Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σε όλους. Με κάλεσαν σήμερα από την Nova. Μου έκαναν τελικά την προσφορά με 43,27(full pack nova, vdsl50, απεριόριστα σταθερά και κινητά) οπότε από 48 ευρώ περίπου(έχω κάνει λάθος που αναφέρω σε πάλιο ποστ 45) πήγαμε στα 43,27 όπου γίνονται 41,52 με πάγια εντολή(24 μήνες δέσμευση). Επιπλέον θα μου στείλουν τον hd3001 όπου θα πληρώσω μόνο τα έξοδα αποστολής 5 ευρώ. Τον 5001 μου τον έδιναν 69,90. Βέβαια είχα τα θέματα μου με το διαδίκτυο όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τα οποία με την αντικαστάση του ρουτερ (20 ευρω χρεώθηκαν στον λογαριασμό μου) λύθηκαν. Ικανοποιημένος είμαι, φαίνεται οτι αναγνώρισαν το πρόβλημα. Μια διευκρίνιση ο 13 μήνας δωρεάν μέσω πάγιας εντολής ισχύει μόνο για πιστωτική κάρτα και όχι για χρεωστική. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
Το ίδιο ακριβώς πήρα αλλά δεν έδωσα τα 5 ευρω .με το ίντερνετ είναι μια χαρά .απλά 20 ευρώ στο τεχνικό που ήρθε για το πιάτο .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ήθελες τον δεκτη pvr 5001 τα 69,90 ευρώ υπάρχει δυνατότητα να στα χρεώσουν σε δόσεις ανά μήνα (ίσως μαζί με τον λογαριασμό της υπηρεσίας) ή θα πρέπει να τα χρεωθείς/πληρώσεις εφάπαξ ?

Το περίεργο παιδιά στην όλη υπόθεση με το κόστος απόκτησης του pvr 5001 είναι το εξής:

Αν δείτε λίγα post πιο πίσω έχω αναφέρει σε μήνυμα μου ότι σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο για τον εξοπλισμό που μπορείτε να βρείτε σε pdf στη σελίδα της Nova αναφέρει ότι αν πληρώνεις το λογαριασμό σου με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα και έχεις σκέτη Nova με το cinema ή το sports πακέτο μπορείς να πάρεις τον pvr 5001 στα 99 ευρώ, ενώ αν έχεις σκέτη nova με το full πακέτο μπορείς να πάρεις τον pvr 5001 στα 49 ευρώ.

Στον φίλο μας παραπάνω τώρα όπου το 3play πακέτο του στα 43 περίπου ευρώ περιλάμβανει Nova full πακέτο του δίνουν τον pvr 5001 υποτίθεται σε προνομιακή τιμή 69,90 ευρώ όταν όπως ανάφερα πριν με σκέτη Nova, Full πακέτο και πληρωμή του λογαριασμού σου με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα, σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο εξοπλισμού της Nova, παίρνεις τον pvr 5001 με 49 ευρώ.

Γιατί λοιπόν 69,90 ευρώ και όχι 49 ευρώ ? Το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό ?

Δεν μας διαβάζεις καλά!!!!!
Τα 49 ευ.ισχυουν για νέο συνδρομητή
Τα 69 ισχύουν για τους υπάρχοντες και για ανανεώσεις σε 12 άτοκες δοσεις
Όσο για τον gatoni χάρηκα που σε βοηθήσαμε και πήρες αυτό που ήθελες σε σωστή τιμή
Αυτή είναι η δύναμη του φόρουμ και έχουμε βοηθηθεί όλοι μας

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν ήθελες τον δεκτη pvr 5001 τα 69,90 ευρώ υπάρχει δυνατότητα να στα χρεώσουν σε δόσεις ανά μήνα (ίσως μαζί με τον λογαριασμό της υπηρεσίας) ή θα πρέπει να τα χρεωθείς/πληρώσεις εφάπαξ ?

Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πάντως για το νέο ρουτερ με χρέωσαν εφάπαξ στο λογαριασμό.

Δεν μας διαβάζεις καλά!!!!!
Τα 49 ευ.ισχυουν για νέο συνδρομητή
Τα 69 ισχύουν για τους υπάρχοντες και για ανανεώσεις σε 12 άτοκες δοσεις
Όσο για τον gatoni χάρηκα που σε βοηθήσαμε και πήρες αυτό που ήθελες σε σωστή τιμή
Αυτή είναι η δύναμη του φόρουμ και έχουμε βοηθηθεί όλοι μας

Αγαπητέ φίλε kataras,

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις επισημάνσεις σου! Πιστεύω πως γενικά καλά σας διαβάζω!
Να σημειώσω επίσης ότι στο σχετικό pdf με τις χρεώσεις εξοπλισμού, υπηρεσιών κλπ από όσο θυμάμαι δεν αναφέρει κάπου ότι ισχύουν μόνο για νέους πελάτες δηλαδή για πελάτες που για πρώτη πρώτη φορά στη ζωή τους κάνουν κάποια συνδρομή στη Nova. Επομένως εφόσον δεν αναφέρει κάπου ρητά ότι ισχύουν μόνο για νέους πελάτες εύλογα συμπεραινει κάνεις ότι ισχύουν γενικότερα.
Επίσης αν κάποιος είναι πελάτης

Συγνώμη γιατί γράφω από κινητό και έκανα κατά λάθος post πριν το ολοκληρώσω.

Επίσης αν κάποιος είναι πελάτης για κάποιο διάστημα,στη συνέχεια διακόψει για κάποιο καιρό και μετά ξανακάνει νέα συνδρομή, τότε αυτός δεν θεωρείται νέος πελάτης ?
Αν δηλαδή κάποιος στη συνέχεια κάνει νέα συνδρομή στο όνομα της γυναίκας /αδερφού/παιδιού κλπ τότε ξαφνικά γίνεται νέος πελάτης και δικαιούται να πάρει τον pvr 5001 στα 49 (για sports ή cinema) ή 99 ευρώ για full pack με πληρωμή λογαριασμού με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα.
Ενώ αντίθετα ο ίδιος δεν είναι "νέος πελάτης" και άρα θα πρέπει να πληρώσει τον pvr 5001 στα 69,90 ευρώ αντί 49 για full pack!
Τη συγκεκριμένη κακή συμπεριφορά προς τους υφισταμενους συνδρομητές την είχε από παλιά η Nova και θυμάμαι και πιο παλιά που το σχολιαζαμε εδώ. Νομίζω πως δεν αποτελεί σωστή συμπεριφορά εκ μέρους της Nova γιατί σου λέει ξεδιαντροπα ότι οι οποίες διευκολυνσεις είναι για τους υποψήφιους πελάτες, εσένα αφού σε έκανα πελάτη σε επιβάρυνση περισσότερο για το ίδιο πράγμα.
Αν είναι έτσι παιδιά γιατί να μην κάνει κάποιος μια νέα συνδρομή στο όνομα αδερφού /γυναίκας/παιδιού, γενικότερα ενός συγγενικου προσώπου και να πάρει φθηνότερα τον pvr 5001?

Αυτό ακριβώς έχουμε κάνει πιστεύω αρκετοί στην διάρκεια των τελευταίων χρόνων!

Συγνώμη γιατί γράφω από κινητό και έκανα κατά λάθος post πριν το ολοκληρώσω.

Επίσης αν κάποιος είναι πελάτης για κάποιο διάστημα,στη συνέχεια διακόψει για κάποιο καιρό και μετά ξανακάνει νέα συνδρομή, τότε αυτός δεν θεωρείται νέος πελάτης ?
Αν δηλαδή κάποιος στη συνέχεια κάνει νέα συνδρομή στο όνομα της γυναίκας /αδερφού/παιδιού κλπ τότε ξαφνικά γίνεται νέος πελάτης και δικαιούται να πάρει τον pvr 5001 στα 49 (για sports ή cinema) ή 99 ευρώ για full pack με πληρωμή λογαριασμού με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα.
Ενώ αντίθετα ο ίδιος δεν είναι "νέος πελάτης" και άρα θα πρέπει να πληρώσει τον pvr 5001 στα 69,90 ευρώ αντί 49 για full pack!
Τη συγκεκριμένη κακή συμπεριφορά προς τους υφισταμενους συνδρομητές την είχε από παλιά η Nova και θυμάμαι και πιο παλιά που το σχολιαζαμε εδώ. Νομίζω πως δεν αποτελεί σωστή συμπεριφορά εκ μέρους της Nova γιατί σου λέει ξεδιαντροπα ότι οι οποίες διευκολυνσεις είναι για τους υποψήφιους πελάτες, εσένα αφού σε έκανα πελάτη σε επιβάρυνση περισσότερο για το ίδιο πράγμα.
Αν είναι έτσι παιδιά γιατί να μην κάνει κάποιος μια νέα συνδρομή στο όνομα αδερφού /γυναίκας/παιδιού, γενικότερα ενός συγγενικου προσώπου και να πάρει φθηνότερα τον pvr 5001?
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες, γιατί π. χ. Σε κανένα νέο πελάτη δεν θα δώσει το 39,64 που λαμβάνουν αρκετοί υφιστάμενοι...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα με κάλεσαν από αυτό το νούμερο 21 4214 7274‬ και μου εδωσαν την προσφορά για τα αθλητικά στα 20 ευρώ .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σήμερα με κάλεσαν από αυτό το νούμερο 21 4214 7274‬ και μου εδωσαν την προσφορά για τα αθλητικά στα 20 ευρώ .

Πολυ καλη προσφορα αραγε αν καλεσω θα την παρω και εγω ?

Μου είπαν ότι Δευτέρα θα στείλουν χαρτιά .....δεν είναι τις εμπιστοσύνης ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ πρώτη φορά το βλέπω αυτόν τον αριθμό, πιστεύω αν λένε τα χαρτιά ότι συμφωνήσατε δεν θα έχεις θέμα.Την προσφορά σου την έδωσαν αμέσως η με παζάρι ;

Αμέσως την έδωσαν στην αρχή είπαν για Φούλ πακέτο αλλά δεν με ενδιέφερε και έτσι μου έδωσαν τα αθλητικά .

Αμέσως την έδωσαν στην αρχή είπαν για Φούλ πακέτο αλλά δεν με ενδιέφερε και έτσι μου έδωσαν τα αθλητικά .

Και εγώ μια από τα ίδια μόνο τα αθλητικά θα ήθελα θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω αν μπορούν να μου δώσουν και σε εμένα την προσφορά

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk