Προσφορά NOVA

Και να σκεφτείς ότι εμένα προσπάθησαν να με πείσουν να ανανεώσω ADSL 24 και όλα τα άλλα ίδια με 48.5 και για το πενηνταρι vdsl ήθελαν άλλα 5.25 . Ευτυχώς που γράφονται εδώ οι προσφορές. Ευχαριστω φίλε

Να σαι καλά.

Εγώ τους ανέφερα:
Στο [email protected]

Καλημερα σας .

Θα θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας με τις ιδιες υπηρεσίες που έχουμε τώρα, αυτή την στιγμή η εταιρεία σας δίνει το πακέτο ( VDSL + Nova3play Full ( https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page854) με 39,62 σε παλιούς συνδρομητες (και πολλές φορές με ένα έτος δωρεάν multyview) . Θα θέλαμε κι εμείς αυτήν την προσφορά εάν επιθυμείτε και εσείς να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας.

Αν δεν μας δωθεί καλύτερη τιμή πιθανόν να πρέπει να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο αλλαγής παρόχου παρόλο που μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες σας .

Ευχόμαστε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας δίνοντας μας μια αντιπροσωπευτική προσφορά ,με σκοπό να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι .

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας.

Με εκτίμηση.

-------------------- Στοιχεία:------------------------------
Τηλ επικοινωνίας:*********ή με email.
ΑΦΜ συνδρομητή:********** / ΑΔΤ: ******
Αφορά την γραμμή:2*************
Ονοματεπώνυμο:********** ************

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Nova VDSL 100Mbps + απεριόριστα αστικά με 29,90 ευρώ. Επιπλέον απεριόριστα κινητά με +5 ευρώ, απορώ αν γίνεται bundle με τηλεόραση: http://www.nova.gr/gr/hot-deals/nova2play-internet100/

Χθες πάντως που μίλησα στο τηλέφωνο και πέρασα από κατάστημα, μου ανέφεραν: VDSL 100Mbps + απεριόριστα αστικά + TV (μόνο αθλητικά) με 49,90......μιλάμε για νέο συνδρομητή.

Καλησπέρα, ανέφερα σε φίλο που έληγε το συμβόλαιό του την προσφορά που λέτε παραπάνω (39 ευρώ για VDSL+full), πήρε τηλ στο 13831, είπε ότι θέλει ανανέωση και ανέφερε ότι έχει διαβάσει στο φόρουμ για αυτήν την προσφορά και του την δώσανε κανονικά με επιπλέον απεριόριστα κινητά (που δεν είχε πριν) και δωρεάν το go extra.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Να σαι καλά.

Εγώ τους ανέφερα:
Στο [email protected]

Καλημερα σας .

Θα θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας με τις ιδιες υπηρεσίες που έχουμε τώρα, αυτή την στιγμή η εταιρεία σας δίνει το πακέτο ( VDSL + Nova3play Full ( https://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page854) με 39,62 σε παλιούς συνδρομητες (και πολλές φορές με ένα έτος δωρεάν multyview) . Θα θέλαμε κι εμείς αυτήν την προσφορά εάν επιθυμείτε και εσείς να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας.

Αν δεν μας δωθεί καλύτερη τιμή πιθανόν να πρέπει να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο αλλαγής παρόχου παρόλο που μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες σας .

Ευχόμαστε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας δίνοντας μας μια αντιπροσωπευτική προσφορά ,με σκοπό να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι .

Με εκτίμηση.

Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να ζητήσω πρόωρη ανανέωση στα 39.62 (σήμερα έχω full pack με ADSL και απεριόριστα), υπαρχουν επιπλέον χρεώσεις για το VDSL router ή/και την ενεργοποίηση του VDSL, ή είναι όλα δωρεάν στην προσφορά αυτή?

Να σαι καλά.

Εγώ τους ανέφερα:
Στο [email protected]

Καλημερα σας .

Με εκτίμηση.

Με πήραν κι εμενα για προσφορά και μου τα δίνουν όλα με 43,20 Vdsl 50αρα όμως αλλά με δωρεάν σύνδεση και μόντεμ. Την πίεσα για 39,64 αλλα μου ανέφερε ότι δεν γίνεται . Όταν της είπα ότι γνωστός μου το έκανε μου ζήτησε τα στοιχεία του για να το διαπιστώσει και να το κάνει και σε μένα .
Μήπως κάποιος που το έχει μπορεί να βοηθήσει?

