Προσφορά NOVA

Η τιμη 39.60 δεν ήτανε για ολους τους παλιούς, κάποιοι έδωσαν 43.27 γιατι στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρο . Υπήρχε κοροϊδία οτι η τιμη 39.60 δεν παίζει απο την πλευρά τους και οτι δεν τους ενδιαφέρει το τι γράφουμε και λέμε. . Οταν στο εδώ φόρουμ το επιβεβαιώσαμε μεταξύ μας οτι παίζει αυτή η προσφορα ανασκουμπωθηκανε. Η επικοινωνια ειναι η δύναμή μας και ας σφυρίζουν αυτοί αδιάφορα.

http://www.nova.gr/gr/hot-deals/nova3playsports-internet100/
Έκανα αιτηση την προηγουμενη εβδομαδα...αναμενω...

Την είδα αυτήν .. εγώ τους πίεσα σε αυτήν την τιμή να πάρω και απεριόριστα σε κινητά.. και αρνηθηκαν...!! Οπότε έδωσα και γω άκυρο.. τους είπα αν αλλάξατε γνώμη πάρτε με.

Η τιμη 39.60 δεν ήτανε για ολους τους παλιούς, κάποιοι έδωσαν 43.27 γιατι στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρο . Υπήρχε κοροϊδία οτι η τιμη 39.60 δεν παίζει απο την πλευρά τους και οτι δεν τους ενδιαφέρει το τι γράφουμε και λέμε. . Οταν στο εδώ φόρουμ το επιβεβαιώσαμε μεταξύ μας οτι παίζει αυτή η προσφορα ανασκουμπωθηκανε. Η επικοινωνια ειναι η δύναμή μας και ας σφυρίζουν αυτοί αδιάφορα.

Δεν ήταν για όσους δεν την γνώριζαν σαν προσφορά και όχι ότι ακόμα και αν το γνώριζες δεν την έπαιρνες. Υπό αυτή την έννοια για όλους ήταν απλά αρκεί να το γνώριζε ο πελάτης ή να τύχαινε σε πωλητή που του το σφύραγε άμεσα. Και τώρα ακριβώς το ίδιο ισχύει.. δεν έχει αλλάξει κάτι.
Παράδειγμα.. Πέμπτη μιλάω με Nova και ο εκπρόσωπος τους μου δίνει τις παραπάνω τιμές και όλα καλά.. επειδή ήθελα να μιλήσω με Cosmote του ζήτησα να με καλέσει Δευτέρα και θα του απαντήσω οριστικά ναι ή όχι.
Δευτέρα με παίρνει μια κοπελιά αντί για τον ίδιο και όταν της λέω ότι έχω πάρει ήδη προσφορά μου λέει "α σας έχουν κάνει ήδη την προσφορά των 43 ευρώ" λέω ΟΧΙ... αυτή των 39.6 μου έχουν κάνει "Α... εχεχεχεχε αυτήν την προσφορά.. ναι υπάρχει και αυτή"
Απ αυτό καταλαβαίνεις πως η προσφορά ήταν και είναι για όλους τους παλιούς απ την στιγμή που βγήκε αρκεί να το γνωρίζουν (και γιαυτό και το ανέφερα και εγώ, γιατί το θέμα είναι να αλληλοβοηθιόμαστε), αν δεν την γνωρίζεις πρέπει να είσαι τυχερός για να στην πουν απο μόνοι τους, όπως μου την είπε ο πρώτος και ας την γνώριζα.. αν ήμουν κάποιος που δεν γνώριζα και έπεφτα στην δεύτερη, θα είχα μάθει μόνο για αυτή των 43, χωρίς όμως να σημαίνει πως αυτό θα ήταν υπέρ της Nova αφού πλέον θα ήταν ακριβότερη απο Wind/Voda (με λίγα λόγια, όσο και αν φαίνεται περίεργο, είναι προς το συμφέρον της Nova να στο πει απο μόνη της, ειδικά αν δει ότι είσαι πελάτης που ψάχνεται).
Φυσικά πάντα υπάρχει περίπτωση, σε όλες τις εταιρείες, να είσαι γαντέμης και στην σπάνια περίπτωση να πέσεις σε ***** εκπρόσωπο και να επιμένει ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά, αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι.

Εγώ εδώ το ανέδειξα και το επιβεβαίωσα ότι παίζει και αυτή η προσφορά στο 39,60 για να βοηθήσω τους επόμενους.
Για αυτό θεώρησα ότι έπρεπε να το αναδείξω από την στιγμή που είναι αληθείς η προσφορά και να την επιβεβαιώσω με τους περισσότερους που την έχουν πάρει ώστε στην ανανέωση οι επόμενοι να παίρνουνε τα μέγιστα στην τρέχουσα χρονική στιγμή που είναι ακόμα ενεργή.
Σήμερα μεταφέρω εγώ το τι μου έδωσαν αύριο στην θέση μου θα γράφει κάποιος άλλος, όλοι μας είμαστε εδώ ώστε στην ανανέωση να παίρνουμε το κάτι παραπάνω και όχι τον κατάλογο.

Καλησπερα.
Εχω 3 play αν λεγεται ετσι (τηλεφωνο ιντερνετ vdsl 50 και τηλεοραση τα βασικα με δωρο το novasport 1 μονο)
Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η πιο καλη προσφορά που παίζει αυτή τη στιγμη για αυτα....
Ληγει οπου να 'ναι το συμβόλαιο.
Ευχαριστώ

εχει καποιος nova 100 να γραψει τις εμπειριες απο τη συνδρομη του;
κοστος + διαδικασια συνδεσης + αποδοση

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπερα.
Εχω 3 play αν λεγεται ετσι (τηλεφωνο ιντερνετ vdsl 50 και τηλεοραση τα βασικα με δωρο το novasport 1 μονο)
Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η πιο καλη προσφορά που παίζει αυτή τη στιγμη για αυτα....
Ληγει οπου να 'ναι το συμβόλαιο.
Ευχαριστώ
Φίλε πόσα πληρώνεις τώρα;
Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, πέρυσι για 3play με "απεριόριστα" σταθερά-κινητά και όλα τα novasport με απλό 24αρι (δεν έχει vdsl η περιοχή) δώσανε 37

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

39,6 παίζει μόνο για ανανεώσεις ή και για νέους. Έκανα αίτηση για 3play full 24αρι αλλά πέρασαν μήνας μέχρι να μου πουν ότι οριστικά δεν έχουν πόρτες ελεύθερες. Τώρα πως γίνεται αυτό αφού ζήτησα φορητότητα από Cosmote (αφού έχω ήδη πόρτα) δε ξέρω. Προφανώς δε δίνει όλες τος πόρτες του ο ΟΤΕ στους εναλλακτικούς. Σκέφτομαι να ξανακάνω αιτηση για 50αρι (αν έχει) ή 100αρι για αυτό ρωταω αν μπορείς σα νέος συνδρομητής να πάρεις καλύτερη τιμή από αυτές του σάιτ.

ως παλιος συνδρομητης απο adsl24+full ανανεωσα λιγο πριν τη ληξη του συμβολαιου σε vdsl50 + full στη γνωστη τιμη των 39,6

η ταχυτητα που φθανει στον κατανεμητη μου ειναι 26 και επισημα με ενημερωνουν οτι δεν μπορουν πιο πανω

μου προτεινε το εμπορικο τμημα τα εξης:

-να υποβαθμιστω σε adsl24+full με την τιμη που συμφωνησα για vdsl50 + full
-να αποχωρησω χωρις ποινη
-να αναβαθμιστω σε vdsl100 + full με 25 ευρω ενεργοποιηση και 59,9

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αν είναι έτσι ξεχνάμε το VDSL. Δεν έχεις καμπίνα κοντά. Πήγαινε σε ADSL.

το adsl ειχε ταχυτητες που κυμαινονταν απο 3-7 το οποιο δε με βολευει

επισης τιμολογιακα δε μου δινεται καποιο κινητρο. εσυ τι θα εκανες;

το adsl ειχε ταχυτητες που κυμαινονταν απο 3-7 το οποιο δε με βολευει

επισης τιμολογιακα δε μου δινεται καποιο κινητρο. εσυ τι θα εκανες;

Αν έχεις 3-7 σε ADSL τότε θα άξιζε να δώσω τα χρήματα για VDSL50 και ας συγχρόνιζα στα 26. Δεν φταίει η Forthnet για αυτό.

Τίνος είναι η ευθύνη ώστε να βρω λύση στο πρόβλημα;
Από την άλλη τα 21-22 που φθάνουν στο ρουτερ δεν είναι αρκετά

ως παλιος συνδρομητης απο adsl24+full ανανεωσα λιγο πριν τη ληξη του συμβολαιου σε vdsl50 + full στη γνωστη τιμη των 39,6

η ταχυτητα που φθανει στον κατανεμητη μου ειναι 26 και επισημα με ενημερωνουν οτι δεν μπορουν πιο πανω

μου προτεινε το εμπορικο τμημα τα εξης:

-να υποβαθμιστω σε adsl24+full με την τιμη που συμφωνησα για vdsl50 + full
-να αποχωρησω χωρις ποινη

Φίλε καλησπέρα.

- ADSL μέχρι 24 παίρνεις από το αστικό κέντρο από το οποίο προφανώς έχεις μεγάλη απόσταση για να συγχρονίζεις τόσο χαμηλά. Για αυτό δε φταίει η Νόβα , πάνω κάτω θα πιάνεις τα ίδια με όλους τους παρόχους.

- VDSL παίρνεις από καμπίνα που βρίσκεται σχετικά κοντά στο σπίτι σου. Για να πιάνεις 26 σημαίνει πάλι ότι είσαι σχετικά μακρια από την καμπίνα. Το ίδιο ισχύει και αν θα βάλεις VDSL 50 από άλλο πάροχο.

- VDSL μέχρι 100 οι πάροχοι δίνουν κατά 99% από καμπίνα και με το πρωτόκολλο 17a

- Η μόνη περίπτωση να πιάσεις παραπάνω από τα 26 είναι να σε πάνε στο πρωτόκολλο 35b το οποίο το δίνουν συνήθως για τις 200αρες συνδέσεις. Η Nova δεν το υποστηρίζει καθώς δεν το δίνει εμπορικά και δεν έχει και αντίστοιχο εξοπλισμό προς το παρον.

- Ο ΟΤΕ στις δικές του καμπίνες και στους δικούς του πελάτες ΜΟΝΟ βάζει σε προφίλ VDSL όσους έχουν ADSL πακέτα και συγχρονίζουνε στα 24/1 ακριβώς. Βέβαια η τιμή του ΟΤΕ για 24/1 θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχεις στη Νόβα για 26/5.

Συμπερασματικά , κάτσε στα αυγά σου και αν αναβαθμίσουν κάποια καμπίνα σε VDSL που θα είναι πιο κοντά στο σπίτι σου και πας 50/5 το ξανασυζητάμε για μεγαλύτερο πακέτο..

Τα 39.6 με όλα μέσα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Πολύ σημαντικές οι πιο πάνω παρατηρήσεις του φίλου μας Looter!

Εφόσον ο φίλος μας σε ADSL πιάνει 3-7 Mbps σημαίνει πως έχει μεγάλη απόσταση από το αστικό κέντρο.
Εφόσον τώρα και στο VDSL από καμπίνα ,αυτή τη φορά, έχεις επίσης χαμηλό συγχρονισμό (μόλις 26 Mbps από τα 50) σημαίνει ότι και πάλι είσαι σχετικά μακρια από την καμπίνα απ όπου παίρνεις το VDSL.

Εφόσον δεν είσαι σε ΟΤΕ για να σε βάλει σε δική του καμπίνα σε προφίλ VDSL ώστε με πακέτο ADSL έως 24 να συγρονίζεις στα 24/1 ακριβώς,όπως πολύ εύστοχα είπε παραπάνω ο φίλος μας,εγώ θα πρότεινα και το εξής:

Συμφωνώ με τον φίλο Looter,αλλά εφόσον είσαι στη nova και επομένως δεν μπορεί να γίνει το παραπάνω το οποίο κάνει μόνο ο ΟΤΕ και στις δικές του καμπίνες,μήπως εκτός από το να μείνεις στο ADSL σε συμφέρει θα έλεγα να πάρεις το VDSL 50 που στο δίνει στα 39,64 ευρώ/μήνα μαζί με full nova tv: Έτσι θα έχεις τα 26 Mbps και αν μελλοντικά μέσα στα 2 χρόνια της σύμβασης κάπου πιο κοντά στο σπίτι σου αναβαθμίσουν καμπίνα,ίσως ανέβεις και παραπάνω σε ταχύτητα.Ετσι κι αλλιώς και το adsl24 + full στο δίνουν στην ίδια τιμή με το vdsl 50 + full στα 39,64 ευρώ/μήνα.

Τώρα σχετικά με το τρίτο σενάριο που αναφέρεις ότι σου πρότειναν:

Δεν κατάλαβα πως ακριβώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό,εφόσον όπως λες εδώ δεν μπορείς να πιάσεις πάνω από 26 Mbps στο vdsl 50,πως σου πρότειναν για 100αρι?
Η μόνη λογική εξήγηση ίσως είναι αυτό που είπε και πάλι ο καλός μας φίλος Looter:

- VDSL μέχρι 100 οι πάροχοι δίνουν κατά 99% από καμπίνα και με το πρωτόκολλο 17a

- Η μόνη περίπτωση να πιάσεις παραπάνω από τα 26 είναι να σε πάνε στο πρωτόκολλο 35b το οποίο το δίνουν συνήθως για τις 200αρες συνδέσεις. Η Nova δεν το υποστηρίζει καθώς δεν το δίνει εμπορικά και δεν έχει και αντίστοιχο εξοπλισμό προς το παρον.

Εφόσον όμως μιλάμε για τη Forthnet η οποία μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο 35b καθώς δεν δίνει και εμπορικά 200αρα σύνδεση.
Επομένως αναρωτιέμαι πως σου πρότειναν για 100αρι???

Τέλος μια ερώτηση δικιά μου προς τον φίλο μας Looter:

- Ο ΟΤΕ στις δικές του καμπίνες και στους δικούς του πελάτες ΜΟΝΟ βάζει σε προφίλ VDSL όσους έχουν ADSL πακέτα και συγχρονίζουνε στα 24/1 ακριβώς. Βέβαια η τιμή του ΟΤΕ για 24/1 θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχεις στη Νόβα για 26/5.

Εγώ φίλε Looter,έχω σύνδεση από ΟΤΕ adsl έως 24 Mbps και παίρνω από αστικό κέντρο.Δυστυχώς η καλωδιακή απόσταση πρέπει να είναι γύρω στα 1,7-2 km και έτσι το modem/router μου συγρονίζει συνήθως γύρω στα 8 Mbps και την ίδια στιγμή σύμφωνα με το speedtest έχω γύρω στα 6-7 Mpbs. Οι ερωτήσεις μου:

1. Εγώ που παίρνω από αστικό κέντρο adsl εως 24 Mbps,θα μπορούσα να ζητήσω από τον ΟΤΕ να με βάλει σε προφίλ VDSL ? Αν ναι,υπάρχει περίπτωση να δω υψηλότερη ταχύτητα συγχρονισμού στη γραμμή μου ή όχι? Μόνο αν παίρνεις από καμπίνα ΟΤΕ γίνεται έχοντας ΟΤΕ adsl εως 24,να σε βάλει σε προφίλ VDSL ?

2. Θα μπορούσα να ζητήσω να μου μειώσει λίγο το snr της γραμμής,ώστε να συγχρονίσω ψηλότερα ? Ίσως κατόπιν επίσκεψης τεχνικού,ώστε να μην μειωθεί υπερβολικά το snr και η γραμμή γίνει ασταθής και έχω αποσυνδέσεις.

Εγώ θα πω ότι τσιμπάς το 39,60 με το vdsl50 γιατί αυτή η τιμή είναι η καλύτερη πού έχουν δώσει
με όλα εδώ και χρόνια, είτε περιμένεις στο προηγούμενο συμβόλαιο για το αν κάποτε φτιάξουν τα πράγματα να κάνεις αλλαγή. Με το σκεπτικό ότι το πότε θα φτιάξουν μπορεί να είναι από αύριο μέχρι κανείς δεν ξέρει το καλύτερο που θα κερδίσεις όταν θα φτιάξουν είναι από 26 να πας στα 50.
Να πας adsl24 με την ίδια τιμή το θεωρώ βλακεία γιατί αν φτιάξουν τα πράγματα δεν εγγυάται κανείς το τι τιμή θα σου δώσουν την αναβάθμιση σε vdsl.
Στο περίμενε θα έχει όλο το χρόνο να μιλάς απεριόριστα στα κινητά από το σταθερό.
Δεν ξέρω αν ξανά υπάρξει αυτή η προσφορά 39,60 που πάει και ποιο κάτω με πάγια εντολή είτε με τον 12μήνα δώρο.
Σε εμένα ενώ τους είπα για 39,60 μου έδωσαν το 43,27 δεν εγγυάται κανείς ότι όταν θα φτιάξουν τα πράγματα στην περιοχή σου θα υπάρχει ακόμα αυτή η προσφορά.

Επίσης υπάρχει και ένα σενάριο που κάποιος πήρε τα όλα και με το vdsl100 στα 44 και κάτι αλλά σε αυτό σφυρίζουν αδιάφοροι που θα πάει κάποτε θα πετύχω τον υπάλληλο που είναι εξουσιοδοτημένος και το δίνει.

Ο ΟΤΕ που με παίρνουν τηλέφωνο το vdsl50 με την τηλεόραση και με κάποιες ώρες στα κινητά μου το έδινε στα 55 ευρώ. Όμως άλλο ο ΟΤΕ και άλλο η NOVA σαν τηλεόραση , ανάλογα το τι ζητά ο καθένας.

Ο φίλος μας γνωρίζει ποιο είναι το καφάο του λογικά. Είναι VDSL καφάο; Αν ναι, υπάρχει περίπτωση η Nova να δίνει σε ΝΕΕΣ συνδέσεις μόνο 100άρι από καφάο και τα 50άρια να τα δίνει μόνο από Α/Κ (όπου προκύπτει το θέμα της απόστασης).

Εγώ αν ήμουν με 59 που θέλουν αυτοί όλα με το vdsl100 εγώ θα έμενα στο υπάρχον 39,60 και θα έβαζα με 20 ευρώ και OTETV και θα ήμουν πλήρης από τηλεόραση.

Έχω την εντύπωση δεν ξέρω αν είναι σωστό με διορθώνει κάποιος για να δεις στο περίπου το τι σηκώνει η γραμμή βλέπεις το Attainable Rate(Up/Down). Αυτό σου δίνει μια ιδέα αλλά εγώ παίρνω από καφάο δεν ξέρω από που παίρνεις εσύ, κάπου και αυτό το βλέπεις αλλά δεν θυμάμαι το πως.

Χρήσιμες τόσο οι πληροφορίες σας όσο και οι απόψεις σας. Σας ευχαριστώ.
Να ξεκαθαρίσω ότι ΕΧΩ σύνδεση vdsl 50 και πληρώνω 39.6
Το να επιστρέψω σε adsl με την τιμή αυτή, που πρότεινε το εμπορικό τμήμα, πραγματικά δεν έχει καμία λογική.
Όσον αφορά την πρόταση τους να μεταβώ σε 100 με τιμές τιμοκαταλογου, και και αυτών που γράφετε δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. Η έως τώρα εμπειρία μου από τον τομέα ίντερνετ της νοβα με αποτρέπουν. Η μετάβαση από adsl σε vdsl είχε πολλά θέματα, καθυστερήσεις, διακοπές, χρεώσεις σε τεχνικούς κ το αποτέλεσμα δε θα το χαρακτήριζα βέλτιστο.
Στον κατανεμητη φθάνει 26 κ εντός μετράω 21. Ένα βασικό παράπονο είναι ότι κάνεις δεν ενημερώνει το λόγο του προβλήματος ευθέως. Για επίλυση δεν το συζητάω...
Φαίνεται από το προφίλ 17α που έχω να είμαι συνδεδεμένος σε καμπίνα.
Ανεπίσημα τεχνικός του ΟΤΕ είπε ότι το ζήτημα μπορεί να λυθεί με ένα εναέριο καλώδιο 50 μέτρα...
Συνοψίζοντας, το πιο πιθανό είναι να μεταβώ σε ΟΤΕ vdsl 50. Η προσφορά που μου έγινε την Παρασκευή, μαζί με μεγάλη έκπτωση στις συνδέσεις κινητών τηλεφώνων που έχω εκεί, είναι ελκυστική.
Δε θα έχω τηλεόραση αλλά προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι το ίντερνετ.

Στον κατανεμητη φθάνει 26 κ εντός μετράω 21. Ένα βασικό παράπονο είναι ότι κάνεις δεν ενημερώνει το λόγο του προβλήματος ευθέως. Για επίλυση δεν το συζητάω...
Φαίνεται από το προφίλ 17α που έχω να είμαι συνδεδεμένος σε καμπίνα.

Όταν έβαλα στο γραφείο 200άρα Cosmote, συγχρόνιζα στα 144/20. Κατέβηκα στον κατανεμητή της πολυκατοικίας, έβαλα απευθείας στην γραμμή μου το modem και συγχρόνισα 199997/19998. Στο γραφείο στο σημείο που ερχόταν η γραμμή, είχε ενωθεί και με άλλες γραμμές τηλεφωνίας γύρω-γύρω σε πρίζες. Μόλις απομόνωσα μόνο μία πρίζα, έφερα το 200/20 στο γραφείο.

Έχεις αφιερώσει 20 λεπτά να πας στον κατανεμητή με ένα laptop και το modem, να απομονώσεις την γραμμή σου και να δεις πόσο πιάνεις; Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να είναι στο κτίριο και να λύνεται, σε τι απόσταση είσαι από το καφαο σου;