Προσφορά NOVA

Το full pack έχω κυρίως για τα αθλητικά.Βλέπω και ταινίες,ιδίως κάποιες γαλλικές που βάζει και δεν μπορεί να τις βρει κάποιος με ελληνικούς υπότιτλους από αλλού.

Τελικά αυτό το 25αρι ήταν πολύ καλό για νέους συνδρομητές,όπως εγώ. Βλέπω μόνο ποδόσφαιρο βέβαια και καθόλου cinema.

Προσφορα για ondemand δωρεαν για ολους παιζει? Η θα αισθανομαστε ισοβιως οι μη εχοντες 3play παιδια ενος κατωτερου θεου?

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Για ΟΤΕ tv δεν ξερω, Αυτο που ξερω ειναι οτι το novacyprus εχει δωρεαν ondemand σε ολους ανεξαρτητα παροχου. Η μεγαλυτερη επισης συνδρομητικη πλατφορμα της Ευρωπης το sky UK εχει δωρεαν το ondemand service ανεξαρτητα internet proovider. Εδω οι μη εχοντες nova3play αντιμετωπιζονται σαν λεπροι! Μιλαμε για καθαρα εισπρακτικο μετρο και τιποτα παραπανω! που μονο παραπονα και πικρα προκαλει.

Τώρα με πήραν από νόβα για να μου κάνουν προσφορά να ανανεώσω το πακέτο μου (3play novasports απεριόριστα τηλέφωνα) με τιμή 43,27 και δώρο το VSDL. Τους ζήτησα να προσθέσουν και τα cinema και αναμένω αντιπροσφορά...

Καλησπέρα...

Σήμερα παρέλαβα το router της NOVA (Technicolor TG 788v v3).

Έχω ενημερωθεί από την NOVA (με SMS) για πιθανή ενεργοποίηση της γραμμής μου (φορητότητα από Cosmote) για αύριο 1-3-2019

Γνωρίζει κάποιος πως ακριβώς γίνεται η μετάπτωση από Cosmote σε Nova? (Στην Cosmote είχα ADSL ενώ τώρα -με NOVA- θα έχω VDSL 50)

Πότε να αλλάξω τα router (να συνδέσω δηλαδή το Technicolor της Nova και να βγάλω της Cosmote) ?

To νέο router (Technicolor της Nova) απαιτεί επιπλέον ρυθμίσεις ή θα συνδεθεί αυτόματα?

Επίσης είναι αξιόπιστο ή θα ήταν καλύτερα να το αντικαταστήσω με ένα ποιοτικότερο?

αυτο το router ειναι και voip. πως θα ειναι η τηλεφωνια? γιατι συνηθως δινουν ενα zte

αυτο το router ειναι και voip. πως θα ειναι η τηλεφωνια? γιατι συνηθως δινουν ενα zte

Και με την Cosmote είχα Voip (εδώ και 6 μήνες περίπου είχε έρθει τεχνικός και μου άλλαξε router για μετάπτωση σε voip)...

Άρα υποθέτω ότι voip θα είναι και με την NOVA

Έχω 3 play full και όταν λέω full εννοώ τι: αστικά, υπεραστικά, κινητά, διεθνή, full nova, adsl 24 mbps, στα 50.49. Το συμβόλαιο μου λήγει τώρα σε 2 εβδομάδες τι μπορω να πάρω, η μπορω να πετύχω καλύτερη τιμή? Αξίζει να φύγω OTE?

Ο οπε φίλε είναι ακριβός και η τηλεόραση δεν αξίζει, εγώ γυρίζω μετά από 2 χρόνια πίσω τρέχοντας... Αυτά που έχεις χωρίς διεθνή τα δίνουν τώρα 43...

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προχθες ανανεωσα για 2 χρονια με τιμη 43,27 με απεριοριστα αστικα υπεραστικα και κινητα και full ολο το πακετο της Nova.Επισης θα παω να παρω τον HD 3001 με 29 .Μου ειπαν οτι αν φυγω πριν ληξη το συμβολαιο θα πλωρωσω ρητρα 259 ή αν αλλαξω πακετο 132 ...Τελικα τι ισχυει με την αλλαγη παροχου?Τελος με ενημερωσαν οτι αν μπει vdsl στην περιοχη μου θα με καλεσουν για να μου κανουν νεα προσφορα....

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

φιλος που δουλευει σε forthnet shop μου ειπε οτι τρεχει προσφορα για οσους ειναι σε περιοχη που δεν ειναι εχει ιδιοκτητο forthnet τρεχει προσφορα full pack στα 25 με εναν λογαριασμο ΔΕΗ να επιβεβαιωνεται η διευθυνση

Μήπως γνωρίζεις μέσω του φίλου σου εάν τρέχει ακόμα η προσφορά για εκτός δικτύου forthnet σύνδεση Nova τηλεόραση με την τιμή των 25 ευρώ; Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ναι κ εγώ ενδιαφέρομαι αμα υπάρχει κάποιο τηλέφωνο -επαφή!!! από ότι έμαθα με +vdsl 5 ευρώ δηλαδή 30 ευρώ σύνολο... πολύ καλη τιμή!!!

Καλησπέρα.

Από χθες (1-3-2019) "τρέχει" το συμβόλαιό μου με NOVA (μετά από φορητότητα από Cosmote).

Τα ...γνωστά (απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά) συν VDSL 50 στα 25,15

Σε ποια τιμή εκτιμάτε ότι θα μπορούσα να διαπραγματευτώ ΚΑΙ full pack TV? Θα με πάρουν για προσφορά την Δευτέρα.

Υπάρχει κάποιος που έχει διαπραγματευτεί την προσθήκη TV μετά το NOVA 2play ?

+20 περίπου υπολόγιζε μ αν υπάρχει ακόμα αυτή η προσφορά.
Voip τελικά?

Ναι... Voip

Μια χαρά είναι η τηλεφωνία, καμία διαφορά ( προς το παρών ) με την Cosmote (εξάλλου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να υπάρχει κάποια διαφορά)

Το Internet "κλειδώνει" στο 41 Mbps (download) και 4,7 Mbps (upload)...

Θα περιμένω κάποιες μέρες να σταθεροποιηθούν οι ενδείξεις και θα "ενοχλήσω" μετά για κάποια βελτίωση στο download...