Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το 100αρι πόσο το χρεώνει; Έχει πάρει κανείς το full 3play με 100vdsl και πόσο;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ/ΚΙΝΗΤΑ,FULLPACK TV,INTERNET 100/10 MBPS 49.64 ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ VDSL50/5 ΕΊΝΑΙ +10

Καλησπέρα σας. Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο στα 27,39 μόνο sports pack για ένα χρόνο ακόμα.
Το μπορώ να κάνω (αν) για να μειωθεί το μηνιαίο πάγιο. Αν κάνω αίτηση για διακοπή,πόσο είναι το penalty;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν κάποιος έχει στα 39,64 φουλ πακ, απεριόριστα σταθερα και κινητά και 24άρι ίντερνετ, τί χρειάζεται για να αναβαθμιστεί στα 50 VDSL?

Eννοώ απο εξοπλισμό. Και πόσο χρεώνουν την αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Αν κάποιος έχει στα 39,64 φουλ πακ, απεριόριστα σταθερα και κινητά και 24άρι ίντερνετ, τί χρειάζεται για να αναβαθμιστεί στα 50 VDSL?

Εμένα μου έβγαλε είπαν για 5 ευρώ παραπάνω το μήνα και 20 το ρουτερ και 20 τέλη ενεργοποίησης.

Έχω το family pack με 24αρι internet απεριόριστα αστικά υπεραστικά και κάποιες ώρες σε κινητά με ns1 και nc1
Στα 32,4 έληξε το συμβόλαιο και μου πρότειναν ανανέωση στα 32 μείωση 0.40 στο κατάστημα εγώ θέλω μόνο τα sports και μου είπαν στα 44
Τι τιμη μπορώ λέτε να πάρω μόνο με τα sports ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χρειάζεται ένα router και η τιμή του πακέτου είναι στα ίδια χρήματα.

Η τιμή του πακέτου εννοείται ότι δεν είναι η ίδια και την χρεώνουν με +5 ευρώ.

Μα, την πήρα πριν 2 μήνες.
Πλήρωνα το πακέτο αυτό γύρω στα 48 , διάβασα εδώ ότι το δίνουν στα 39.64 , ζήτησα να μειωθεί και το δικό μου στην ίδια τιμή και το έκαναν αμέσως.

Γειά σας,

Βλέπω ότι στο νήμα δεν έχει αναφερθεί νομίζω καθόλου αν έχει δωθεί κάποια προσφορά για σκέτη nova σε cinema pack.Στο site της nova αναφέρει για 19,90 ευρώ/μήνα και δίνει λέει δωρεάν τα ondemand.Προφανώς δεν έχουν αλλάξει τη συγκεκριμένη σελίδα από τη στιγμή που τα ondemand έδω και λίγο καιρό,τα δίνουν έτσι κι αλλιώς δωρεάν σε όλα τα πακέτα σκέτης nova,ανεξάρτητα παρόχου σταθερής γραμμής (π.χ. μπορεί να έχεις ΟΤΕ). Ακόμα και από αυτό καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι πραγματικά ελάχιστος κόσμος που θα βάλει nova για να δει καμμιά ταινία και μάλλον δεν έχουν και άδικο...Κάποια στιγμή είχα δει πως έδινε δωρεάν τον 5001HD με τον σκληρό δίσκο με το σκέτη νοβα cinema.

Τώρα εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει γίνει κάποια καλή προσφορά σε σκέτη nova cinema pack.Επίσης nova multiview δωρεάν παίζει έστω με φουλ πακέτο σκέτη νόβα?Γιατί τα 10,89 ευρώ/μήνα είναι πραγματικά εξωφρενικό ποσό!

Για σκέτη full nova νομίζω έχει αναφερθεί για τιμή προσφοράς στα 25 ευρώ.Κάποια καλύτερη τιμή ή κάποια καλύτερη τιμή στο multiview έχει αναφερθεί?

Πιστεύω πως κάποιοι φίλοι ίσως γνωρίζουν να μου πουν που κυμαίνονται οι τιμές στις προσφορές σκέτης nova cinema pack.

Ευχαριστώ παιδιά.

Εγώ πήρα την προσφορά αυτή.
Αθλητικά δεν βλέπω όποτε μια χαρά μου έκατσε.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μα, την πήρα πριν 2 μήνες.
Πλήρωνα το πακέτο αυτό γύρω στα 48 , διάβασα εδώ ότι το δίνουν στα 39.64 , ζήτησα να μειωθεί και το δικό μου στην ίδια τιμή και το έκαναν αμέσως.
Εσένα στην έδωσαν, εμένα όχι!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ίσως παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες στο θέμα αυτό, όπως αριθμός συνδρομών, χρόνια συνεργασίας κλπ
Κάτι παίζει ρόλο σίγουρα, γιατί αλλού τη δίνουν, αλλού όχι. Κ είμαι συνδρομητής από το 2007...

Ανανέωσα για δυο χρόνια απεριόριστα σταθερά κινητά και 2 ώρες σε εξωτερικό και από tv όλα τα αθλητικά με 24 άρα γραμμή στα 34,90 και πήρα με 5 τον αποκωδικοποιητη 3001
Πως σας φενεται ;
Στα 39,6 μου εδεινε το full πακέτο με 24αρα γραμμή αλλά δεν βλέπω ταινειες...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αίτηση φορητότητας από Cosmote για 3 play + VDSL με Full Nova στα 54 δεν μου φαίνεται και πολύ δελεαστική σαν προσφορά πάντως.

Από την άλλη το αντίστοιχο πακέτο της Cosmote για παραμονή βγαίνει 57 , οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Αίτηση φορητότητας από Cosmote για 3 play + VDSL με Full Nova στα 54 δεν μου φαίνεται και πολύ δελεαστική σαν προσφορά πάντως.

Από την άλλη το αντίστοιχο πακέτο της Cosmote για παραμονή βγαίνει 57 , οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Ε ναι αν σκεφτείς ότι άλλοι το έχουν πάρει με 39.64...Οτι να ναι είναι στη nova πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια δίνουν τις προσφορές.

Σε όλους τους παρόχους γίνεται αυτό. Τα 40 ευρώ νομίζω ότι δεν ισχύει σε περίπτωση αλλαγής παρόχου.

Το βασικό πρόβλημα που έχω εγώ με τη Nova είναι το γεγονός ότι είναι ένα βήμα (μην πω και περισσότερα) πίσω από τον ΟΤΕ. Υποχρεώθηκα να γυρίσω τη γραμμή στο πατρικό μου (Βόλος) στον ΟΤΕ γιατί μόνο αυτός κάλυπτε VDSL 50άρα. Τώρα κοιτάζω να κάνω αίτηση φορητότητας της γραμμής μου στην Αργυρούπολη από OTE σε Nova και δίνουν μέχρι vdsl 50 όταν ο ΟΤΕ δίνει πλέον οπτική 200. Τα 100 μου είναι αρκετά αλλά δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή μου και με βλέπω να ανανεώνω με ΟΤΕ το double play και να βάζω Nova Full pack για τηλεόραση.

Υπάρχουν περιοχές εκτός Αθήνας ειδικά που παίρνεις ίντερνετ από το αστικό κέντρο. Για αυτό και μάλλον δεν διαθέτει η Nova. Ακόμα δεν υποστηρίζει σε όλα τα καφο για ταχύτητες άνω των 50mbps.