Με πήραν κι εμενα για προσφορά και μου τα δίνουν όλα με 43,20 Vdsl 50αρα όμως αλλά με δωρεάν σύνδεση και μόντεμ. Την πίεσα για 39,64 αλλα μου ανέφερε ότι δεν γίνεται . Όταν της είπα ότι γνωστός μου το έκανε μου ζήτησε τα στοιχεία του για να το διαπιστώσει και να το κάνει και σε μένα .
Μήπως κάποιος που το έχει μπορεί να βοηθήσει?

Στέλνεις με ένα email το παρόν topic

Για να μην υπαρχει παρερμηνεία η τιμη ειναι 43,27 και το 39,66 βγαίνει με τον 12 μήνα δωρο. Το ξαναλέω 43,27 αρχική τιμη - 43,27 τον 12μηνα ....... 39,66 ανα μήνα. Μήνας - Μήνας δίνεις 43,27 και τον 12μηνα 0. Οταν λέμε 39,66 αυτο ολοι μας εννοούμε , εννοούμε την τελική τιμη μετα την έκπτωση του γενικού δώρου δηλαδή των 12μηνα.

Για να μην υπαρχει παρερμηνεία η τιμη ειναι 43,27 και το 39,66 βγαίνει με τον 12 μήνα δωρο. Το ξαναλέω 43,27 αρχική τιμη - 43,27 τον 12μηνα ....... 39,66 ανα μήνα. Μήνας - Μήνας δίνεις 43,27 και τον 12μηνα 0. Οταν λέμε 39,66 αυτο ολοι μας εννοούμε , εννοούμε την τελική τιμη μετα την έκπτωση του γενικού δώρου δηλαδή των 13μημα δωρο με πάγια εξόφληση σε καρτα.

Και όμως δεν εννοούμε όλοι μας αυτό
39.66 τον μήνα ισχύει σε πολλούς από εμάς συν τον 13 μήνα δώρο με πιστωτικη

Αν κυτταξεις κανά τετράμηνο πριν στο παρόν νήμα
θα δεις ότι αναφερόμαστε στο νοβαπρογραμμα που γράφεις
Δηλαδή βγαίνει 36,5 ευρώ περ.το novafullvdsl plus
Επίσης όπως έχω διαβάσει σου κάνουν προσφορά αν σηκώνει η γραμμή σου 100
με συν 10ευ.την τιμή που πληρώνουμε ήτοι 46 ευ.με τον 13 μήνα δωρεάν(υπολογιζόμενου στην τιμή αυτή)

Η καλύτερη τιμη που εχω διαβάσει, αν το ειχα καταλάβει καλύτερα θα έκανα καλυτερο παζάρι. Θα περιμένω να με πάρουν κάποια στιγμη να μου δώσουν το 100vdsl είμαι απο τους τυχερούς που το σηκώνει η γραμμη μου.

Καλά δεν είναι τύχη. Σε πάρα πολλές περιοχές έχει γίνει vdsl vectored άρα 100+

Χθες πάντως που μίλησα στο τηλέφωνο και πέρασα από κατάστημα, μου ανέφεραν: VDSL 100Mbps + απεριόριστα αστικά + TV (μόνο αθλητικά) με 49,90......μιλάμε για νέο συνδρομητή.

Ναι για νέους δυστυχώς δεν ισχύουν οι προσφορές αυτές

Και όμως δεν εννοούμε όλοι μας αυτό
39.66 τον μήνα ισχύει σε πολλούς από εμάς συν τον 13 μήνα δώρο με πιστωτικη

Εγώ πάντως δίνω 39.64 για απεριόριστα σταθερά κ κινητά,VDSL50 και fullpsck tv και +10 για vdsl100/10.
Δωρεάν ο 13ος μήνας με πιστωτική,δωρεάν novago extra , ο νέος δέκτης 3001 με 29 ή δωρεάν σε νέους (σε έως 12 άτοκες δόσεις στο λογαριασμό) , νέο router 20 (για νέους συνδρομητές ή αναβάθμιση από adsl) σκι τέλη ενεργοποίησης vdsl100 25 .

Δείχνει να κινείται αξιόλογα η νοβα τελευταια( (για τους γκρινιάρηδες)
Η προσωπική μου άποψη και αντιμετώπιση εκ μέρους της ήταν και είναι πάντα θετική
Μας βλέπω στην επόμενη ανανέωση συμβολαίου να παίρνουμε στην ίδια γνωστή τιμή την κατοσταρα

Ανανεωσα και εγώ σήμερα. Full TV, Vdsl 50, σταθερά και κινητά απεριόριστα, και 2 ώρες διεθνή στα 39,64. Με πήραν από τα κεντρικά μετά από ερώτηση σε κατάστημα nova