Γειά σας,
Βλέπω ότι στο νήμα δεν έχει αναφερθεί νομίζω καθόλου αν έχει δωθεί κάποια προσφορά για σκέτη nova σε cinema pack.Στο site της nova αναφέρει για 19,90 ευρώ/μήνα και δίνει λέει δωρεάν τα ondemand.Προφανώς δεν έχουν αλλάξει τη συγκεκριμένη σελίδα από τη στιγμή που τα ondemand έδω και λίγο καιρό,τα δίνουν έτσι κι αλλιώς δωρεάν σε όλα τα πακέτα σκέτης nova,ανεξάρτητα παρόχου σταθερής γραμμής (π.χ. μπορεί να έχεις ΟΤΕ). Ακόμα και από αυτό καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι πραγματικά ελάχιστος κόσμος που θα βάλει nova για να δει καμμιά ταινία και μάλλον δεν έχουν και άδικο...Κάποια στιγμή είχα δει πως έδινε δωρεάν τον 5001HD με τον σκληρό δίσκο με το σκέτη νοβα cinema.
Τώρα εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει γίνει κάποια καλή προσφορά σε σκέτη nova cinema pack.Επίσης nova multiview δωρεάν παίζει έστω με φουλ πακέτο σκέτη νόβα?Γιατί τα 10,89 ευρώ/μήνα είναι πραγματικά εξωφρενικό ποσό!
Για σκέτη full nova νομίζω έχει αναφερθεί για τιμή προσφοράς στα 25 ευρώ.Κάποια καλύτερη τιμή ή κάποια καλύτερη τιμή στο multiview έχει αναφερθεί?
Πιστεύω πως κάποιοι φίλοι ίσως γνωρίζουν να μου πουν που κυμαίνονται οι τιμές στις προσφορές σκέτης nova cinema pack.
Ευχαριστώ παιδιά.