Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εξυπηρέτηση πελατών 13731, χωρίς χρέωση.

@ilise
Όλες οι εταιρείες έχουν, πλέον, υποχρέωση να διαθέτουν 5ψήφια τηλέφωνα, χωρίς χρέωση.

Αυτό το 5ψήφιο είναι μόνο για τεχνική υποστήριξη. Για εξυπηρέτηση πελατών δεν υπάρχει τηλέφωνο χωρίς χρέωση (εκτός αν είσαι εταιρικός πελάτης που είναι δωρεάν).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αυτό το 5ψήφιο είναι μόνο για τεχνική υποστήριξη. Για εξυπηρέτηση πελατών δεν υπάρχει τηλέφωνο χωρίς χρέωση (εκτός αν είσαι εταιρικός πελάτης που είναι δωρεάν).

Σωστό, αλλά λειτουργεί το 211 9552000 για Εξυπηρέτηση, από την ιστοσελίδα της.

Ανανέωσα κι εγώ VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema), με 24 μήνη δέσμευση, τελική τιμή 39,64

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Για να δούμε αν θα εδραιωθεί αυτή η προσφορά για να παίρνουμε και εμείς σειρα

εγω θα προτιμουσα να μην κανουν περαιτερω συμπιεση των τιμωv αλλα επεκταση των υπηρεσιων.... νεα καναλια , vdsl 100 200

Να ρωτήσω κάτι πριν τους πάρω τηλέφωνο.Με πήραν από τον ΟΤΕ για να πάω σε αυτούς, δεν έχω πρόγραμμα μόνο ίντερνετ,vdsl δεν έχουμε γραμμές όμως θα με βάλει σε τέτοιο πρόγραμμα, συμβόλαιο, όπως θέλετε πείτε το και υποθετικά θα πιάνω περισσότερο ταχύτητα από αυτό που έχω τώρα με 24.ισχύει ή όχι; θεωρητικά χωρίς περιορισμό όπως το σκέφτομαι θα πάρω παραπάνω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανανέωσα και εγώ στα 39,64 , vdsl 50, σταθερά/κινητά απεριόριστα, 3play full. Με πληρωμή με πιστωτική, ο 13ος μήνας δωρεάν όπως ισχύει έτσι κι αλλιώς. Επίσης με 5 , ο νέος αποκωδικοποιητής 3001 (που έχει και τα ψηφιακά).

Που πήρατε τηλέφωνο για αυτή την προσφορά ;
Πρέπει να γίνεται πληρωμή με πιστωτική οπωσδήποτε ;

Βασικά έγραψα εδώ στο official support μήνυμα ζητώντας τη συγκεκριμένη προσφορά και με πήραν αυτοί μετά από 1-2 μέρες. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητη η πληρωμή με πιστωτική.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Που πήρατε τηλέφωνο για αυτή την προσφορά ;
Πρέπει να γίνεται πληρωμή με πιστωτική οπωσδήποτε ;

Δεν είναι απαραίτητο με πιστωτική, αλλά αν βάλεις πάγια εντολή, ο 13 μήνας είναι δωρεάν, οπότε αν τα υπολογίσεις, από 39,64 βγαίνει ~37,5 /μήνα.

Το συμβόλαιό μου έληγε σε 20 μέρες. Έστειλα μήνυμα για ανανέωση μέαω της φόρμας επικοινωνίας στο site της Nova και την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν αυτό.

Σας είπαν τπτ και για νόβα energy?

Δεν μου είπαν τίποτα, αλλά δεν ρώτησα και εγώ γιατί είμαι σε άλλη εταιρία και δεν με ενδιέφερε. Δεν το αποκλείω όμως να υπάρχει καλή συνδυαστική προσφορά.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Επίσης με 5 , ο νέος αποκωδικοποιητής 3001 (που έχει και τα ψηφιακά).
Oταν λες 5 ευρω τι εννοεις? Μια φορα 5 ευρω και τελος?

Ευχαριστώ την νόβα
Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ
Ευχαριστώ το φόρουμ και ιδίως το νέο μέλος serial78 και τους υπόλοιπους που ανέφεραν την νέα εκπληκτική προσφορά και με έβαλαν σε σκέψεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου
Δευσμευτηκα να μην αναφέρω τίποτε άλλο γιατί μου τονίστηκε ότι πρόκειται για προσωπική προσφορά λόγω πολλών ετών συνδρομητή
Νόβα σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν περιγράφω άλλο...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Oταν λες 5 ευρω τι εννοεις? Μια φορα 5 ευρω και τελος?

Ναι, 5 αντικαταβολή στον courier, μια φορά και τέλος. Αν δεν έκανα ανανέωση, θα μου το έδινε είπε στα 50 , αλλά λόγω της προσφοράς και της ανανέωσης που δέχτηκα μου το έδωσε στα 5 .

Ευχαριστώ την νόβα
Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ
Ευχαριστώ το φόρουμ και ιδίως το νέο μέλος serial78 και τους υπόλοιπους που ανέφεραν την νέα εκπληκτική προσφορά και με έβαλαν σε σκέψεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου
Δευσμευτηκα να μην αναφέρω τίποτε άλλο γιατί μου τονίστηκε ότι πρόκειται για προσωπική προσφορά λόγω πολλών ετών συνδρομητή
Νόβα σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν περιγράφω άλλο...

Αυτό είναι το ευχάριστο στο forum μας μέσα από τις κατηγορίες των συνδρομητικών πακέτων μπορεί κόσμος να ευνοηθεί και να πάρει νέες προσφορές σε καλές τιμές.

Και εγώ χαίρομαι που δεν σε απογοήτευσε η Nova γιατί είναι πολύ όμορφο να αναγνωρίζουν τους πελάτες που χρόνια εμπιστεύονται τις υπηρεσίες τους και αυτοί με την σειρά τους ανταμείβουν τους πελάτες για αυτό.

Την προσφορά την δίνουν όπου τους καπνίσει. Σε μένα αλλά και σε γνωστό μου είπαν δικαιολογίες. Άρα μην τα γράφετε τόσο ρομαντικά γιατί είμαι ευσυγκίνητος. :drool: