Προσφορά NOVA

Το attainable rate είναι max 30.000

Εχει έρθει 1 φορά τεχνικός νοβα δωρεάν, 1 φορά τεχνικός ΟΤΕ, 1 φορά τεχνικός νοβα επί πληρωμει συγκεκριμένα για την καλωδίωση του σπιτιού με το ελεύθερο από εμένα να αποκαταστησει ότι πρέπει και να το πληρώσω.

Διόρθωσα μόνος μου τη Master πρίζα για να βελτιώσω την εσωτερική καλωδίωση και τα bridge taps. Ούτε έχω χρόνο ούτε τις εξειδικευμένες γνώσεις για περισσότερες παρεμβάσεις.

Στην τελική...δικια τους ευθύνη είναι να μου παρέχουν αυτά που πληρωνω και στον τομέα vdsl δεν το έχουν επιτύχει.

Μετά από όλα αυτά, η προσφορά για αναβάθμιση σε 100 είναι τουλάχιστο ατυχής από όλες τις απόψεις.

Φυσικά και θα κρατήσεις την προσφορά όταν σου δώσουν από καμπίνα. Προφανώς και παίρνεις από Α/Κ με κλειδωμένο προφίλ.

Τέλος μια ερώτηση δικιά μου προς τον φίλο μας Looter:

Εγώ φίλε Looter,έχω σύνδεση από ΟΤΕ adsl έως 24 Mbps και παίρνω από αστικό κέντρο.Δυστυχώς η καλωδιακή απόσταση πρέπει να είναι γύρω στα 1,7-2 km και έτσι το modem/router μου συγρονίζει συνήθως γύρω στα 8 Mbps και την ίδια στιγμή σύμφωνα με το speedtest έχω γύρω στα 6-7 Mpbs. Οι ερωτήσεις μου:

1. Εγώ που παίρνω από αστικό κέντρο adsl εως 24 Mbps,θα μπορούσα να ζητήσω από τον ΟΤΕ να με βάλει σε προφίλ VDSL ? Αν ναι,υπάρχει περίπτωση να δω υψηλότερη ταχύτητα συγχρονισμού στη γραμμή μου ή όχι? Μόνο αν παίρνεις από καμπίνα ΟΤΕ γίνεται έχοντας ΟΤΕ adsl εως 24,να σε βάλει σε προφίλ VDSL ?

2. Θα μπορούσα να ζητήσω να μου μειώσει λίγο το snr της γραμμής,ώστε να συγχρονίσω ψηλότερα ? Ίσως κατόπιν επίσκεψης τεχνικού,ώστε να μην μειωθεί υπερβολικά το snr και η γραμμή γίνει ασταθής και έχω αποσυνδέσεις.

- ADSL 24 παίρνουν ΟΛΟΙ από το αστικό κέντρο στο 99% των περιπτώσεων.
- Θα πρέπει να δεις για τη σύνδεσή σου ποια είναι η μαξ ταχύτητα που εμφανίζεται στο site διαθεσιμότητας του OTE.
- ΑΝ υπάρχει δυνατότητα για VDSL 50 ή 100 , θα πρέπει να δεις ΠΟΙΟΣ πάροχος έχει αναλάβει το δίκτυο στην περιοχή σου καθώς μπορεί να ΜΗΝ είναι ο ΟΤΕ αλλά μία εκ των Vodafone , Wind.
- AN υπάρχει VDSL διαθεσιμότητα και ΑΝ η καμπίνα είναι του ΟΤΕ , ΝΑΙ μπορείς να το ζητήσεις αρχίζοντας το παιχνίδι της πίεσης μέσω διακοπών.
- Θα συγχρονίσεις 24/1
- Θα πρέπει να έχεις επίσης εξοπλισμό συμβατό με VDSL
- Για το SNR δεν ξέρω να σου πω αν το κάνει ο ΟΤΕ κατόπιν ζήτησης. Μόνο για fast path ξέρω ώστε να έχεις καλύτερο ping σε ΣΤΑΘΕΡΕΣ όμως γραμμές. Ξέρω ότι γινόταν με κάποια router manual ρύθμιση από την πλευρά του χρήστη αλλά το 2019 σίγουρα ΔΕΝ αξίζει να μπεις σε τέτοιες ιστορίες όταν η Νόβα δίνει σε τέτοιες τιμές τα 50 ή 100.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Χρήσιμες τόσο οι πληροφορίες σας όσο και οι απόψεις σας. Σας ευχαριστώ.
Να ξεκαθαρίσω ότι ΕΧΩ σύνδεση vdsl 50 και πληρώνω 39.6
Το να επιστρέψω σε adsl με την τιμή αυτή, που πρότεινε το εμπορικό τμήμα, πραγματικά δεν έχει καμία λογική.
Όσον αφορά την πρόταση τους να μεταβώ σε 100 με τιμές τιμοκαταλογου, και και αυτών που γράφετε δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. Η έως τώρα εμπειρία μου από τον τομέα ίντερνετ της νοβα με αποτρέπουν. Η μετάβαση από adsl σε vdsl είχε πολλά θέματα, καθυστερήσεις, διακοπές, χρεώσεις σε τεχνικούς κ το αποτέλεσμα δε θα το χαρακτήριζα βέλτιστο.
Στον κατανεμητη φθάνει 26 κ εντός μετράω 21. Ένα βασικό παράπονο είναι ότι κάνεις δεν ενημερώνει το λόγο του προβλήματος ευθέως. Για επίλυση δεν το συζητάω...
Φαίνεται από το προφίλ 17α που έχω να είμαι συνδεδεμένος σε καμπίνα.
Ανεπίσημα τεχνικός του ΟΤΕ είπε ότι το ζήτημα μπορεί να λυθεί με ένα εναέριο καλώδιο 50 μέτρα...
Συνοψίζοντας, το πιο πιθανό είναι να μεταβώ σε ΟΤΕ vdsl 50. Η προσφορά που μου έγινε την Παρασκευή, μαζί με μεγάλη έκπτωση στις συνδέσεις κινητών τηλεφώνων που έχω εκεί, είναι ελκυστική.
Δε θα έχω τηλεόραση αλλά προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι το ίντερνετ.

Φυσικά και θα κρατήσεις την προσφορά όταν σου δώσουν από καμπίνα. Προφανώς και παίρνεις από Α/Κ με κλειδωμένο προφίλ.

Φίλε μου καλησπέρα ,

- Υπάρχει πιθανότητα να παίρνεις VDSL και από το αστικό κέντρο αν είσαι σε ακτίνα 500 μέτρων από αυτό. Παρακαλώ να μας το διευκρινίσεις αυτό γιατί ΑΝ συμβαίνει δε θα δεις ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά με ΟΤΕ VDSL. Το παραπάνω βέβαια το θεωρώ απίθανο καθώς μας λες ότι η ταχύτητα σου για ADSL 24 ήταν 3-7. Αν ήσουν ΤΟΣΟ κοντά στο αστικό κέντρο θα έπιανες 12-13 στη χειρότερη.
- Όσοι είναι σε ακτίνα έως 500 μέτρα από τα αστικά κέντρα όμως είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα πάρουν ΟΠΤΙΚΕΣ(fiber) και υπάρχουν ήδη αρκετές περιοχές που είναι ήδη διαθέσιμες καθώς για τις συγκεκριμένες περιοχές δεν υπήρχε πρόβλεψη για VDSL από καμπινα.
- Μπες στο https://sfbb.gr , βάλε την ακριβή διεύθυνση σου μήπως έχουμε καμιά ευχάριστη έκπληξη. H Nova προς το παρόν ΔΕΝ υποστηρίζει fiber με συνέπεια να μην μπορείς να πάρεις και την επιδότηση.

@ Looter
διαβασα προσεκτικα οσα εχεις γραψει και σε ευχαριστω. νομιζω θα ειναι χρησιμα και για τους υπολοιπους που διαβαζουν.

ειμαι με vdsl2_vectoring, line attenuation 20.7, profile 17a.
ισως τα παραπανω να σημαινουν οτι παιρνω απο καμπινα. κανενας παντως δεν το διευκρινιζει απο το τεχνικο τμημα. το Α/Κ σε ευθεια γραμμη ειναι 740 m

- Μπες στο https://sfbb.gr , βάλε την ακριβή διεύθυνση σου μήπως έχουμε καμιά ευχάριστη έκπληξη. H Nova προς το παρόν ΔΕΝ υποστηρίζει fiber με συνέπεια να μην μπορείς να πάρεις και την επιδότηση.
ο ΤΚ μου δεν υποστηριζεται δυστυχως.

Λήγει το 2ετες συμβολαιο μου σε δυο εβδομαδες . Έχω Nova 3play cinema+ στα 37.5 . Τι καλύτερο μπορώ να ζητήσω; Χαμηλότερη τιμή για το ίδιο πακέτο; Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα για Full. Έχει ακουσει κανει για κάποια προσφορά με multiview; Μονο αυτο θα με ενδιέφερε ως αναβαθμιση το πολυ στα 40 το μήνα στο πακετο που έχω.
Σκεφτομαι μονο την εγκατάσταση γιατι ειχε προβλεφθει για του παλιους δεκτες . Δουλεια με powerline θα γινεται; Ειναι και τριφασικο το σπιτι...

τελειωσε το συμβολαιο στο αθλητικο πακετο που ειχα με 27.30 το μηνα ξερεις κανεις τι προσφορες δινουν για φουλ πακ μονο νοβα οχι τηλεφωνια κλπ. το αθλητικο το δινουν στο σαιτ με 24.90 αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ πλεον κοιταω μονο το φουλ πακ σε καλη τιμη αλλιως παω για κοψιμο. εξαλλου ο οτε μου το εδωσε το φουλ με 22 ευρω για ενα χρονο και ανανεωσα.

τελικα με πηραν τηλεφωνο και ανανεωσα χωρις πολλα πολλα νοβα φουλ πακ μονο με 25 ευρω για δυο χρονια ποιο κατω δεν πηγαινε με τιποτα.ενταξει θεωρω οτι ειναι καλη τιμη.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Λήγει το 2ετες συμβολαιο μου σε δυο εβδομαδες . Έχω Nova 3play cinema+ στα 37.5 . Τι καλύτερο μπορώ να ζητήσω; Χαμηλότερη τιμή για το ίδιο πακέτο; Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα για Full. Έχει ακουσει κανει για κάποια προσφορά με multiview; Μονο αυτο θα με ενδιέφερε ως αναβαθμιση το πολυ στα 40 το μήνα στο πακετο που έχω.
Σκεφτομαι μονο την εγκατάσταση γιατι ειχε προβλεφθει για του παλιους δεκτες . Δουλεια με powerline θα γινεται; Ειναι και τριφασικο το σπιτι...

Όπως βλέπεις εδώ μέσα, οι τιμές που παίζουν αυτή την εποχή για ανανεώσεις είναι στα 39,6 για 3play FULL ή 34,9 για τα αθλητικά σίγουρα αλλά θεωρώ ότι παρόμοιο θα είναι και για τα cinema μόνο.
Multiview σε προσφορά όπως παλιά (πχ 1 χρόνο δωρεάν κτλ) δεν δίνουν πλέον απ όσο γνωρίζω.

Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν σε 3play full +24αρα ίντερνετ; Ή 3play family+ και 24αρα; Λήγει το συμβόλαιο μου στις 27 του μήνα για αυτό ρωτάω...

Το ακριβώς από πάνω ποστ αναφέρεται σε adsl ή σε vdsl?

Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν σε 3play full +24αρα ίντερνετ; Ή 3play family+ και 24αρα; Λήγει το συμβόλαιο μου στις 27 του μήνα για αυτό ρωτάω...

Το ακριβώς από πάνω ποστ αναφέρεται σε adsl ή σε vdsl?

Για 3play Full + VDSL50 (εάν υποστηρίζεται στην περιοχή σου) δίνουν προσφορά στα 39,60 ευρώ/μήνα. Εάν δεν υποστηρίζεται VDSL τότε δυστυχώς θα πάρεις στην ίδια τιμή το πακέτο με ADSL24.

Για 3play Full + VDSL50 (εάν υποστηρίζεται στην περιοχή σου) δίνουν προσφορά στα 39,60 ευρώ/μήνα. Εάν δεν υποστηρίζεται VDSL τότε δυστυχώς θα πάρεις στην ίδια τιμή το πακέτο με ADSL24.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση...

Αν θέλω adsl και nova family+ πόσο πάει;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα ,ποιός έδωσε αυτή τη προσφορά ?
Πρίν λίγο μου ζήτησαν +7.3 ευρώ δηλ περίπου 39.8 για 50 με Νova cinema 1 & novasport 1
To συμβόλαιο έχει λήξει εδώ και 2 χρόνια περίπου .

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά αστείοι. Τον προηγούμενο μήνα μου είπαν να ακυρώσω το αίτημα διακοπής και να περιμένω τον Νοέμβριο που υπήρχε πιθανότητα να μου δώσουν καλύτερη τιμή.
Έχουμε και λέμε :

1. Σεπτέμβριος , 43,27 για Triple Play Full με κινητά συν VDSL 50 και 100αρι συν 10 ευρώ.
2. Οκτώβριος , 43,27 για Triple Play Full με κινητά συν VDSL 50 αλλά το 100αρι μου το πήγαν συν 15 καθώς από Σεπτέμβρη μέχρι Οκτώβρη έγινε καινούργια τεχνολογία...
3. Σήμερα νέα επικοινωνία , 43,27 για Triple Play με VDSL 50 αλλά ΧΩΡΙΣ κινητά , δηλαδή με κινητά 48,27!!! Και το VDSL 100 συν 10 , δηλαδή 58,27!!!

Επειδή με κοροϊδεύουν στα ΜΟΥΤΡΑ μου παρότι έχω βοηθήσει αρκετό ΚΟΣΜΟ και εδώ στο forum να πάρει πέρυσι την προσφορά με το Νοβα full στα 25 , επειδή ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ στο τηλέφωνο την παρουσία τους εδώ στο site και πάνε να με βγάλουν τρελό , τους έστειλα γραπτώς αίτημα διακοπής.

Δεν έχω δει χειρότερη υποστήριξη τα τελευταία χρόνια , τι να πω...

Εμενα με καλεσαν σημερα μονοι τους επειδη λήγει το συμβολαιο μου απο cinema + να το κανω full στα 39.60 αν καταλαβα . Αρνηθηκα καθως δεν με ενδιαφερει και ειπα αν με καλεσουν ξανα μονο εκπτωση στο ιδιο προγραμμα καθως δεν μου εδιναν αλλη προσφορα ουτε για multiview . Ειχαν καλεσει μονο για full. Το τηλεφωνο που με καλεσε ηταν το 2111082716

Μόλις ανανέωσα, κατόπιν αιτήματός μου. Είχα Nova triple play full 24άρι με 43,26 ευρώ και το έκανα Nova triple play full VDSL 50 με 39,60.

Τα θετικά: κανένα extra κόστος (π.χ. τέλος ενεργοποίησης, κόστος modem κ.λπ.)
Τα αρνητικά: δεν δέχονταν ανανέωση για ένα χρόνο, μόνο για δύο. Επίσης, οι ποινές σε περίπτωση πρόωρης διακοπής είναι μεγάλες (259 ευρώ για τηλεόραση, 105 για ιντερνετ/τηλέφωνο).

Μόλις ανανέωσα, κατόπιν αιτήματός μου. Είχα Nova triple play full 24άρι με 43,26 ευρώ και το έκανα Nova triple play full VDSL 50 με 39,60.

Τα θετικά: κανένα extra κόστος (π.χ. τέλος ενεργοποίησης, κόστος modem κ.λπ.)
Τα αρνητικά: δεν δέχονταν ανανέωση για ένα χρόνο, μόνο για δύο. Επίσης, οι ποινές σε περίπτωση πρόωρης διακοπής είναι μεγάλες (259 ευρώ για τηλεόραση, 105 για ιντερνετ/τηλέφωνο).

To 39,60 ειναι με την πιστωτικη?

ειναι το 3play full? η το full+?

To 39,60 ειναι με την πιστωτικη?

ειναι το 3play full? η το full+?

Την εν λόγω τιμή την πήρα και εγώ είτε με κάρτα είτε χωρίς, απλά με κάρτα έχεις και τον 13ο μήνα δωρεάν (οπότε πάει 39,60 x 12 / 13 = 36,55 ο μήνας αναλογικά). Η τιμή είναι για το full+ με τα απεριόριστα κινητά.