Προσφορά NOVA

Σε περίπτωση νέας διετούς δέσμευσης (τώρα είμαι αορίστου) μου έδωσαν δωρεάν το on demand και δωρεάν δεύτερη συσκευή στο Novago.

Καλησπερα σε ολους. Μια βοηθεια παρακαλω. Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να παρω τηλεφωνο για προσφορα στο σπορ η στο φουλ πακετο? Ημουν απο το 1999 συνδρομητης στο φουλ πακετο.Τα τελευταια 5 χρονια ειχα το σπορ πακετο των φιλαθλων αλλα φετος τον Δεκεμβριο λογω αναχωρησης Αγγλια διεκωψα πληρωσα και την ποινη γιατι ειχα ακομα 1 χρονο συμβολαιο. Τωρα ειμαι παλι Ελλαδα και θελω να κανω νεα συνδεση ΝΟΒΑ και θελω να ξερω αν μπορω να παρω μια απο αυτες τις προσφορες τον 20 -25 ευρω. που γραφουν εδω καποιοι φιλοι . Εχω και τον δεκτη NovaBox (HD 3001) και την δορυφορικη κεραια εγκατεστημενη στον Hot Bird . Ευχαριστω πολυ!!

Ενεργοποιήθηκα σήμερα και μου ενεργοποιήθηκε και το Nova go extra δωρεάν μάλλον

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#lak100 κι εγώ σήμερα και μου ήρθε και μήνυμα για ενεργοποίηση Nova go extra.... Εννοείται δωρεάν αφού είμαστε πλέον full pack...

Δεν ήξερα ότι είναι δωρεάν με full pack...

ναι αν και μου ειπαν και τα ondemand θα μου ανοιγαν αλλα στο myaccount λεει : Ενεργοποιηση και σκεφτομαι αν το κανω αν θα χρεωθω η οχι..

#Ultralord το on demand δωρεάν είναι μόνο αν ανανέωσες και στο είπαν....εμένα μου το είπαν γιατί έχω σταθερό Cosmote και το ρώτησα.... Nova go extra και on demand δωρεάν....

ναι αν και μου ειπαν και τα ondemand θα μου ανοιγαν αλλα στο myaccount λεει : Ενεργοποιηση και σκεφτομαι αν το κανω αν θα χρεωθω η οχι..

Ενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδεθεί με ethernet στο Internet

...αλλα φετος τον Δεκεμβριο λογω αναχωρησης Αγγλια διεκωψα πληρωσα και την ποινη γιατι ειχα ακομα 1 χρονο συμβολαιο. Τωρα ειμαι παλι Ελλαδα και θελω να κανω νεα συνδεση ΝΟΒΑ ...

Δηλαδή πλήρωσες την ρήτρα διακοπής του συμβολαίου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019... Φέρθηκες ως "κύριος"...

Τώρα, που θέλεις να επανέλθεις, υφίσταται θέμα "ηθικής τάξεως" από την NOVA ώστε να φερθεί ως "κυρία" σε έναν συνεπή πελάτη της.

Προσωπικά, θα ζητούσα επαναπροσδιορισμό της καταβολής της ρήτρας διακοπής συμβολαίου και συνέχιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών NOVA, επειδή η διακοπή προέκυψε για λόγους "ανωτέρας βίας" (μετακίνηση στο εξωτερικό με άγνωστη χρονική διάρκεια).

Νομίζω ότι εύκολα θα βγάλεις άκρη εάν επικοινωνήσεις με την NOVA.

#Ultralord το on demand δωρεάν είναι μόνο αν ανανέωσες και στο είπαν....εμένα μου το είπαν γιατί έχω σταθερό Cosmote και το ρώτησα.... Nova go extra και on demand δωρεάν....

ναι ανανεωσα.. δεν το τσεκαρα βεβαια ακομα απλα το ειδα στο Myaccount.. θα το τσεκαρω..

Ενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδεθεί με ethernet στο Internet

οκ μαλιστα θα το τσεκαρω και απο Novago και στον δεκτη

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

gagan1967 πριν 3 μήνες πλήρωσα 110 ευρώ για διακοπή sport πακέτου που είχε δέσμευση για ένα έτος ακόμη. (Είχα πάρει νέα σύνδεση φουλ με 25 ευρώ και για το λόγο αυτό έκοψα το σπορτ των 20 ευρώ)Προχθές με κάλεσαν από το +302142147245 προτείνοντας μου επανασύνδεση στο συγκεκριμένο με 20 ευρώ το σπορτ ή 25 το φουλ.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

#iceman με τι τιμή....; Ανανέωσες;

Στην τιμή που έχω ήδη (ήταν για πάντα 25 φουλ πακ έχει πει 27,7 με το φόρο)
Εννοείται πως δεν ανανέωσα ειδικά για δυο χρονια για μια άχρηστη υπηρεσία

Εγώ πήρα το full 25 τελική τιμή με φόρους

Το ακουσαμε και αυτό. Το 2019 άχρηστες οι vod υπηρεσίες. Μαλιστα...

Με χρέωση μόνο το νετφλιξ φίλε.

Η κοσμοτε το δίνει τσάμπα

Αυτοί το χρεώνουν ή σε δεσμεύουν υπερβολικά πολύ για να το έχεις δωρεάν και από ότι διαβάζω και με χαμηλή ποιότητα εικόνας.

Πρόσθεσε και την υπηρεσία εξοχικό στα επι πληρωμη
Μαρεσει που διαφημίζει και φοιτητικό vdsl μόνο 31 ευ.!

Με χρέωση μόνο το νετφλιξ φίλε.

Θα συμφωνήσω για το Netflix.

Τέθηκε εμβόλιμα στους παροχείς συνδρομητικής τηλεόρασης , παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες θέασης ταινιών, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Με 10 μπορείς να απολαμβάνεις υπηρεσίες Netflix σε ΔΥΟ (2) διαφορετικούς λογαριασμούς (ουσιαστικά μπορείς να ..μοιραστείς το 10ευρο με κάποιον συγγενή π.χ)

Εκτιμώ ότι και το Netflix έχει συμβάλλει πολύ στην συγκράτηση και την πρόσφατη μείωση τιμών από NOVA - Cosmote

Ε ακριβώς. Να πληρώνουμε εν ετει 2019 on demand σε κάποιον που παράγει θέαμα όχι να δίνω και 5 ευρώ για να μου δείχνουν το προγραμμα τους σε κονσέρβα οποτε και καλά θέλω.