και είχα 17 χωρίς διακοπές. Εδώ στο νησί η Forthnet δίνει από κεντρο γι'αυτο δίνει διακοπές

Είχα nova full pack με 38.83 και ήμουν αορίστου καθώς είχε λήξει το συμβόλαιο από τον Ιούνιο του 2018.
Πριν μια βδομάδα με πήραν τηλέφωνο από την nova και μου πρότειναν ανανέωση για 2 χρόνια με 32 ευρώ τελική τιμή μαζί με τους φόρους.Φυσικά δέχτηκα και έκανα ανανέωση συμβολαίου.

Εγώ τα έχω όλα τα υπόλοιπα στην wind και δίνω 85.50 το μήνα για wind 100 fiber,σταθερό τηλέφωνο,κινητό τηλέφωνο και wind vision τηλεόραση.Δεν κουνάω ρούπι από τη wind για άλλο πάροχο.

Είχα nova full pack με 38.83 και ήμουν αορίστου καθώς είχε λήξει το συμβόλαιο από τον Ιούνιο του 2018.
Πριν μια βδομάδα με πήραν τηλέφωνο από την nova και μου πρότειναν ανανέωση για 2 χρόνια με 32 ευρώ τελική τιμή μαζί με τους φόρους.Φυσικά δέχτηκα και έκανα ανανέωση συμβολαίου.
Άρα εγώ στα 27 με cinema pack καλά είμαι

Εγώ τα έχω όλα τα υπόλοιπα στην wind και δίνω 85.50 το μήνα για wind 100 fiber,σταθερό τηλέφωνο,κινητό τηλέφωνο και wind vision τηλεόραση.Δεν κουνάω ρούπι από τη wind για άλλο πάροχο.
Nova έχεις για ταινίες η μόνο για μπάλα το έβαλες; γιατί με 100 ταχύτητα κατεβαζεις βιντεοκλάμπ ολόκληρο σε χρόνο ελάχιστο